[其它更多] 介绍D血腥暴力变态恐怖嘅卡通俾我睇!

毛利蘭 发布于2008-2-3 19:59 7101 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
近排经人介绍睇咗《School Days》同《妖精的旋律》呢两套卡通。《School Days》嘅结局够精彩,男主角伊藤诚俾其中一个女主角西园寺世界插死咗之后,又俾另一女主角桂言叶分尸,跟住桂言叶桶死西园寺世界,喺佢个肚喥开个大窿,最后揽住伊藤诚个头训喺条帆船喥。而《妖精的旋律》个女主角见人就杀,爆头、割断手脚、拦腰截断同时进行,只需一秒。呢两套我都睇完喇,请问仲有冇其他血腥暴力变态恐怖嘅卡通可以介绍俾我睇嘅呢?Thank you!

已有(33)人评论

梦の天使 发表于 2008-2-3 22:24:27 | 显示全部楼层
我都唔睇甘血腥和恐怖D动画哦,帮你唔到
毛利蘭 发表于 2008-2-3 22:35:29 | 显示全部楼层
原帖由 梦の天使 于 2008-2-3 22:24 发表
) \# o0 Q) Z0 w5 X5 l 我都唔睇甘血腥和恐怖D动画哦,帮你唔到

1 f4 _* V. X1 a9 q* c6 l4 m
, x% {% M  _5 M6 e8 J* C4 e咁你睇我介绍俾你嘅呢两套喇!
mfgpx 发表于 2008-2-4 09:24:53 | 显示全部楼层
《School Days》的结局,睇完都作呕。
soma911 发表于 2008-2-4 11:27:31 | 显示全部楼层
哇,我都唔知话你心理承受能力强好,定系话你变态好……
寒星 发表于 2008-2-4 14:01:15 | 显示全部楼层
Blood+ 都几血腥咖~~~$ b6 X9 D8 }1 N7 T1 d* W  j

) ]  S# M& T" Z5 I  V4 [仲有寒蝉都系杀人既~~~& [! h* o2 w: a" N4 K$ J

8 W# M; a2 A9 `; i: m7 h今年新作中有一部叫空之境界既应该都系血腥类的~~~
落樱缤纷 发表于 2008-2-4 14:45:12 | 显示全部楼层
推荐几部俾你:杀戮都市,hellings,寒蝉鸣泣之时,大剑~~
毛利蘭 发表于 2008-2-7 16:17:09 | 显示全部楼层
唔该晒!《寒蝉鸣泣之时》以及《寒蝉鸣泣之时解》我啱啱睇完喇!果然好精彩!集血腥暴力变态恐怖于一身!
  z$ _1 U  A& P! a
, N! H" F* B% p8 Z1 k[ 本帖最后由 毛利蘭 于 2008-2-7 16:24 编辑 ]
梦の天使 发表于 2008-2-7 20:02:01 | 显示全部楼层
楼主,你想介绍边2套动画比我睇啊
毛利蘭 发表于 2008-2-8 09:43:28 | 显示全部楼层
原帖由 梦の天使 于 2008-2-7 20:02 发表 & Z/ Q1 L9 [9 d& y5 ?/ D1 m
楼主,你想介绍边2套动画比我睇啊
' k3 T/ M8 K; c0 e5 n
+ L4 U7 T, F( l5 {; G
本嚟係《School Days》同《妖精的旋律》嘅,不过,睇完《寒蝉鸣泣之时》之后,我发觉前面果两套真係麻麻地,都係介绍你睇《寒蝉鸣泣之时》同埋第二季嘅《寒蝉鸣泣之时解》。
jp4957 发表于 2008-2-9 01:42:29 | 显示全部楼层
楼主,你D口味相当特别!
kayo 发表于 2008-2-9 08:00:05 | 显示全部楼层
暴力和血腥我十分麻麻但寒蟬鳴泣之時十分精彩
123下一页