跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[漫画转贴] [轉載][百度]美少女戰士原作漫畫全十八卷(全集)

mkdi 发布于2021-3-7 21:54 1744 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 mkdi 于 2021-3-7 23:37 编辑   U3 ?' e  Q% S! \4 }' N; ?' ~5 r

/ x0 ]7 r7 Q$ n8 A$ D! ~各位:
( u1 u( }7 n3 m: s     係今年2021年1~2月份期間,日本電影院已經進行咗劇場版《美少女戰士Eternal》(前、後篇)嘅播放啦!有見及此,決定分享原作漫畫畀大家全集欣賞。而且,據聞日本方面即將落畫《美少女戰士Eternal》(前、後篇)啦!相信,好快引進海外美國、台灣、香港、中國等地區時間都不遠啦!希望大家,係引進嘅來臨之前。大家,可以先睇下漫畫預熱一下啦!
* k6 k1 E7 s4 ]4 X, z$ P3 w  H% N5 Z" F0 [% b) B: A4 s/ c

# H  |6 p; v: i! t2 v2 { 第十八卷 (1).jpg 第十八卷 (2).jpg 第十八卷 (3).jpg 第十八卷 (4).jpg 第十八卷 (5).jpg 第十八卷 (6).jpg 第十八卷 (7).jpg 第十八卷 (8).jpg 第十八卷 (9).jpg 第十八卷 (10).jpg 第十八卷 (11).jpg 第十八卷 (12).jpg 第十八卷 (13).jpg 第十八卷 (14).jpg 第十八卷 (15).jpg 第十八卷 (16).jpg 第十八卷 (17).jpg 第十八卷 (18).jpg 第十八卷 (19).jpg 第十八卷 (20).jpg
) k  F1 B5 F: E. T, Y4 k. [8 L( s# \' L3 ^. I0 A/ E
% }" b) t6 f  {/ `% W. `7 K
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 20 才可浏览,您当前积分为 0

3 ]3 v* z3 ?' ?+ i0 O, c

已有(23)人评论

greatleona 发表于 2021-3-8 00:54:29 | 显示全部楼层
同年时的我,小孩都跟她们一样大了

Kiver 发表于 2021-3-8 07:34:17 | 显示全部楼层
有没有彩漫啊

mkdi 发表于 2021-3-8 10:53:35 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-8 07:34
& I/ `* v0 E! o有没有彩漫啊

" _( q" k6 ]9 q3 i/ s( C9 W冇啊!都搵唔到,而且都係N年前嘅產物

Kiver 发表于 2021-3-8 14:27:48 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-8 10:53
: V) R; Z7 M2 ~( b# c冇啊!都搵唔到,而且都係N年前嘅產物
; H, t: n3 Q' r- G9 r; Y( P
黑白,可以俾小朋友发挥上色才能

mkdi 发表于 2021-3-8 15:12:14 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-8 14:27; k/ u( [5 M. C
黑白,可以俾小朋友发挥上色才能

, s( o3 ~& V  _+ \5 R) `冇錯,就係可以咁樣嘗試下啦

alam 发表于 2021-3-8 19:22:55 | 显示全部楼层
漫畫亦好好看!

vyea11 发表于 2021-3-9 21:32:45 | 显示全部楼层
多謝分享美少女戰士全集

bingott 发表于 2021-3-10 18:41:10 | 显示全部楼层
美少女戰士超級好睇啊   而且我感覺 主角們的衣服都超級好看 就算現在睇翻都唔感覺過時

ddarcy 发表于 2021-3-13 16:39:18 | 显示全部楼层
請問有冇天下香港版本?

mkdi 发表于 2021-3-13 16:55:47 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-3-10 18:41
- p' P7 K/ y; D) U$ H, ^) e. Z& e4 N1 l! C美少女戰士超級好睇啊   而且我感覺 主角們的衣服都超級好看 就算現在睇翻都唔感覺過時 ...
( P$ F& c$ \$ t9 G9 w
即係,你都覺得好好睇啦

mkdi 发表于 2021-3-13 16:56:20 | 显示全部楼层
ddarcy 发表于 2021-3-13 16:396 J2 M( j( S+ _. }! }7 X1 F0 P
請問有冇天下香港版本?
0 F4 U6 n5 n/ O* q: T5 V
冇!搵唔到

12下一页