[其它更多] 电光超人古立特

袁美 发布于2011-5-29 22:31 3841 次浏览 29 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
超级怀旧嘅超人系列。。。 a2d0f1bac901be433a8479abd47126fa.jpg 0c4a767be489e25f908f9d0f.jpg 8a1d48833304dd4f4b540347.jpg 8752623.jpg 2009022711452908288752621.jpg a2d0f1bac901be433a8479abd47126fa.jpg dc3d8f7980f24a3c36a80f5a.jpg f0bf2026ac135cb12c73b363.jpg

评分

iamaboyandog -4 -16 -1 恶意灌水

已有(29)人评论

袁美 发表于 2011-5-29 22:32:38 | 显示全部楼层
唔知算唔算 超人系列哩????

基拉杰特 发表于 2011-5-29 22:39:48 | 显示全部楼层
我连发帖目的都不知道是什么

a1006823797 发表于 2011-5-29 22:40:34 | 显示全部楼层
没睇过,不了解

inber 发表于 2011-5-29 22:41:26 | 显示全部楼层
回复 1# 袁美
% m3 B! Z9 i0 ?8 [% f: `4 Q. `  f. ^8 r0 g0 R) L
  p; X. l+ a( s# u
超级怀旧嘅超人系列。。。
. Z5 _, M! G8 Q7 i3 a; m; G1 X6 m; A
請打出你的感想到頂樓
& F; R7 i2 [) z6 [' T不可能一句再加些圖就過關

袁美 发表于 2011-5-29 22:45:53 | 显示全部楼层
回复 5# iamaboyandog
- @' q8 q; @' }  N$ p  A" G. G" i! Q% m! U

7 O: ^! I. N+ ^  ^7 l    有咩问题哩???愿闻其详。。。。

tandong 发表于 2011-5-29 22:49:48 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog + K: S& A% [3 M; F0 j

* h& C$ K6 [+ i( j7 J# W1 J7 U
: g# S) A+ Z1 N0 S8 q    有咩问题哩???愿闻其详。。。。# i# G$ h8 l9 B& f3 l1 Y; Y. M
袁美 发表于 2011-5-29 22:45

. m/ D1 O( J, P$ E/ y# ]: y0 B4 s4 A* f8 h& X

! S7 w) B# k. j! Y1 X2 p# Z2 T    呢度是口 水 动 漫 堂 ,再比D简介啊,唔是图片区啊!

凹凸不平 发表于 2011-5-29 22:53:53 | 显示全部楼层
细个个阵睇过~~算系唔错噶一部特摄片,不过依家睇无感觉了

asd123456 发表于 2011-5-29 22:58:40 | 显示全部楼层
个样..太...

七咲逢 发表于 2011-5-29 23:20:36 | 显示全部楼层
记得好细个果阵睇过,不过印象唔系几深刻

lych 发表于 2011-5-29 23:34:42 | 显示全部楼层
回复 1# 袁美
% y( p( [2 K8 f5 x
本版规则:[禁止内容]非动漫类内容交流讨论;无聊图片上传

( T: j( ^! I9 t! q' `
% `8 N( m8 }7 P/ ]8 b4 ?请楼主写写你嘅感想,唔系就以恶意灌水处理。

inber 发表于 2011-5-29 23:37:26 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
2 k; b' S# C/ Q+ o* _, l  y
! E: J7 H. t- g  a- Y5 C9 B  E1 [5 ]* o3 m* S3 M1 P
    有咩问题哩???愿闻其详。。。。
( i+ @; M8 `) ?& E* l袁美 发表于 2011-5-29 22:45

3 d# Y& P0 M; ~5 d, k& @( I! p- I" }
7 o/ e0 M% n* v: T4 Q8 v& R
. u. M2 K% ?6 B% O  K+ K"愿闻其详"6 }0 Y' a! d3 g1 t# S1 ^" {! X% e
: h+ c' V8 T$ T: f! B3 S
我講得重唔夠詳細?

123下一页