[吃喝玩乐] [灌水]明天是我农历生日

兰花朵朵 发布于2006-7-17 01:18 1763 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><font color="#ee1111">明天系我农历生日~同自己讲声生日快乐先~!</font></p><p><font color="#bb8adc">今日成个下午都响度睇初3D书,当作预习,已经睇完了,虽然比较简略,但系重要内容还系细心睇一次了,应该OK挂~~听日开始就要番补习班了,系学物理,因为化学班得三个人报名,搞到5够人开班,激死我!我还捻住上我最中意噶科目——物理化学嘎嘛,而家甘搞法,只有上物理了……</font></p><p><font color="#2cb12c">今晚法证乌冬大结局了窝~我一定要捧场先得~~寻晚11点10个字睇ATV噶中文版《野猪大改造》,虽然配音5好,声音5及原声好,但系内容感人,我都会支持噶,下星期就最后一集了,我捻我会坚持到噶~~我好中意睇日剧嘎!!呢度如果有人中意日剧,不妨做个朋友窝~~我份人好随和咋.........</font></p><p><font color="#82d2d2">恩~~~现在去睇埋</font><font color="#7cc7c7">法证乌冬24集先。准备今晚睇大结局!~~~</font></p>

已有(38)人评论

sazabi 发表于 2006-7-17 01:52:20 | 显示全部楼层
甘祝你生日快乐啦,女生喜欢物理,呵呵,有前途
ikuyori 发表于 2006-7-17 03:02:58 | 显示全部楼层
<p>生日快樂</p><p>呵呵,其實我都好中意睇日劇~~ </p><p><font color="#2cb12c">野猪大改造果一季都有唔少好睇ga~~~ </font></p>
huang 发表于 2006-7-17 03:17:02 | 显示全部楼层
快乐
加玛 发表于 2006-7-17 03:18:24 | 显示全部楼层
&nbsp;生日快乐喔
精彩子龙 发表于 2006-7-17 03:38:55 | 显示全部楼层
生日快了,青春常注
AWP 发表于 2006-7-17 03:44:08 | 显示全部楼层
<p>呵呵~~~~</p><p>生日快乐。。。。。</p><p>今晚法证结局咯~~~正啊</p>
小稀 发表于 2006-7-17 03:50:42 | 显示全部楼层
<p>生日快乐~~~~~~~~</p><p>近排真係好多人生日哦!!!!!!</p>
lion9771 发表于 2006-7-17 03:57:20 | 显示全部楼层
楼主生日,不得不贺~~
lqyy2k 发表于 2006-7-17 04:37:36 | 显示全部楼层
祝楼主生日快了啊..............
xxxx_4 发表于 2006-7-17 04:41:06 | 显示全部楼层
牛一快乐~
Laputa81 发表于 2006-7-17 08:32:14 | 显示全部楼层
<p>生日快乐啊!!!</p><p>祝你越大越靓女!!!!</p><p></p><p>

[灌水]明天是我农历生日

</p><p>

<br/></p>

<br/>

<br/>