[动漫周边] 一隻出左幾耐下e+先買的figure(4)

si 发布于2009-12-13 21:32 1275 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
: {$ F2 e; f; e" G& Q. Y
相信呢隻大家都唔會唔熟的了~~" O4 F6 V* X& o3 |/ @2 P% i! w
其實我係佢出的時候我覺佢好有個種神髓的~~1 ]8 y# O0 ]4 s/ W& I( Z
因為係佢出呢隻之前係好多係兔女郎做型來的~7 H4 G' k+ C8 {( P- H4 Q' s# \. T* m
不過e+涼宮的產品愈來愈多~呢隻都冇人記起了~
3 h: A% P3 M2 J但我都覺得呢隻個做型都係唔錯的~~- t! _5 h  a  `+ G. W- ]1 [
好~~灬去相先~~
3 \4 @* o. D6 _0 k4 F3 v) H(正面)5 H; Z+ y- @  y5 H* k$ r
# o7 ?! W& D) u  J

. b, }" z/ T) r4 c+ h5 C) y
/ G  W  W3 E4 G& G+ Z(近相)
3 k' p# A+ U/ p- X" s& _1 ]$ ?
3 s3 p: |7 Y% e( K8 O* R: w" e8 L3 y. o/ L( w7 Y
+ {) ~$ q2 ]9 s/ n# F

/ G3 `$ p( T; O7 V1 C1 h: k(各面)- v  k: @' A6 U' n' U
, O* L' |. P! A( P

$ V6 [* J) P& `8 |( X  k/ f+ h" J& V$ g% w

' F. q; Z0 u* w2 H0 T: M) ~/ g
* }, q5 s$ w+ p! X! |, Q& _. E
5 w4 M# [" a- N
6 ^, T& ?, t/ v9 r" O7 {: e- C. s) R# X; \2 |6 H
8 j6 k* p1 ]9 k

# J/ B6 H- ?4 Y# N0 \( i9 G9 r* g' s, w' e( w5 u( q
其實整體上都幾好的~~2 N) C; S, y& @  G' [8 u
但係頭髮上有幾明顯下的一界~~其實係咪水口位來??) m) G& k5 X% K7 \9 \# M4 r
又係咪pvc  figure 都多會見到的??$ V& T0 k/ B* ?6 D3 q# h2 i$ B

6 z; X% m3 G* V7 y+ ^4 R而黃絲帶的質地都好似做得唔係咁好咁~~* X) V# P5 z" v0 w' l
好似磨得唔係咁好~~有d凹凸咁的~~係咪正常??) h0 X# V$ p8 ?& i, N

5 S' j# ]( ~! `; C6 d" n$ {, |好多謝大家的收看~~再希望下次再同大家一齊睇下d舊 figure~~

已有(13)人评论

aubert22 发表于 2009-12-13 21:33:44 | 显示全部楼层
晕~照你咁发帖法,有排发喔,你有咁多手办~~

suend 发表于 2009-12-13 21:52:46 | 显示全部楼层
Quite good wo

kevinchan 发表于 2009-12-13 22:02:09 | 显示全部楼层
底板写住凉宫' x6 Z; R# E* l6 O5 F+ f! O2 y) T
虽然我未睇过动画,但係我知道了,咔咔

si 发表于 2009-12-13 22:12:47 | 显示全部楼层
晕~照你咁发帖法,有排发喔,你有咁多手办~~5 p+ p8 O* x* O/ P9 ~9 y
aubert-22 发表于 2009-12-13 21:33

H% q# C+ {3 t3 `( J
5 b% N, n6 e% R: R& _! |
' G+ p9 a; ~% D1 o/ y+ O7 U1 e/ N  w* T
其實唔係的~~小弟真係冇咩錢的...........' C% W7 C8 t! w1 x; J
因為咁啱係網上見到一些以前自己有想過買但係冇錢買的 figure 冇幾平的價錢所以先買下來~~4 Q, ^! G; T& M6 M" a9 D2 w
呢幾隻都係最近先買的~~
& j9 j3 ~* M. x9 @: z3 G不過我都希望可以有更多~~
0 B6 {- J$ }. x% ]. Z6 W所以先個標題先係叫做回望一些舊的 figure~~3 e% _" d0 c/ p+ x, S2 ]7 z
因為我都冇錢買一出即買的炒價..............

