[动漫周边] 一隻出左幾耐下e+先買的figure(3)

si 发布于2009-12-13 21:06 940 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 si 于 2009-12-13 22:16 编辑 1 T/ w! @+ r$ W1 k/ U; [6 P
0 _( v, w* n1 l
今次買的舊figure 係可能好多人都唔係好記得的櫻花大戰!!!; b0 I. S8 I% a- Q3 h
雖然櫻花大戰可能唔係個個識~
/ x* q$ y& R5 r! G但係我玩過它的game 都它吸引着~可能有好多人都覺得它好普通~
3 X, `% A, p) p  d3 P( r; g- p但我就好鐘意他的故事和人物了~~
! C# ?9 h6 T- m1 h" o& X% Y7 K好可惜佢出的figure唔多~好多都係盒蛋~. y# F3 }  b; c* _. G% V
而盒蛋的質素也只係一般............
; p4 C. |* @6 Y6 \- N所以今次的figure可以話係比較好的了~可惜面相重係差少少~8 }5 M" ^$ L7 N/ O( _
唔講咁多~去相先~
% U1 u) o) C. |: ~# k(正面); M4 Q0 e! T/ e" }/ }  J8 ?

6 k$ n: Y$ O) P  r; H3 ^( B, w+ P$ h* v& k
4 r' K! z" R* C% d. n- l6 M
(各面)% {# R/ i  {; s( J& {
* |; ]$ h0 e! q- y$ q: L- R

+ e) D  S! p2 C' f- u% t" P4 ?! u
1 H, ^; V  Q8 Q; c9 G$ t5 p% G9 e; m0 w# [
$ J+ f# \2 z  c! F3 u5 j

6 ^9 `3 _! T! Y1 x# E
  {- w7 T$ s! |
* N7 |/ P9 R% v2 R) T  i) P
/ S$ i7 F! e9 q9 f3 h4 K+ ?9 ]) m1 W) U
(近面相)' R$ I- S) f& o/ [6 Y  v
5 ]6 O4 G9 c4 i% J2 j7 }

, K0 }- S. ^$ y1 B, g6 @+ ^& @  \$ B1 J* k
整體上做工都幾細緻~只係面相做得不夠似同右邊的滴水d水口位做得唔係咁好~~
" k" O# s) B- _  S- l! ~希望似後會有多返d大隻同靚的櫻大戰figure賣~~- x2 s9 H  V4 F5 A
多謝大家收看~~

已有(10)人评论

wjr5200 发表于 2009-12-13 21:12:44 | 显示全部楼层
我都几中意呢个人物

kevinchan 发表于 2009-12-13 21:16:44 | 显示全部楼层
中意figure(3)多过figure(2)
" F/ ?! Y  T. N; P7 C/ ~, {+ qPS:楼主标题英文单词错误

suend 发表于 2009-12-13 21:53:09 | 显示全部楼层
The other one is better

si 发表于 2009-12-13 22:17:47 | 显示全部楼层
我都几中意呢个人物
, O0 A( X& [, @- {) n  O' ewjr5200 发表于 2009-12-13 21:12
( ~* M& t5 a: q  {% p
4 l( Q, S) V" {5 _# Q

0 I3 N8 Y; M" ]有玩過GAME的都會比佢吸引住~

si 发表于 2009-12-13 22:18:16 | 显示全部楼层
中意figure(3)多过figure(2)
2 M3 m. l7 S% zPS:楼主标题英文单词错误
5 \% E( ^% o  d5 ekevinchan 发表于 2009-12-13 21:16
% g& W6 w0 y: d" P9 o2 n5 u
, z& ~7 G2 q% |- N$ K' S
0 p" I3 E$ p& I
多謝大大提醒~~

si 发表于 2009-12-13 22:19:35 | 显示全部楼层
The other one is better9 \+ g& _  h& |4 C4 H8 d9 T
suend 发表于 2009-12-13 21:53

: o! A2 @8 J" c* B% Y9 }8 y0 L" L$ U( M6 s$ f4 z+ y* B/ W' S
4 L. m$ a1 A9 Q. s! e1 a
我最近POST左幾個~~
: T; X3 c! m9 N! u8 M  [& `唔知係邊一個??

天才不二 发表于 2009-12-14 12:18:25 | 显示全部楼层
LZ买左甘多啊

素言 发表于 2009-12-14 22:11:56 | 显示全部楼层
看到这个就想起横山智佐米多久前结婚了,可怜滴大神童鞋~~~

si 发表于 2009-12-15 02:07:49 | 显示全部楼层
看到这个就想起横山智佐米多久前结婚了,可怜滴大神童鞋~~~
9 o6 V( Z$ S& |9 I: f* x: V7 j素言 发表于 2009-12-14 22:11

/ `3 u) F7 L/ H9 {$ F5 n3 ^' N
5 V2 b& [" {% {$ Q9 p* o/ @9 N其實我都好like橫山大姐配的真宮寺櫻~
5 Z9 W" H0 k6 K4 Y& B% Y( A2 v0 _8 f真係斯文可以好斯文~打時又可以好有氣勢!!!正!!!

gapst 发表于 2009-12-15 09:22:03 | 显示全部楼层
都唔错啦 就系边角位唔系几好