[社区BUG] 后台管理出错,发生什么事

基拉杰特 发布于2011-8-26 10:57 4238 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
未命名.jpg ' n9 c/ T( J. I. \$ E2 O
看此图,明明是扣分的,但是却变成加分,而且第一次评分时按确定没有反应,第二次扣过X分,但是却变成了加10分,不过被扣分的那个人的星梦的确是少了X分

已有(42)人评论

noddyy 发表于 2011-8-28 23:01:01 | 显示全部楼层
有减梗有加噶

kental 发表于 2011-8-27 13:18:07 | 显示全部楼层
扣分+星梦,好似好唔错甘啵;但系实际扣左就......

漫步雲端 发表于 2011-8-26 22:49:03 | 显示全部楼层
问题再次出现' T: W+ H5 u3 K" s9 }8 ^% v
基拉杰特 发表于 2011-8-26 22:33

4 p. B+ K$ ]4 \8 q
0 |5 Q. g: v7 H. i* g- o" U+ @, D' m& Z! P3 H' G! m
只扣经验同星梦囖,魅力扣黎没用

maplep 发表于 2011-8-26 22:44:32 | 显示全部楼层
问题再次出现& G9 t) Z, y9 T- Z: t6 X- N
基拉杰特 发表于 2011-8-26 22:33

! b  v: X: x- ?4 A
8 R5 b  N9 @- f" U+ x* ~: r3 d: J+ ?9 E  R- q
    你要扣了又加。。加了又扣没哦。。。为了一个灌水者那么辛苦干嘛。。直接扣-80,-4,-4不就好咯

基拉杰特 发表于 2011-8-26 22:33:10 | 显示全部楼层
具体帖子位置?; q9 `/ b2 t$ r3 t8 n
Kiver 发表于 2011-8-26 11:01

9 G" R) Z& K  m+ O0 P8 j8 r; {" c- ^- h4 G4 W5 J, ]  G
0 i% e/ m6 W+ w# f1 @5 _+ f" @
    未命名.jpg , h4 O# h+ c9 P) r- q5 `. Q
问题再次出现4 h4 f. I* d+ U' F- z
http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=14390&rpid=1532624&ordertype=0&page=37#pid1532624

235795561 发表于 2011-8-26 20:06:14 | 显示全部楼层
几时出个错令我变成大富翁啊) r) I- B; m$ c- X! Q  b4 `2 A; |
117480 发表于 2011-8-26 18:52
% r% M, e  b/ m; y, c& y
: g! T# y  Z8 M% ]' b

3 z5 h1 s( o: }$ S    你低级过我都多星梦过我好多拉,重想点吖

117480 发表于 2011-8-26 18:52:59 | 显示全部楼层
几时出个错令我变成大富翁啊

h2o2 发表于 2011-8-26 17:55:05 | 显示全部楼层
哇 好有趣啊 嗯嗯

漫步雲端 发表于 2011-8-26 17:42:00 | 显示全部楼层
同感,以为系统出错,基拉自己咬自己8 r3 k7 i# H* B7 M, z
kevinchan 发表于 2011-8-26 13:11

( ?2 `; a3 |. f+ u" t! ]
3 X( S  \* t" Q" y' Z$ K( h' u% e' D0 g2 Q- R/ T
嗯,睇真啲原來評分個度系截圖黎

漫步雲端 发表于 2011-8-26 17:39:21 | 显示全部楼层
大把人個比率高過我,你又唔話佢哋可疑。6 a, j- a/ L$ E( v( b# }
有咩米,你賺錢能力咁高好快追過我。
/ H+ Y' v/ j0 Y5 `kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:03

: b8 b4 \" A6 n' @! [
! W  ]1 \/ J( B: s- Z2 @$ S, F本來3000後來多個0
6 Q/ O* o: E/ t1 J你老貓燒鬚了,畀水王I捉到正

kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:15:58 | 显示全部楼层
因為你系一分鐘內改好8 c% n' C6 o8 B# f1 Z
你估我唔知咩. R. o% I4 g( L" e' u

( O* Y+ `' G3 D' _" \0 L+ X' K其實以你對哩個壇咁了解
4 ?9 T1 s$ `: d+ u2 b* F無可能唔知"一分鐘內編輯"的後果
. n9 W/ c! Y& e6 P7 k' W0 _6 ?1 y- _( E ...
/ K+ _# P1 p  ^0 T+ o7 }: b9 |inber 发表于 2011-8-26 13:12

% g: @2 P" L' r" o, j9 ~" d" S我就係唔知。多謝你提醒。 ' }, w$ l7 X3 _5 G2 P4 J
算啦,你係高層我都係鬥唔過都係閃人。

1234下一页