[旋风分享] [QQ][钢之炼金术师.剧场版 - 香巴拉的征服者.2005.1080p.x264.DTS][过期PM补档一次]

alexhus 发布于2010-4-10 21:34 1486 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【動畫名稱】:钢之炼金术师.剧场版 - 香巴拉的征服者.Fullmetal.Alchemist.Movie.Conqueror.of.Shamballa.20055 e0 y2 U4 q2 ?% J8 q- I1 m
【集    數】:一集5 ~3 R$ @1 Y, r& H0 Q
【文件類型】:1920x1080p. P, ?* u" N& q; }$ ~/ B
【文件大小】:7-8G
' e; T5 ^/ o* ~) F1 K5 X【語  言】:粵語+日語雙語双語版+中文字幕# o# e3 H6 o2 A& t3 j
【儲存空間】:QQ中转站4 p) p( U& w) S
【备    注】:音轨:DTS.5.1.FLAC.2.06 b5 X6 F- [, ^! }
: {2 g7 ~4 ]# j8 `
, ^& Y5 u  k. _* |" U0 }$ V3 c. _0 ?) e; ?, k" ]- n! B; l: U
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 50 才可浏览,您当前积分为 0

已有(11)人评论

aubert22 发表于 2010-4-10 21:44:59 | 显示全部楼层
第三个版本~~  w6 o1 F" n  U. U. a
KY一个,我一个,到阿里斯你,虽然唔知系米NORM嘅~

alexhus 发表于 2010-4-10 22:19:02 | 显示全部楼层
第三个版本~~
- ^8 z4 I- {6 y" S3 IKY一个,我一个,到阿里斯你,虽然唔知系米NORM嘅~
5 A- e& J0 W7 b/ N8 Waubert22 发表于 2010-4-10 21:44

- q; L5 z/ L- V2 l5 @7 {- ]
" L( U, R1 C$ u  b5 ], Y
+ |2 a- Y% M3 n& d) y0 W/ c' ]    唔系,系1080P蓝光版。。。

alexhus 发表于 2010-4-10 22:19:41 | 显示全部楼层
唔记得讲,你睇下音轨,系DTS无损格式。。。

aubert22 发表于 2010-4-10 22:23:48 | 显示全部楼层
唔系,系1080P蓝光版。。。
4 }; Q" H/ A' d9 t& Aalexhus 发表于 2010-4-10 22:19
2 Q2 c& O1 p, }5 f; i

" E  X0 O# S/ A, v' J
3 `& _2 V0 s/ p    系原盘嘅BDMV??点会咁细嘎??系BDRIP吧??DTS嘅话一样可以提取啫用DOS~

kevinchan 发表于 2010-4-10 23:38:43 | 显示全部楼层
印象比较深刻的是KY的版本,有4G!不过我无下载!
3 w. U) K$ T; z! N  _3 y而呢个版本又有啲大,5-6G就差不多!
5 B+ P: W/ h0 w" D但我谂条DTS音轨肯定占咗1.5G以上容量
+ b0 U, }8 n+ v% Y& X4 c4 {总嘅嚟讲,都值得收藏!多谢分享先!

kwanyeung 发表于 2010-4-11 03:52:54 | 显示全部楼层
印象比较深刻的是KY的版本,有4G!不过我无下载!
5 W1 I4 P, F  L9 Z8 U, s) r而呢个版本又有啲大,5-6G就差不多!
' X- B& p5 q. U! [5 ?: o) |+ h+ }; A但我谂条DTS音轨肯 ...& C7 |8 z( b  F5 Y) p1 S2 s
kevinchan 发表于 2010-4-10 23:38
我發4GB個版因為可以一隻D5搞掂嘛。7GB太大囉。套戲得90分鐘就算平時BDRIP 20分鐘都係700MB-1GB。咁90分鐘4.37GB就差唔多了。8GB差唔多一集2GB囉。

aaron81 发表于 2010-4-11 10:50:08 | 显示全部楼层
有无D细版本架??8G有点大~

kental 发表于 2010-4-11 12:10:16 | 显示全部楼层
有空间先收,我之前未下过!

Milanor 发表于 2010-4-12 18:47:13 | 显示全部楼层
都几大下4 k# y8 p, M) Y8 E$ w
不过都要支持下~~

zl05 发表于 2010-7-15 23:28:01 | 显示全部楼层
哇!FULL HD!谢谢楼主!

火中君 发表于 2010-7-16 16:32:27 | 显示全部楼层
原来我错过左好野。。。惨啊。。。