[115空间] 【MU&115】钢铁神兵B'tx TV+NEO 共39集 【粤日意3语合成】【MU已死,115已补档】

kevinchan 发布于2009-10-9 15:18 26498 次浏览 405 位用户参与讨论     [复制分享主题]
% U! O0 g0 K. }6 P1 v0 t, L
( {$ j4 e1 x  x2 J1 t: _【動畫名稱】:钢铁神兵B'Tx
" H( w6 ~: z! M, o+ U, D8 r, q
【集      數】:共39话,包括tv 25话+neo 14话
" }3 ?: [: u- k& q. W【配      音】:粤语    (网络上流传的VCD粤语版,自己提取): G1 S3 x) M$ F0 ?( ]+ q
                    日语       3 c& P) N9 g) e6 N5 n+ ?
                    意大利语(片源自带,而且容量不大,所以不去除)- w: v  }" J( C! X6 i
【每集容量】:300M-400M 左右(具体集数具体大小) (39集共13G)( s; W. q- j/ v$ P# H6 U  h3 b
【片      源】:网络自找(无op,无ed,无预告)0 t' ^, ]& d/ ?: B% s& k" f4 [/ f
【文件類型】:MKV
, T; R5 ]% d4 ?+ E- L【分 辨 率】:640*4806 K9 h5 N/ V# u  B5 K8 V2 r
+ G. B- M& q; |【字       幕】:无7 S- A1 F- ]2 q

0 m$ G, v9 S  b5 s【储存空间】:MU
8 |# N' t( e# ]6 U* b【死档日期】:90日无人下载
  Z6 g  d! y, Z& T0 K0 B6 A! Y【图片预览】:
' ~6 W: V: M/ P9 Z; G5 B/ O) l" n: mKMP播放器截图
  P( {) b. B$ Z
' `% ^& L+ x! m6 w: @6 P+ @ abbr_2d633ca31778ee50ff453f32f3c9bdf8.jpg + ~. W3 @& F. d7 [% c+ [0 e# T
3 K+ D) V9 @/ E5 m+ g abbr_01469ee3a6c7c85bc3de116d13eada1b.jpg 1 J1 B% G4 G/ P- H2 p" e
! A/ g7 d, b6 g& J; i$ J* M abbr_93ff1897e41eec6a42d9080b16103bf5.jpg
% F. P+ w" o( o! J$ y+ l! C& }+ d0 K
9 S( h1 K, q  d' s7 w

+ N6 A9 l1 o0 c7 X# h1 {) @! z    此片源无OP,无ED,无预告,係意大利人用法国版的dvd压制的
所以就带有意大利语音轨,我亦都无去除掉封装埋落去
! R% o' m% _) ?    呢部片源应该係目前係网络上可以揾到嘅算係好清晰的了...当然,唔排除有人有R2RAW.
8 U8 c7 A7 h2 M6 l   
粤语音轨当中有部分係唔完整(其实都係得两集),所以用日语补上
5 J+ F- {4 i) V; W    大家唔好期望呢个粤语配音会好好,但係佢係唯一嘅粤语配音,将就听住先啦!超级怀念以前嘅TVB配音
$ q' ^) N; R  p7 M* S
) r/ g" s, F" J7 [$ P0 G% ?5 |
注明:未经本人同意,请勿转帖,请勿用于商业用途,否则后果自负。' H' ]/ u  p& o' _

/ u: P3 W: {9 N* _6 T下载地址:
6 p9 f) k( F" W$ \
TV 1-25
3 c, D* q" J6 `4 P
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 222 才可浏览,您当前积分为 0
2 K: @% L- g+ A* q

评分

tandong + 30 + 142 + 3 精品文章

已有(405)人评论

kwanyeung 发表于 2009-10-9 15:24:47 | 显示全部楼层
畫風好似麻麻地=[ 純支持。

ykcheung 发表于 2009-10-9 15:25:25 | 显示全部楼层
呢一套,狂愛,支持樓主啊!!!!!!

aubert22 发表于 2009-10-9 15:29:50 | 显示全部楼层
星矢类嘅番外~细个有睇过一排,跟住追唔上放弃左~唔知以后会会重播呢~

kevinchan 发表于 2009-10-9 15:38:48 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2009-10-13 07:59 编辑 ) Y* Y% C; F3 r( K( E
星矢类嘅番外~细个有睇过一排,跟住追唔上放弃左~唔知以后会会重播呢~
0 C3 n+ S+ B6 Y0 M' }3 n4 }aubert-22 发表于 2009-10-9 15:29
都係车田正美嘅作品,所以同星矢有相似都唔出奇......但係我谂重播机会好微啦(虽然我都好想佢重播)

评分

tandong + 15 + 80 + 2 加分

183334257 发表于 2009-10-9 16:07:22 | 显示全部楼层
老实讲,好中意BTX的,不过VCD粤语就..
6 w- |: W) Y3 m: F! @' a1 H但系片源真系见过的最清晰的了7 U; a* ^3 w- `  T& ~5 f& `* g$ |
多谢先

mcnynbajay 发表于 2009-10-9 16:45:13 | 显示全部楼层
以前小學睇過一兩集~唔知好唔好睇~, E6 V' y9 [$ E" Y  |' l' B2 C

. V0 s7 t( B; E: a來支持一下大只佬先了~
" M$ e! E6 f' g/ b估唔到會有意大利配音的~仲系意大利果邊出的~
( K6 T3 Q0 x9 M5 ?動漫真系無分國界的!

aa887910 发表于 2009-10-9 17:16:43 | 显示全部楼层
支持一下!

平常心 发表于 2009-10-9 17:36:24 | 显示全部楼层
你發佈就得,一定有人下,沒人合成過,先感谢,{:5_339:}

KO999 发表于 2009-10-9 17:55:55 | 显示全部楼层
我超喜欢钢铁神兵,请LZ一定要连载~~~~~

tandong 发表于 2009-10-9 18:08:09 | 显示全部楼层
300M-400M 左右,太大了,不想下了!

huang 发表于 2009-10-9 18:15:40 | 显示全部楼层
系漫游EM曾经见过R2RAW片源,WINNY版