[社区发布] 小魔女DOREMI剧场版青蛙石的秘密TVB双语收藏版

huang 发布于2009-8-18 22:04 3060 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 huang 于 2009-8-18 22:43 编辑 0 m( E4 ]# [/ m( q" A6 A3 ^
6 N; ]6 H* k- n
名称:小魔女DOREMI8 \( J) f  B0 }
大小:600MB4 ?6 e2 S1 k7 y2 S1 P
语言:TVB粤日3 n& x# y& Y2 I( F% a1 m
音频:PETA录影版& U: C6 }, h) @8 q: v1 @6 ^
字幕:简繁9 a) x) Q, X# @
片源:SHARE自挂
2 \! p# Z" A' h; R" \
0 J$ @( W- q+ c% ~9 b$ V自行封装MKV,
) h) c/ h* R4 e% C! d0 m音频:http://www.megaupload.com/?d=68K2UAC2
5 u$ |, T, S3 U" jhttp://www.megaupload.com/?d=68K2UAC2% v8 t" C8 e- L; v" F) [
, S6 j( @9 d/ n; S7 X
- t/ [2 b  w8 X% L* M9 I  g- G
本人的作品只重质量,不顾大小,适合收藏之用,纯粹只为一看者可免下之
8 x2 R$ }- s0 ]. |0 S( O0 Z4 d( M: x
另外:对于本人的作品有何意见不妨提出来,问心果句,发觉很少人下载,
8 n8 X% L- ?* f你地对本人的作品有无爱的了,无就懒得发

- D! t* C; c! a  |- a
. y. a5 d/ A3 e9 I& f下載必看:求以下TVB及ATV音頻4 Y( i6 G1 i, L3 A# A. u. E
1:星際漫遊YAT!YAT!YAT第一輯/ E5 u% h; u  \9 y. {3 K& B. ]
2:護士小天使
0 E. z7 S4 H/ H( Y4 H6 K8 M3:俏皮小花仙- l, W, h& ]6 V
4:小魔女得意妹
& g% T9 V0 H# h& C7 O$ ~% {5:妹妹公主- o, [( p3 x! o6 Y* t; V
6;貓貓日記0 D% L: b1 n7 M5 R2 j
7:同班同學ATV
/ c/ I" Z& u- I- H8:守護月天ATV 17-225 n* \9 G/ @1 t9 ]' P0 K. Y
9:蠟筆小王國58-70
- @  G! l! a' D7 y. P, A10;百變小姬子& [5 d5 ~) |& e5 Q& h( A+ u
以上有音頻的請PM我(不在乎多少),片源有了

OVA.txt

80 Bytes, 阅读权限: 30, 下载次数: 31, 下载积分: 社区币 -5 星梦

字幕.rar

16.36 KB, 下载次数: 21, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

ninaomu + 4 + 10 原创内容

已有(39)人评论

alexhus 发表于 2009-8-18 22:12:14 | 显示全部楼层
H大叔,系咪我嚟早咗啊,睇唔到下载链接。。。

yrj 发表于 2009-8-18 22:21:51 | 显示全部楼层
我也是 看不到地址~ ,可能H大叔未编辑好帖子

huang 发表于 2009-8-18 22:26:22 | 显示全部楼层
你班友使吾使甘猴琴啊,重启一下就被吹死

saber0758 发表于 2009-8-18 22:35:44 | 显示全部楼层
H嘅大叔蓝色字果句话又吾使甘讲嘅`可能系D人无时间下载挂`好似我甘平时上网都只不过得一头半个钟甘少时间有时候的确无乜心情下啦~~

bill203 发表于 2009-8-18 22:45:09 | 显示全部楼层
多谢H大叔既发布,太好啦

alexhus 发表于 2009-8-18 22:54:07 | 显示全部楼层
星際漫遊YAT!YAT!YAT第一輯,呢个好似有人发咗,H大叔自己睇下。。。

mcnynbajay 发表于 2009-8-18 23:02:51 | 显示全部楼层
huang,MU下載次數記錄不可信~我絕對都差唔到收齊你的MM片了~# T  B  r& b3 S& _% g
$ ~! G, }: y5 h: P
A兄,PTK提供的音頻系第二輯~唔系第一輯~
0 R" E3 C! w: d  g: `2 L2 I  `! r; b2 ?- n, j+ G. O
總之~辛苦曬~~~

2497341O1 发表于 2009-8-18 23:08:53 | 显示全部楼层
边个敢话H大叔嘅作品无乜人下载哇?.   - j8 E) j* p. G! @* k
7 G1 ?& M1 S$ e2 v3 f
  H大叔,  我笃撑笃撑笃撑 撑撑撑撑 你~   嘻嘻~  

熊猫仔 发表于 2009-8-18 23:22:24 | 显示全部楼层
我有个唔清晰版...收翻个超清晰版先~~~

熊猫仔 发表于 2009-8-18 23:23:13 | 显示全部楼层
H大叔发嘅野我几乎都喺追住收

aubert22 发表于 2009-8-18 23:27:46 | 显示全部楼层
等你嘅美戰同同班同學ATV呢,點會唔下~MU下載次數真系唔可信,睇附件下載量好過~唔知以後如果重播反鬥劍神同NG騎士&40你會會合呢?如果合嘅話我都伸手要音頻咯~

1234下一页