chrisrex 发表于 2022-5-14 17:07:39

[原创]多啦A梦/叮噹 (1/无印) 林保全版 Jrip 1-52 完全体

【動畫名稱】:多啦A夢 (大台自编1/无印)/ 叮噹 / 哆啦A梦 / 新哆啦A梦 / 机器猫 / 小叮当 / 哆啦A梦水田版
【集       數】:1-52/???
【每集容量】:共14.7G
【影片格式】: mkv hevc 1920×1080 10bit 24/1.001P
【片源来源】:??? J ts
【音頻來源】:J ts粤+日
【字幕语言】:J ass繁+ ts dvb繁+简+英(伪)
【网       盘】:粤漫云
【死档时间】:down后+799
【总 代 理】:http://www.gomicx.net/data/attachment/album/202102/25/133209ajgo1iazbs1hsakc.gifGIA
【节目简介】:
05jp, ???J, 20J(是版)
 2005年,TV动画版《哆啦A梦》第二作在中止一个月左右后重返荧屏,而与后期剧场版相呼应的全新且更贴近原著的画风则仿佛昭示着一个新时代的到来。毕竟我们最熟悉的朋友从未远去,他以更纯真的面孔回到我们的身边!

------------------------------------------------------------
截图:

------------------------------------------------------------
得ed系无中生友,其余都系24/1.001p,啩

呢个完全版同21版嘅区别系,呢个op唔系声梦某人唱嘅,op字幕都唔同.同埋集数因为系大台自编,所以同王维基上嘅百科肯定有出入.

回复+20积分权限
**** Hidden Message *****

勇者罗兰 发表于 2022-5-14 18:27:54

截图好似系大雄的新娘

金毛仔 发表于 2022-5-14 19:18:45

好经典啊,值得回味

0101a 发表于 2022-5-14 20:01:47

无中生友大台自编咁有趣!

talest 发表于 2022-5-14 20:11:03

唔知收过未,反正支持左先

xiaomamazi 发表于 2022-5-14 21:47:59

见到伴虎又唱歌啦

asd123456 发表于 2022-5-15 20:17:41

支持先吧?睇睇下先

小靠 发表于 2022-5-15 20:29:28

拿下························

shiraishi 发表于 2022-5-16 11:40:15

最初的版本!

勇者罗兰 发表于 2022-5-16 16:51:49

shiraishi 发表于 2022-5-16 11:40
最初的版本!

算唔上最初啦,最初系幻之版,而最初引进系大山版

shiraishi 发表于 2022-5-17 10:23:23

勇者罗兰 发表于 2022-5-16 16:51
算唔上最初啦,最初系幻之版,而最初引进系大山版

仲有更早?

小乞丐 发表于 2022-5-17 10:57:53

可惜不是全集来重播呀
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: [原创]多啦A梦/叮噹 (1/无印) 林保全版 Jrip 1-52 完全体