alkiu 发表于 2023-11-8 05:00:00

[強風 ALL BACK]粵語翻唱

強風 ALL BACK日文原版---------------------------------------------------->
https://www.bilibili.com/video/BV1yL411X7dM/?p=1&vd_source=f5d7e6292d6bb7651e6110fd6c2206ae
-------------------------------------------------------------------------->

強風 ALL BACK-Enn[粵語翻唱]------------------------------------------------>
https://www.bilibili.com/video/BV1tg4y1A7v1/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click&vd_source=f5d7e6292d6bb7651e6110fd6c2206ae
--------------------------------------------------------------------------->

回覆可下載粵語版本mp3

**** Hidden Message *****

alkiu 发表于 2023-11-8 05:00:01

強風 ALL BACK-Enn[粵語歌詞]------------------------------------------------>

一蒲頭門前望望,就覺舐嘢
咁樣叫好天?行路都攞我命
強風 吹到我甩轆 驟變冇陰公
吹下 吹下 揈到撇陰翻滾於半空

極痴線 掛三波痴L線 吓?迎面食鑊吖嘛
十號北風 覺得空虛很凍(物理) 雀仔開始起鬨
在家裏 我想龜於家裏 吓?無謂受罪吖嘛
學校不理 樓下混亂到死
鴿呀 鴿呀 鴿呀 鴿呀 避風通處飛

啊~一蒲頭門前望望,就覺舐嘢

一蒲頭門前望望,就覺舐嘢

靜靜地 門前望望 直接舐嘢
咁樣叫好天文台你報乜嘢?
死喇 死喇 亂晒撇陰癲婆尖叫中~

-------------------------------------------------------------------------->

十月围城 发表于 2023-11-8 09:14:33

要学会粤语的另一个方法,就是跟着歌词唱,肯定很快上手。

soyang 发表于 2023-11-8 11:02:18

等咗咁耐

shiraishi 发表于 2023-11-8 21:35:18

这么恐怖

qhs 发表于 2023-11-9 00:18:55

唔错!支持一下楼主!

aa_aa_hk5 发表于 2023-11-9 01:00:53

咁都有粵語翻唱
不錯呀

soyang 发表于 2023-11-18 11:33:02

收藏先,得闲再听

chrisng 发表于 2024-4-14 16:39:03

吾错,收藏先
页: [1]
查看完整版本: [強風 ALL BACK]粵語翻唱