wjr5200 发表于 2009-12-13 22:17:08 | 显示全部楼层
呢套都唔知系咩就真系白活了

si 发表于 2009-12-13 22:24:12 | 显示全部楼层
底板写住凉宫
  r0 P0 W- J, Q! {' R( n! x虽然我未睇过动画,但係我知道了,咔咔0 \8 z# E) z3 V9 {8 C
kevinchan 发表于 2009-12-13 22:02
( @% t$ ]4 V" z$ N2 @3 M: d$ |
0 J( V3 O5 {* Y+ w0 Q% k$ w
其實我開頭都冇特別留意呢卡通的~& c* U; ^6 n% ^# z6 Q# d
但當時佢真的太紅了~~真係少少留意動漫都會見到佢的蹤影~~

si 发表于 2009-12-13 22:31:25 | 显示全部楼层
呢套都唔知系咩就真系白活了' n' {' i  u& v' g4 b* H( Z
wjr5200 发表于 2009-12-13 22:17

- X* f) K, B! R4 o6 H% a& [
, m2 I; @4 w7 C( r
, `% M/ j* A7 z$ h& ]其實佢劇情唔係話唔好~~
5 N" m6 q- }' r& O: ]6 U只不過講佢咁紅的原因~~我相信人設真係幫了不少

aubert22 发表于 2009-12-13 22:58:29 | 显示全部楼层
其實唔係的~~小弟真係冇咩錢的...........4 s; |) J  B3 C/ j
因為咁啱係網上見到一些以前自己有想過買但係冇錢買的 figure 冇幾平的價錢所以先買下來~~
$ n8 s! q% `6 V呢幾隻都係最近先買的~~4 a( K  p( p: L+ c
不過我都希望可以有更多~~
) k3 a( B7 ^8 _8 ~; P/ _1 V4 q所以先個標題先係 ...
4 l% X; Q' B1 W+ R4 ?; g5 c* Asi 发表于 2009-12-13 22:12
' T  j1 w$ I/ X$ b
得得,你发就系,我唔会扣你分嘅放心~~发下都好,最好发D性感D嘅,嘻嘻~

kevinchan 发表于 2009-12-13 23:00:01 | 显示全部楼层
呢套都唔知系咩就真系白活了6 `2 I* B) O/ P; ?. Y2 T
wjr5200 发表于 2009-12-13 22:17
咁就夸张咗D,一日未death,一日都仲有机会睇

ruiqukq 发表于 2009-12-13 23:10:12 | 显示全部楼层
这个几多米啊?

si 发表于 2009-12-14 11:23:18 | 显示全部楼层
得得,你发就系,我唔会扣你分嘅放心~~发下都好,最好发D性感D嘅,嘻嘻~2 b' A; Y7 G2 w4 A+ ~' K
aubert-22 发表于 2009-12-13 22:58

( j( D9 Z3 X$ O$ c. l3 s, G. T* f# u
+ V/ Z. S$ N4 G+ S/ r1 ]) F( S多謝大大~~ 5 T. v7 V* Y! M1 |3 `, K$ Q
其實我重有一隻侍魂的真鏡名) a' {! k1 s, _& o3 L
係一比五來的~~( u7 ^) P7 |) M8 _6 B' K. T% S" w/ |
但係好像之前冇係呢到post 出來~~
# M6 O% F: `. G' e+ q; }其實隻野都幾靚的~又夠大隻~
% I2 ~2 z* X0 K8 i5 h! C) b9 O6 B: m我好鐘意的~~

12下一页