跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫周边] 香港之行、廣州之旅暨電影版《數碼暴龍THE BEGINNING》觀影或觀影團周邊分享

mkdi 发布于2024-4-26 21:39 222 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
各位:" r+ A( w; w5 I0 H; k
    下面,將會分享一下上年(2023年11月)同埋今年(2024年4月份)中睇咗數碼暴龍劇場版後所到嘅店鋪購買或者觀影(觀影團)後所獲得嘅特典贈品。好啦!下面,就詳細講述同分享啦!仲有,香港站同廣州站一共三日行程。所以,會分三日時間左右上傳圖片同講述情況。請大家,到時留意更新進度!!!7 \- `/ G8 n% d# ^' @2 J4 B

4 \9 C# w; b. o" P7 z% ~4 r$ F) v0 D(2023年11月4日):' Z7 `+ Y# m. K7 M8 b
     其實,呢一日我分別睇 咗日語原版同粵語版嘅。但係,粵語版嘅飛唔見咗。所以,就得返日語嘅飛可以分享出來。同埋,當日去完戲院睇戲就順便到快閃店鋪購買一D戰利品返來收藏。不過,有一張相片就比較神秘D啦!因為,難得嘅嘢來。另外,今日就到咗香港沙田區、新市廣場電影院睇戲。  R: {0 O" i6 D( k( r! [3 |

+ m& Y& a. x: L
* s4 |* I$ \+ C4 G; k
微信图片_20240426200700.jpg 微信图片_20240426200742.jpg 微信图片_20240426200820.jpg 微信图片_20240426200834.jpg 微信图片_20240426200915.jpg 微信图片_20240426200930.jpg 微信图片_20240426200938.jpg 微信图片_20240426200946.jpg 微信图片_20240426201008.jpg 微信图片_20240426200958.jpg 微信图片_20240426201017.jpg 微信图片_20240426201027.jpg 微信图片_20240426201041.jpg 微信图片_20240426201050.jpg & w/ a7 s5 M& G# j* Z

u, q% o% X: ~# T+ F1 |4 P) h! C$ _2 `

已有(25)人评论

ingew 发表于 2024-4-28 10:38:19 | 显示全部楼层
opgary 发表于 2024-4-27 15:551 y, Y2 |2 ?' [! k; V  }- M
琴晚刚睇完,情怀可以,战斗有点一言难尽。。。
. Z8 u# T/ T; y
滚钱滚粮票的动画电影
回复 支持 1 反对 0

zhaoronghu 发表于 2024-5-5 21:01:53 | 显示全部楼层
小牛牛 发表于 2024-4-27 11:432 S. f; @3 A# U5 z/ H% }3 O
都系中意第一代主角多d
( \9 ^4 K# Y/ `: ^% B
现在都不知道出了第几代了

jojojo 发表于 2024-5-5 00:34:48 | 显示全部楼层
好丰富的样子

jojojo 发表于 2024-5-1 22:12:27 | 显示全部楼层
恭喜你了

wanmen55 发表于 2024-4-29 19:23:29 | 显示全部楼层
本帖最后由 wanmen55 于 2024-4-29 19:24 编辑 + O% q. o9 V+ S" e; o# Q2 Q& e
勇者罗兰 发表于 2024-4-28 16:383 v; z. r8 c# N9 H8 K6 P, z/ q- N
甘你帮手换个方式问啦
& C; A4 e1 V, _0 n4 H# a/ C! d
1. 直接复制“原问题”私信问。6 H. D# |1 e7 o# p1 Q, Z3 l
2. 好奇入边负责扎机果个系咪你黎噶9 x$ `, `+ O$ N8 \7 ]9 c4 T$ i6 T+ R

. t$ a' j; S' ?9 B- R& z(就睇你平时中意用边款)
2 o  D' G! j: O6 ~
" E1 Q4 ]1 v+ F2 a9 G5 ]- a# x9 i( E/ }5 H3 e/ ~
/ q9 S. U% B& m* m. A% ]' k7 X; a

crkeung 发表于 2024-4-28 18:05:25 | 显示全部楼层
边道睇,我都去睇下

岚冰 发表于 2024-4-28 17:56:56 | 显示全部楼层
羡慕死人~我都好想去……如果唔系要翻呢个工……

勇者罗兰 发表于 2024-4-28 16:38:57 | 显示全部楼层
wanmen55 发表于 2024-4-28 09:02
( ~# B* A8 q5 j( e9 a问题需要的信息量太大,换过方式再问过
1 x2 m2 b$ A1 }+ `9 x* {
甘你帮手换个方式问啦

wanmen55 发表于 2024-4-28 09:02:23 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-4-26 23:27
/ V& k# I# E' N: t5 h) F6 n/ Q好奇入边果个系咪你黎噶
; R; B' t2 f) h
问题需要的信息量太大,换过方式再问过

很多年 发表于 2024-4-28 09:01:46 | 显示全部楼层
哇,呢位姐姐

zhaoronghu 发表于 2024-4-27 22:43:34 | 显示全部楼层
又想用D周边割我韭菜

123下一页