星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 求助,我多年前用的账号禁止访问

he052492 发布于2021-10-12 06:57 2437 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
' J3 j* O6 X4 y. n6 X! o; u5 W  G/ J( B$ b! v7 t9 W$ j4 i
版主大大,您好!
0 g( U/ V% m7 ^/ i) t' q- c因结婚生孩子,工作繁忙,很多年没登粤漫社,今天登录想找些以前我童年的动漫资源,以后分享给我女儿,点知账号登录话太久没登被禁了!- `% x) X* Y" `3 @  a% l
烦请版主大大查看能否解封,谢谢!" x6 c! o5 m) Y+ l& H' W
账号名:010203294
* U1 h& K) q' X9 }刚自己查了一下,那账号没多少积分,算了
- i. U$ o9 Y+ E

已有(24)人评论

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:41:53 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 16:23
" s; B1 [) z- @; ^% M+ b你去邊度,都係前輩級人馬來嘅!我呢D後輩嘅,話冇嘅就冇架啦!
* K' U6 v) V/ \' O- ]
你等级高,你先系前辈大神
( b! {, p& N; ~唔似我就识路过

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:40:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 15:42) Q1 s/ P3 g) i* j/ S
理论应该是14年
& g8 R: U2 e+ J% N' v; R
我就记得有段时间忙,潜水左几个月,跟住就上唔翻了

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:38:59 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-10-12 23:54
! D* s7 Z' q: l2 k边似你呢d大佬
, N! m7 w+ ]& R$ [2 e# M
我就识路过唔系大佬啰

守护星 发表于 2021-10-15 16:59:34 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:19
+ A. C' O/ \" P' L2 w表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...
2 p3 c9 H- N/ ~3 y6 C
注册时间我2012年,只是白嫖了一年

mkdi 发表于 2021-10-15 16:23:52 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:365 S! I6 a7 U8 M2 W9 b. Q: u! q0 A  A
甘我好彩过你,至少个号仲系度

3 V3 I/ I5 O3 y. `' Y你去邊度,都係前輩級人馬來嘅!我呢D後輩嘅,話冇嘅就冇架啦!

Kiver 发表于 2021-10-15 15:42:25 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:38
% x. J5 r- m: P5 p% J7 k) l( S: G不过我都唔记得,当年几时关左了

h# X9 ~3 t* s2 |理论应该是14年

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:38:14 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 14:45
* V& H8 [! H) e$ r& ?: S# Q十分后期了
9 s, ~5 X/ u% t0 I
不过我都唔记得,当年几时关左了

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:36:36 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:19/ D' a+ R" ]3 H& Z- z6 U6 j9 v
表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...
+ [  O' i& W, Q8 R" T7 ]
甘我好彩过你,至少个号仲系度

mkdi 发表于 2021-10-15 15:19:47 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:22% A: U5 K" R% l3 i
2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚
& I4 J, F/ B. G* c, x8 e5 E* n( w3 d
表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號

Kiver 发表于 2021-10-15 14:45:21 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:22
) z5 j/ a8 p( C$ Q1 v2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚
, S+ \: Q& e( M) ]; W
十分后期了

守护星 发表于 2021-10-15 14:22:24 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-14 16:11
( Z+ K5 R' B/ a" Q3 v8 G当年停站,都是因为数据库受损!. D, H5 S7 h! t- I6 K5 a, d
& w4 p3 r- J: a, ?( f/ a. {3 G
那么你发的资源贴应该是好后期的了!! ...

3 y; D/ B2 x0 K- {  E' Q! {- _2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚

123下一页