crespo 发表于 2023-3-1 18:47:11

[禁流][原创合成][AI][踢出我天地][粤日][1920x1440][全52集]

网上流传嘅合成版係内嵌英文字幕,哩个係本人强逼症之下嘅冇字幕纯净版,暂时係全网独家

如果需要字幕嘅,大可以睇翻网上嘅内嵌字幕版(b站有),如果要中文字幕,自己去揾或者自己去搞,我合嘅一般都係冇字幕纯净版(如果冇好嘅版本先会考虑用内嵌字幕嘅或者唔合)睇得粤语仲睇咩字幕啊,本人觉得係多旧鱼嘅行为,如果係卖片嘅,俾d普语人士学粤语嘅,咁我帮你唔到

哩个合成版只for粤漫社!!!

**** Hidden Message *****

zhenli2893 发表于 2023-3-3 18:32:25

500分,望尘莫及

crespo 发表于 2023-3-3 15:53:44

wind6 发表于 2023-3-3 15:32
就係好少有粤配所以就迟迟都冇睇,不过有啲动漫都唔一定有粤配

等下咯,热门嘅一般都好快有,好似锯链人咁,viu一直都好快手,不过足球类可能都要期待TVB啦

ingew 发表于 2023-3-3 10:11:23

比起新足球风云,哩个正常好多。

snzt79 发表于 2023-3-1 19:18:54

一见到橙头就惗起黄金入球

SMILEsyd123 发表于 2023-3-1 19:43:34

真係好鍾意哩部。最後比賽結局真係意想不到 果然青春都會有遺憾

花師奶 发表于 2023-3-1 19:46:59

500分,牛年马月咯

shiraishi 发表于 2023-3-1 19:48:41

AI超高清修复!

xiaomamazi 发表于 2023-3-1 20:14:39

粵語主題曲几好聽

jimmykit 发表于 2023-3-1 21:10:55

呢出好啊,记得零几年果阵仲买过日语版嘅DVD

NekkiBasara 发表于 2023-3-1 22:03:31

周国贤!!

OGRE_凰 发表于 2023-3-1 22:05:00

哇,清到爆炸

乂熊貓乂 发表于 2023-3-1 22:21:33

呢套野未睇過..呢套好睇D 定12 人好睇D

任婷婷 发表于 2023-3-1 23:38:41

失望透顶了   积分不足无缘路过吧!

勇者罗兰 发表于 2023-3-2 01:15:39

好似睇过下,剧情就唔多记得了,记得依部好似有粤语OP
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: [禁流][原创合成][AI][踢出我天地][粤日][1920x1440][全52集]