[吃喝玩乐] [转帖]阿jay首新歌~~真系越听越正~~~

kiraljq 发布于2006-9-8 07:27 2707 次浏览 47 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>废话少讲~~睇片~~</p><p>[MP=480,360]http://down.jayfan.com/yiranfangtexi/mv/千里之外mv_JayFan.Com.wmv[/MP]</p><p><font size="4">屋檐如悬崖 风铃如沧海 我等燕归来 </font></p><p><font size="4">时间被安排 演一场意外 你悄然走开 </font></p><p><font size="4">故事在城外 浓雾散不开 看不清对白 </font></p><p><font size="4">你听不出来 风声不存在 是我在感慨 </font></p><p><font size="4">梦醒来 是谁在窗台 把结局打开 </font></p><p><font size="4">那薄如蝉翼的未来 经不起谁来拆 </font></p><p><font size="4">我送你离开 千里之外 你无声黑白 </font></p><p><font size="4">沉默年代 或许不该 太遥远的相爱 </font></p><p><font size="4">我送你离开 天涯之外 你是否还在 </font></p><p><font size="4">琴声何来 生死难猜 用一生 去等待 </font></p><p><font size="4">闻泪声入林 寻梨花白 只得一行 青苔 天在山之外 雨落花台 我两鬓斑白 <br/>闻泪声入林 寻梨花白 只得一行 青苔 天在山之外 雨落花台 我等你来 </font></p><p><font size="4">一身琉璃白 透明着尘埃 你无瑕的爱</font></p><p><font size="4">&nbsp;<br/>你从雨中来 诗化了悲哀 我淋湿现在</font></p><p><font size="4">芙蓉水面采 船行影犹在 你却不回来 </font></p><p><font size="4">被岁月覆盖 你说的花开 过去成空白 </font></p><p><font size="4">梦醒来 是谁在窗台把结局打开 </font></p><p><font size="4">那薄如蝉翼的未来 经不起谁来拆 </font></p><p><font size="4">我送你离开 千里之外 你无声黑白 </font></p><p><font size="4">沉默年代 或许不该 太遥远的相爱 </font></p><p><font size="4">我送你离开 天涯之外 你是否还在 </font></p><p><font size="4">琴声何来 生死难猜 用一生 去等待</font>1 Q" j/ P1 o; Q9 x/ g* H
        </p>

已有(47)人评论

kiraljq 发表于 2006-9-8 07:29:42 | 显示全部楼层
<p>坐翻先~~~</p><p>正啊~~~</p><p>百听不厌~~~</p>
kiraljq 发表于 2006-9-8 07:37:04 | 显示全部楼层
无人个~~~~
Laputa81 发表于 2006-9-8 07:43:13 | 显示全部楼层
<p>一向对周XX嘅歌无乜好感!!!</p><p>不过喱首都可以叫做喺歌啦!!!</p><p>之前个D·····就真喺·····</p>
kiraljq 发表于 2006-9-8 07:47:23 | 显示全部楼层
<p>喂喂~~</p><p>米乱讲啵~~~</p>
huang 发表于 2006-9-8 08:53:35 | 显示全部楼层
<p>他的歌是人听得明的吗??</p><p>我只听到有只狗系到狂吠</p>
Laputa81 发表于 2006-9-8 09:06:03 | 显示全部楼层
<p>帖得出嚟就预咗吡人评咖啦!!!</p><p>无乱讲个啵!!!</p><p>佢多数嘅歌已经吡公认咗喺“急口令”嚟咖啦!!!</p><p>睇你反应佢应该喺你偶像嚟啦!!!</p><p>唔啱听嘅我唔喺喱度讲就喺啦!!!!!!</p>
Laputa81 发表于 2006-9-8 09:07:14 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>huang</i>在2006-9-8 0:53:35的发言:</b><br/><p>他的歌是人听得明的吗??</p><p>我只听到有只狗系到狂吠</p></div><p>你咁讲好似尽咗D咁啵······</p>
lonelyang 发表于 2006-9-8 13:46:04 | 显示全部楼层
唔紧要~~我G持~~~哈哈~~~~~~~
wei 发表于 2006-9-8 18:34:43 | 显示全部楼层
<p>听下先!!!!!!!!!!!!</p>
艾v2 发表于 2006-9-9 01:40:09 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>Laputa81</i>在2006-9-7 23:43:13的发言:</b><br/><p>一向对周XX嘅歌无乜好感!!!</p><p>不过喱首都可以叫做喺歌啦!!!</p><p>之前个D·····就真喺·····</p></div><p>非常同意第1句同第3句啊~~~~~</p><p>老实讲```````吾好闹我窝~~~~~~~~我都吾系好中意周××```````````````</p>
Laputa81 发表于 2006-9-9 01:46:59 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>艾v2</i>在2006-9-8 17:40:09的发言:</b><br/><p>非常同意第1句同第3句啊~~~~~</p><p>老实讲```````吾好闹我窝~~~~~~~~我都吾系好中意周××```````````````</p></div><p>喺咁你钟意听边类歌嘅多啊???</p>
1234下一页