• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 问一下关于咕噜咕噜魔法阵既

qwe3gba 发布于2008-12-28 04:33 1551 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(17)人评论

freedom246 发表于 2008-12-28 10:50:46 | 显示全部楼层
第1部系45话的!!

aubert22 发表于 2008-12-28 12:12:36 | 显示全部楼层
嗯嗯,系45集的说~

nyyyyd 发表于 2008-12-28 12:20:01 | 显示全部楼层
系45话,唔錯。

qwe3gba 发表于 2008-12-28 13:58:53 | 显示全部楼层
甘点解网站既ftp入面得23集既?唔全?
2 w% q9 [7 I* [+ X& d# }: g
  |3 {& j1 G- y) \" u% d$ \[ 本帖最后由 qwe3gba 于 2008-12-28 13:59 编辑 ]

GavinDX 发表于 2008-12-28 15:33:32 | 显示全部楼层
第一部后面嘅部分唔系原创嘅,大概系仁杰学“有型有款空中漂浮”同魔法剑“杰拉杰拉”(个名差唔多系咁啦)嘅时候开始就已经唔系原创嘅剧情。第二部嘅剧情先系原创嘅,第二部里面拿到嘅“火之剑”先系真正嘅勇者先可以用嘅魔法剑,本来仲有水之剑,地之剑(好似仲有)嘅,但第二部就讲到拿左火之剑就冇左咯,想睇埋距就睇漫画啦,谂唔明白点解唔出第三部,明明咁好睇,人气应该好高架。

aubert22 发表于 2008-12-28 15:55:40 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-28 15:33 发表
# u' ~. w/ x6 C+ B; N3 I! k, u7 F$ }第一部后面嘅部分唔系原创嘅,大概系仁杰学“有型有款空中漂浮”同魔法剑“杰拉杰拉”(个名差唔多系咁啦)嘅时候开始就已经唔系原创嘅剧情。第二部嘅剧情先系原创嘅,第二部里面拿到嘅“火之剑”先系真正嘅勇者先可 ...

1 c- s) p+ q, q系好睇,但太多,好难集得齐,我都想收藏翻晒

GavinDX 发表于 2008-12-28 16:11:20 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-28 15:55 发表
4 @% E. v' ]1 H, N2 g- ^! F2 J0 u4 N; ]! F3 u/ \( O
系好睇,但太多,好难集得齐,我都想收藏翻晒
3 U* ~- d7 V/ {4 @3 _
我有收藏1,2部全集啊,而且系DVD合成版,够晒正,之前系呢度有人发过,我下载左好耐先全部下载晒架,真系痛苦,不过为左收藏距,点痛苦都值得。

aubert22 发表于 2008-12-28 17:05:51 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-28 16:11 发表 # _- i, M9 L3 G8 H" w% z

# n" o/ s; g5 |! Z. m7 c, i我有收藏1,2部全集啊,而且系DVD合成版,够晒正,之前系呢度有人发过,我下载左好耐先全部下载晒架,真系痛苦,不过为左收藏距,点痛苦都值得。
! m: ^/ s( z3 d( W2 \( P3 {7 U( E
真系啊 分流分流啦,最好系Q盘啦,好好啫

GavinDX 发表于 2008-12-28 17:24:17 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-28 17:05 发表 $ P; @; Z2 F/ z* i$ ]8 F) T# l
: B" t; T  F5 i) p" o
; a" S$ F4 n: n9 I9 d
咁鬼大,我咁嘅龟速,想上传死我咩,更何况我个QQ中转站得1G空间,上传左魔动王OVA都已经冇咩空间剩。第日有机会先啦,或者你可以求下D大水喉嘅人物来上传。
4 t$ V! @* n8 L. M+ l$ F& t) o* b5 U# q% c8 w" B7 h- {$ G7 U( `

mcnynbajay 发表于 2008-12-28 17:34:09 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-28 17:05 发表 5 z8 F* x; @) r8 g
4 m3 F% t8 }0 L4 {* K
" `5 t2 l9 [! |4 p  j0 u& Q
你系分流所度稳下了~
6 s  ]( F: ]$ R( h6 p之前为姐有发布过的~
' l/ p: x% O* t无记错的话系MF空间
: _) N" j- Z$ [- ~$ R$ F/ ^. j- a! \不过而家被大陆封闭佐

aubert22 发表于 2008-12-28 18:41:51 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-12-28 17:34 发表
, k. g; v# A/ z  B7 T) P. _  T6 b- B0 b9 M+ J1 E
你系分流所度稳下了~% j* l& T  V' u2 A. J8 r: U
之前为姐有发布过的~
8 r) ]8 s9 H0 w& t' I( V无记错的话系MF空间7 u- q6 A( X, V
不过而家被大陆封闭佐

# ~. O8 z0 \5 G; b3 t1 u得啦,有你最后一句就表示要你发上黎分流啦,哈哈~~

12下一页