[吃喝玩乐] 打狗棒嚟啦,老虎仔岩晒你用啦~~~

alexhus 发布于2009-9-10 22:29 1659 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
老虎仔,岩岩我睇到农场果度有出售打狗棒啊,岩晒你用啦~~~
. t5 F" x4 N5 A1 i2 c$ }4 F5 V3 K
以后D贼仔可能会更加猖狂啦。。。
9 C3 T! H" D. M  Z0 ]1 X0 Q
( a5 H+ m5 q9 u1 j  N: p有冇边个试下啊???) Y. T! z& [: D$ m
! x, ?% o) X* i& x6 U

已有(29)人评论

kevinchan 发表于 2009-9-10 22:49:45 | 显示全部楼层
哈哈,咁搞嘢嘅!今次你地可以进行赶狗行动咯

lych 发表于 2009-9-10 22:58:34 | 显示全部楼层
要充钱嘅,有咩用波~~~~~

alexhus 发表于 2009-9-10 22:59:17 | 显示全部楼层
系啊。我岩岩买咗10个,等到有人放狗时候就试下用。。。

alexhus 发表于 2009-9-10 23:35:21 | 显示全部楼层
要充钱嘅,有咩用波~~~~~/ l* @5 \+ I8 z& j
lych 发表于 2009-9-10 22:58

5 x* R  _9 T& @. R+ k+ ]可惜牛牛冇狗,唔系牛牛你就惨啦。。。。

tandong 发表于 2009-9-11 06:59:09 | 显示全部楼层
要充钱嘅,有咩用波~~~~~  C  N) X6 i4 c8 P; `' b8 Y
lych 发表于 2009-9-10 22:58
就是囖!

tandong 发表于 2009-9-11 07:01:12 | 显示全部楼层
系啊。我岩岩买咗10个,等到有人放狗时候就试下用。。。
% ^* R" p9 c* `9 @6 Qalexhus 发表于 2009-9-10 22:59
本來是要打你嘎狗!借來打下啦!!

alexhus 发表于 2009-9-11 08:51:40 | 显示全部楼层
本來是要打你嘎狗!借來打下啦!!
! p" R0 j2 C4 K1 x, Y. ztandong 发表于 2009-9-11 07:01

2 v8 @* @0 T5 ]' }好似可以送人啊,俾番一支俾你试下咯。。。

kyo1983 发表于 2009-9-11 09:21:59 | 显示全部楼层
呢嘢系开心网个农场么?貌似QQ农场无发现哦

雪比 发表于 2009-9-11 11:49:29 | 显示全部楼层
不使给钱买  w+ b9 m# r3 m* u; p- @4 H: H- n( q
我升25级的时候就送左我5支* k# [6 [1 i% h4 [: H, ~
边个只狗愿意牺牲点给我试试阿?

alexhus 发表于 2009-9-11 12:04:18 | 显示全部楼层
不使给钱买' L, L4 W, V, [
我升25级的时候就送左我5支
1 H& x4 H( `, g( @" b+ v边个只狗愿意牺牲点给我试试阿?
: E6 U: v8 k$ b* {. }. p雪比 发表于 2009-9-11 11:49

! Y: |3 V' I& M+ n! p原来有得送啊。咁就快D升级啦,不过D狗粮咁贵我都唔会喂狗啦,你试唔到我啦。。。

Kiver 发表于 2009-9-11 14:08:23 | 显示全部楼层
不使给钱买
( ?) a9 w: E1 G9 w  X我升25级的时候就送左我5支  X) _: m* [! i. n0 W( W. F% [
边个只狗愿意牺牲点给我试试阿?
8 |- A9 g" K3 A( W2 m! d$ m雪比 发表于 2009-9-11 11:49
! v& w+ }6 T9 e3 ?+ X
  B+ c* b7 H+ K" R# Z7 u
我27级的, ~2 P3 K- U. F! ^
没有得送的
& E5 V# {2 y) _; }# w- ]真不公平

123下一页