金仔 发表于 2021-3-27 23:32:54

[原創/自錄] [賤熊30] [MKV/1080P] [共1集]

[免責聲明]
*嚴禁轉載, 二次轉壓, 上載到其他線上平台, 私下轉讓, 或提取音軌等其他用途
*若私自散佈或造成任何法律責任, 本人將對以上內容恕不負責
*下載地址僅為網絡測試所用, 無任何販賣行為及任何利益
*本檔案嘅提供僅為試看或試聽用途, 嚴禁作商業用途及上載到任何線上播放平台
*請於下載後24小時內刪除檔案, 請購買支持正版
*如有上述, 將刪檔處理

[內容簡介]
每人小時候總會有隻啤啤熊,你細個有冇希望過隻熊仔有生命,又同你食飯瞓覺讀書遊戲,度過人生每一刻呢?《賤熊30》絕對能夠令你夢想成真!呢隻可愛又賤格嘅啤啤熊泰迪不單識行識走識講嘢,仲有多種神奇功能:當你行雷驚驚嘅時候,佢會同你一齊唱行雷歌鬧爆雷神;如果你嫌愛驅命長,佢可以渣車載你返工;佢會同你研究溝女心得,開P、食煙、隊草、劈酒佢瓣瓣掂,唔高興時仲會發老皮同你開戰……咁正嘅啤啤熊去邊度搵?

(文字來源: movie.yahoo-leisure.hk)

[此處為影片擷圖]

https://movie.yahoo-leisure.hk/assets/poster/62ac739a4b396bbf5955c22b7cebe173.jpg

**** Hidden Message *****

CCBB 发表于 2021-3-28 10:39:06

收藏一个录制的版本...

shiraishi 发表于 2021-3-28 21:09:03

超级贱格熊!

chantingkai 发表于 2021-3-28 23:23:50

賤熊30 正

金仔 发表于 2021-3-28 23:38:49

chantingkai 发表于 2021-3-28 23:23
賤熊30 正

歡迎新丁 可以過嚟水樓吹水就可以快速升呢同攞星夢喇
http://www.gomicx.net/forum.php?mod=viewthread&tid=87824&page=129#pid1811497

施米高 发表于 2021-3-29 04:10:05

以前睇过,好搞笑,多谢分享高清版

土豆酱 发表于 2021-3-30 19:49:39

耶!熊熊万岁!

陈冠希 发表于 2021-5-11 23:14:27

不是TVB粤语是不

yingjieyu 发表于 2021-5-12 22:59:59

现在都是hbo粤语了

菠萝 发表于 2021-5-17 15:56:46

多谢分享,很不错的电影

jackohw2468 发表于 2021-5-17 23:24:34

应该冇和谐到一啲少少咸嘅片段吧?

HENG20XIN 发表于 2021-5-19 20:27:00

K仔,你转场来哩边发帖!!
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: [原創/自錄] [賤熊30] [MKV/1080P] [共1集]