CALL HELP

eric3000 发布于2005-7-7 22:11 984 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
顶啊~~今年刚刚高考圆~在屋企玩着一个月~日日抽魔兽~好无聊啊~~有无人可以比点建议啊

已有(13)人评论

小稀 发表于 2005-7-7 22:52:09 | 显示全部楼层
去稳份PART TIME来做咯
全職獵人 发表于 2005-7-7 22:55:49 | 显示全部楼层
正職都難搵啊~~ 仲PART TIME
小稀 发表于 2005-7-7 23:00:11 | 显示全部楼层
我返佐2日工已经好攰啦~~~~~~~~
mkfmky 发表于 2005-7-7 23:41:03 | 显示全部楼层
<P>學返一門手藝咯</P>) U  c1 j3 A' L6 _$ }( C
<P>揾找part-time都得架 攞下經驗都好</P>
dda1 发表于 2005-7-8 00:19:09 | 显示全部楼层
继续打电脑更好拉,做来干什么
幻影傳說 发表于 2005-7-8 00:53:04 | 显示全部楼层
有米青年,羡慕中.......
eric3000 发表于 2005-7-11 05:01:05 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mkfmky</I>在2005-7-7 15:41:03的发言:</B><BR>7 o9 _3 x, Z2 F& T
<P>學返一門手藝咯</P>
/ y) |) ]; U0 a" v<P>揾找part-time都得架 攞下經驗都好</P></DIV>  `4 |: T# a* x2 z: a7 h' D
<P>我都想学啊~学么先得噶~~我都想知啊</P>
eric3000 发表于 2005-7-11 05:02:49 | 显示全部楼层
<P><STRONG><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3">日日在屋企打机~打到我好烦~又无么新GAME玩握</FONT></STRONG></P>
5 c3 Y. a+ d$ d
9 q$ x3 u! {8 o% {
幻影傳說 发表于 2005-7-11 12:45:59 | 显示全部楼层
<P>我想問下樓主,你係咪打到左手好痛呀???</P>
, j! R4 A+ Q/ z/ r5 C$ C9 W<P>一隻game需時好多時間先會玩爆機,點會咁快會唔想玩!!!</P>
eric3000 发表于 2005-7-12 18:49:20 | 显示全部楼层
.......我晕拉~网GAME我玩到没瘾~~单机噶我又爆着~~都是好快噶事~还不会打到手痛D
幻影傳說 发表于 2005-7-13 00:19:24 | 显示全部楼层
不如玩CS,呢度有好多人都識得玩,而且又玩得好叻架~
12下一页