[讨论]網球王子失控了,打網球打到恐龍絕種?

我皇烈 发布于2006-6-9 19:19 1890 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P><a href="http://www.youtube.com/w/One-hell-of-a-forehand?v=bA1rC0GPAWA&amp;search=tezuka" target="_blank" >http://www.youtube.com/w/One-hell-of-a-forehand?v=bA1rC0GPAWA&amp;search=tezuka</A></P>
7 G! I/ w0 h. d7 P3 }<P>好似係劇場版的片段,仲勁過足球小將,我以為睇緊龍珠</P>
; V9 x& j' d4 V9 `1 M( |2 P$ O

- v8 U! y" V, |

已有(22)人评论

Laputa81 发表于 2006-6-9 19:37:31 | 显示全部楼层
好夸张!!!!!
huang 发表于 2006-6-9 21:19:14 | 显示全部楼层
<P>唔系挂</P>
; F# |! K' {: L: @<P>甘要睇睇了</P>
mingbohao 发表于 2006-6-9 22:10:38 | 显示全部楼层
<P>哦 感就要落来睇</P>
lynnkf 发表于 2006-6-10 00:09:37 | 显示全部楼层
晕倒,什么和什么呀
ayamelody 发表于 2006-6-10 00:22:48 | 显示全部楼层
<P>太夸张啦!夸张到令人反感!好心个编剧唔好搞到咁夸张啦!</P>
竹笋 发表于 2006-6-10 01:07:36 | 显示全部楼层
<P>系吾系真系甘劲啊</P>) O7 ^: [! r4 W3 P9 V' q. v) G
<P>LOOK</P>2 o# y+ Y# L( L, A% Z* L
<P>LOOK!1</P>
HTF 发表于 2006-6-10 01:35:52 | 显示全部楼层
<P>好鬼劲啊</P>
辛辛 发表于 2006-6-10 01:39:17 | 显示全部楼层
晕死``````
hery 发表于 2006-6-10 02:10:46 | 显示全部楼层
有没甘夸啊~~~劲到~~~~~
lion9771 发表于 2006-6-10 02:36:46 | 显示全部楼层
又真系夸张佐D喔,网王越后越不象样啦
joecube 发表于 2006-6-27 18:36:29 | 显示全部楼层
<p>實在太勁啦</p><p>不過又真的有點誇張</p>
12下一页