又话有台风来概~~~???

诗诗啊! 发布于2005-7-20 19:50 1706 次浏览 56 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>又话台风寻日就会吹袭广州,但是我从寻日开始等,等到今日它都未来概~~~</P>$ R8 o9 g8 r1 G- I- l5 u( K1 f4 G

相关帖子

已有(56)人评论

zerro 发表于 2005-7-20 19:55:52 | 显示全部楼层
继续等啦。。。。。。
诗诗啊! 发表于 2005-7-20 19:59:03 | 显示全部楼层
系屋K好闷啊~~~想睇下台风到来~~~
ekj 发表于 2005-7-20 20:00:06 | 显示全部楼层
[URL=! c8 O% L9 v$ I  f3 T/ j
% N! E% B! u6 \3 s8 E8 Q! {
系啰.......唉...失望ing...........]. M# n( W7 c% h" s8 A) T, o/ X
. M7 C* l* n- r  V6 q; E
系啰.......唉...失望ing...........[/URL]
诗诗啊! 发表于 2005-7-20 20:03:11 | 显示全部楼层
<P>呵呵,仲记得有台风来,跟住学校就会停课,简直是开心到爆啊!!!</P>
zerro 发表于 2005-7-20 20:04:55 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>诗诗啊!</I>在2005-7-20 11:59:03的发言:</B><BR>系屋K好闷啊~~~想睇下台风到来~~~</DIV>
- d) l( E+ T5 V1 D! r% I% c# b<P>你唔係 有好多节目嘅咩????
7 [* ~+ ^& N) G3 L4 P, ?7 Y, E9 p<P>
1 a8 Z1 L. T+ m2 O3 E; B<P> 5 D7 ?3 Y$ O! ~+ \
诗诗啊! 发表于 2005-7-20 20:09:59 | 显示全部楼层
<P>甘日日都出去好容易残噶~~~~要稳几日留系屋K咯,</P>
0 [( d0 \% ]' S1 p<P>而且出边好热好热好热吖~~~</P>
zerro 发表于 2005-7-20 20:18:25 | 显示全部楼层
喺屋企除咗上网同睇电视之外仲有咩做???
heroyuy 发表于 2005-7-20 20:22:30 | 显示全部楼层
<P>系吹都吹深圳先拉,广州啊,等阵再吹</P>
诗诗啊! 发表于 2005-7-20 20:29:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-7-20 12:18:25的发言:</B><BR>喺屋企除咗上网同睇电视之外仲有咩做???</DIV>/ @& I  X1 ?1 ]
<P>训觉,敷MASK,同倾电话,发短信咯!</P>
诗诗啊! 发表于 2005-7-20 20:30:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>heroyuy</I>在2005-7-20 12:22:30的发言:</B><BR>
# Y7 O4 G6 ^9 V6 \<P>系吹都吹深圳先拉,广州啊,等阵再吹</P></DIV>6 _- R  F' h, N6 @
<P>深圳果边已经吹紧甘好玩啦???</P>
heroyuy 发表于 2005-7-20 20:36:20 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>诗诗啊!</I>在2005-7-20 12:30:16的发言:</B><BR><BR>+ v' Z8 S- ]& @. B9 q( E& M7 P
<P>深圳果边已经吹紧甘好玩啦???</P></DIV>
8 e2 X  j9 n8 Q! s<P>风和日丽,遥望女生宿舍绿水美如画~~</P>
12345下一页