[粤漫动画] 【转载】横山光輝 三国志 粵日雙語 47集

klozepyj 发布于2023-9-15 19:58 8635 次浏览 839 位用户参与讨论     [复制分享主题]
语  言:粤语  日语  
语言版本:粤语(唔知是咩版本既粤语)+日语
集  数:47
文件类型:mkv
文件容量:16380 MB
来源版本:粤漫社
  << 免 責 聲 明 >>
    ● 所有分享文件仅为个人技术学习之产物,仅供个人试看或试听、讨论技术性问题之用途,严禁任何的商业用途、分发及贩卖行为!
    ● 下载链接仅为技术研究及网络测试之用途,不做任何有效性保证;请于下载后24小时内删除文件,若你喜欢请购买正版。
    ● 若原版权持有人发现文件内容涉及侵害你的版权情况,请提供版权说明并联系我们管理人员,我们将尽快进行下架处理。
    ● 请勿将文件上载于任何商业影片平台及公共网盘平台、若私自散佈造成任何法律責任,粤漫社与本人將對本贴內容恕不負責。
本帖最后由 klozepyj 于 2023-9-16 07:19 编辑 - s9 u- B. A% ?4 ^6 I
% A$ H$ {6 m7 ^9 I' M, y
横山光輝 三国志 粵日雙語 唔确定电视有无播过 呢个是先睇漫画 后来再睇动画既 画质就过得去咁啦
, x6 z: T5 C6 {+ S" S* d8 X2 ~
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

/ ^: a* ~) }: ?6 {1 I9 B( u% E4 p! n0 `) n4 n5 G2 b, p

已有(839)人评论

adhk 发表于 昨天 09:18 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-9-20 08:44
5 g9 d; `$ q, t& @" [; D: x仲要是森林里面打游击 当时既现代武器都比较难施展

, B3 M( o9 p/ J% W睇番網上資料呢個情況同樣出現係角供耐箭, 所以當時好多角君凌婉悟打

adhk 发表于 昨天 09:14 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-9-20 08:43
) d! t+ F. h+ L1 J2 v呢啲既网上舆论都会有 其实唔喺影响到zf政策或者管理既嘢 各个内地社交平台都会有 ...

8 \# G4 @6 r& w, }; ^咁又係, 有個地方吐下氣都好過谷爆

klozepyj 发表于 昨天 08:44 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-9-19 14:45
& }4 E8 k5 q$ E% ?6 v北越人打仗係好狠, 連越南平民都可以出賣嚟為咗殺敵, 老美人道戰當然輸啦 ...

( J) Y4 Q0 W& I+ s5 K仲要是森林里面打游击 当时既现代武器都比较难施展

klozepyj 发表于 昨天 08:43 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-9-19 14:42
! c3 C1 S2 {; f9 l會唔會有人夠胆出聲呢

) f# v! ?# w4 y呢啲既网上舆论都会有 其实唔喺影响到zf政策或者管理既嘢 各个内地社交平台都会有

klozepyj 发表于 昨天 08:39 | 显示全部楼层
端木静 发表于 2024-9-19 14:54  t) O, k4 a& H) `( G9 P8 w  `
呢部仲有漫画的啊  真系未见过

( \+ Q8 Z# b% t4 g5 D' c" Y& G! ]9 n其实是漫画先既 不过真是比较小众

端木静 发表于 前天 14:54 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-9-19 14:21) ~2 y% y( c& j
貌似漫画好似会详尽啲
1 E' @  S( J& ~, M9 f
呢部仲有漫画的啊  真系未见过

adhk 发表于 前天 14:45 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-9-19 14:223 ?2 T  x4 ~! k4 g. o5 g
米国喺嗰度都搞到好麻烦

% [6 D: s2 J2 T+ V, [( Y' L北越人打仗係好狠, 連越南平民都可以出賣嚟為咗殺敵, 老美人道戰當然輸啦

adhk 发表于 前天 14:42 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-9-19 14:21
; W$ F% ?$ `7 I' s2 u* Q比较极端既情况咯 宜家少见睇 毕竟舆论压力都好大
$ E& G9 F+ |5 {# J$ S# |) ]
會唔會有人夠胆出聲呢

klozepyj 发表于 前天 14:22 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-9-18 09:31
* X0 N" [. x) ~5 D因為越南當年本身已經好亂同共產已經接管同南北韓對峙唔同
( t  n& C6 s9 N0 P( U& q
米国喺嗰度都搞到好麻烦

klozepyj 发表于 前天 14:21 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-9-18 09:28
0 f& N, y' e) |. c8 ?因為之前好似有片在上映嗰一剎那叫停唔俾上

, \' Z' W6 @. L比较极端既情况咯 宜家少见睇 毕竟舆论压力都好大

klozepyj 发表于 前天 14:21 | 显示全部楼层
端木静 发表于 2024-9-18 15:14
9 H, n9 ^1 M8 E7 Y& T可惜有D短  感觉剧情好仓促
2 L6 P& z6 m' h' N
貌似漫画好似会详尽啲