[动漫周边] 一隻出左幾耐下e+先買的figure(2)

si 发布于2009-12-11 00:11 1192 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 si 于 2009-12-13 22:15 编辑 $ ^# q# p- x! l3 E% N- J% X
9 `' B* ^# }0 a8 x4 j$ o% w; M
今次買的都係陽子~~但同上次的老師陽子唔同~5 B) s  D$ X* L1 k( u3 G' Q/ k4 ?
今次係正常的了~~) v( U! D  U+ q
好~去圖~
8 A; c+ V. X* U& T* G& W# J: p& [
* R1 d! n+ T* l6 W) `) ~" Q, L( K( o今次的陽子大家都唔會陌生~係一隻大家都見唔少次又有幾多人都買了的陽子~~' x5 c; s; t4 e  Q. H7 j2 _* a
只係小弟咁遲先買.................不過未買的都可以睇下小弟的圖~~(雖然唔係影得好專業~). f' h- z7 K: Z
如想買返的人都可以睇下d圖先~~- D" t/ g! F) ~- T
; W, `9 q2 F" D' l9 E
4 p) r' I; I# M  d0 K
! t# t# r6 w) b. U2 \0 @# r. v
, p2 I' T8 N% t0 f

$ B8 ^% y' R! v7 K: y% c3 |4 E/ B* u0 |0 b* M1 r1 |4 e

9 y& L+ y8 @1 d6 o( j( m# Q+ A+ }5 J8 p, I1 q! S$ A! U8 [; Y
1 u5 G3 i  Q4 h" k# E
1 O/ g* e& Q; ]$ P
8 J2 ^/ I8 d; `
佢的頸巾係可以拆出來的~~但本人覺得拆左出黎佢會空左好多位出黎咁~~
+ E$ }) s) I4 `; [1 M% {2 M好唔慣......真係平時都唔覺佢條頸巾原來咁重要...........
8 T% W7 Z; q- E# p% r
. m9 |5 H  s' O3 \  L手後的那個位咁我開頭以為死啦~~又中左假野唔係呀(因為本人成日會買到假野........)
; f: ^" I1 k3 `, j% B但見到佢係同槍個位咁近~應該係就把槍個位先會咁的~心先安穩返~~~
/ W5 i0 G' |. {  {  O$ W$ l
7 [+ N5 y$ O) |% l" a* o- D) C  L/ |' E9 R
可加上去的小地鼠~~6 _9 v5 X' j1 ~) q, L! n
! u* V) H, b: E' W/ j. V
9 n' k* i$ n& D7 S  k* E
' F0 f# |2 @/ x; d& q6 V! J

( z; q4 d& j( [  j, g; b3 o& j! G8 v- J6 O2 T# E
0 i+ z6 J: G( _) D

, y) T' q/ K! W3 `! @9 ~! L3 A4 D- _5 Z4 A
同上個post 的主角一齊合照~~2 {% K) q5 P, t0 J0 P
唔知大家又會鐘意邊款多d呢??1 k+ p+ R, l6 x/ o! {: e6 d
+ W# K% z4 r: b- F+ O6 j9 {& c" e
/ \, {  s, l4 {" r+ h9 B
最後多一張無聊相~
6 j! J& t7 H% r0 K9 P
& }. e- ?* H! e& }, B9 W1 j: w+ n3 j4 b9 q
多謝收看~~希望會有下次再同大家回望下一d小弟咁遲先買的舊 figure~

已有(14)人评论

kevinchan 发表于 2009-12-11 00:55:51 | 显示全部楼层
我最想储龙珠系列,可惜money唔够多

183334257 发表于 2009-12-11 06:55:48 | 显示全部楼层
放起房度会比阿妈闹..

aubert22 发表于 2009-12-11 10:56:01 | 显示全部楼层
同意LS嘅~$ @  V( Y( ~$ S9 e
好羡慕果只类似鼠类嘅动物呢~
& h6 P) E; w  z7 ~# m1 Y. q不过肉球有翻咁大,而且个bar咁松,竟然有咁挺,有点假,嘻嘻~7 ^$ t: i. K$ D
想知道最后一张下层横放住嘅"女性"系边个?

kenhai74 发表于 2009-12-11 11:34:02 | 显示全部楼层
睇睇楼主分享嘅好野先,哈哈

moschino 发表于 2009-12-11 15:08:43 | 显示全部楼层
我嘅注意力喺晒楼主D电芯度······好多电芯······究竟仲用唔用到咖呢

bigll 发表于 2009-12-12 22:45:45 | 显示全部楼层
Looks very nice, which cartoon this is ?

kailu 发表于 2009-12-13 13:20:33 | 显示全部楼层
Looks very nice, which cartoon this is ?- X* W7 |: {; \$ H7 D
bigll 发表于 2009-12-12 22:45
- G# y( B; r5 ^) q/ E( Q6 v5 b7 O
呢出叫天元突破 紅蓮螺巖。英文叫Tengen Toppa Gurren Lagann。。。。。

si 发表于 2009-12-13 22:01:10 | 显示全部楼层
我最想储龙珠系列,可惜money唔够多
2 J( v% u5 y7 w& B# \6 vkevinchan 发表于 2009-12-11 00:55

& B. |+ W+ k9 M: f: }: V- A
! w, ~( j+ ~; U$ B其實小弟都係好窮的............. ' P; V+ a0 l) Z$ e4 c7 w& T0 l" T# ~
只係有少少錢買d自己like 又咁啱有平的貨

si 发表于 2009-12-13 22:02:36 | 显示全部楼层
放起房度会比阿妈闹..
. o) _! c. R7 D; l& E* P183334257 发表于 2009-12-11 06:55

5 _/ V7 R3 |' \6 P( F& N% s$ G
" B3 ~9 ]3 P/ h0 o  p我都聽到好多人有呢個問題??
3 U; \# g* `9 S7 C, l: p, P; I但我冇事wo~~2 L7 G! G" e4 T0 g. t
同埋我只係覺得係健康性感姐~~
+ j% q: J% i: k* e. l# e6 W3 Z又唔係露點咁~~

si 发表于 2009-12-13 22:04:38 | 显示全部楼层
  m* r) {6 N( w0 C- k/ e- F" d
同意LS嘅~$ n) J; [4 r8 K
好羡慕果只类似鼠类嘅动物呢~
' E3 {! u0 B: S" i+ K不过肉球有翻咁大,而且个bar咁松,竟然有咁挺,有点假,嘻嘻~
) R" N0 U8 Q6 l4 _想知道最后一张下层横放住嘅"女性"系边个?6 l% U4 C/ [' L' y9 y
aubert-22 发表于 2009-12-11 10:56

( Q4 `% f; \6 T; @8 l# E" _' A: c/ Z6 o' M
都係係現實見唔到的動作出來的效果~~ , G6 e. j1 L* m+ `; W/ `
我都想做那隻地鼠
! q' f; ^# A& n! d) N/ ~% V: W
7 l. F, U0 Z9 {& D下面的係爆烈天使那個黃頭髮~
+ }% N* Z0 J% G1 }& O, N: x) D) ^兩條孖邊的那個女仔~~但佢唔係我買的~~
) o* c4 |; e( z6 m8 p只係我阿哥見到話平又冇問我就咁買回來的~~6 g- S1 o* R, \) I
所以應係平版來的~~

nstar 发表于 2009-12-13 22:07:29 | 显示全部楼层
优子的老师造形唔错

12下一页