[动漫资讯] 联动动画《鲁邦三世VS猫眼三姐妹》2023年开播

L.A 发布于2022-9-22 20:47 2838 次浏览 79 位用户参与讨论   [复制分享主题]

6 o4 S% z" C2 o! T* p官方宣布《鲁邦三世》x《猫眼三姐妹》联动动画《鲁邦三世VS猫眼三姐妹》决定制作,并且公开了预告片和视觉图,鲁邦三世和来生瞳双双登场。动画《鲁邦三世VS猫眼三姐妹》将于2023年在Prime Video独播
4 n6 G$ F  F! x3 j" W9 L2 [! A) b' m/ A
CAST
鲁邦三世:栗田貫一
来生瞳:戸田恵子
STAFF
原作:Monkey Punch/北条司
监督:静野孔文 瀬下寛之
脚本:葛原秀治
副监督:井手惠介
角色设计:中田春彌 山中純子
音响监督:清水洋史
音乐:大野雄二 大谷和夫 
动画制作:TMS ENTERTAINMENT
1 b/ w7 V" k8 N
9 z' n7 a2 ]' _6 @

$ r# B* b$ D5 m. `

已有(79)人评论

soyang 发表于 2023-9-26 15:07:56 | 显示全部楼层
有猫眼三姐妹看了

十月围城 发表于 2023-7-27 09:42:24 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-26 23:58, @: i  R) M2 i
讲真,我好耐冇下载歌了,因为新歌冇乜野好听,特别系小白脸当道,我想听嘅歌前几年都下载左,果阵一般都 ...

! v0 X7 q+ z  A1 M- y粤语歌有啲都几好听嘅,最惨係唔俾下载。

rantarou 发表于 2023-7-26 23:58:05 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-26 21:55
/ N, u1 r8 W, I( l3 v" G唔惊,多啲喺“口水板块”或者“音乐版块”锄分,应该好快补返嗮嚟嘅。话是话,呢度嘅“人流”真係水静河 ...

3 o2 z1 I& n, `! ~( X讲真,我好耐冇下载歌了,因为新歌冇乜野好听,特别系小白脸当道,我想听嘅歌前几年都下载左,果阵一般都要会员,我就在吾爱下载尐破解嘅,可以下载FLAC嘅

十月围城 发表于 2023-7-26 21:55:33 | 显示全部楼层
本帖最后由 十月围城 于 2023-7-26 22:04 编辑 - Y- d, M( F/ s$ N  C( a+ ?
rantarou 发表于 2023-7-26 21:341 U' e$ B' ?" H1 H0 o+ T
因为冇力拎了

' b5 J  q: }5 k' g+ N7 [, O唔惊,多啲喺“口水板块”或者“音乐版块”锄分,应该好快补返嗮嚟嘅。话是话,呢度嘅“人流”真係水静河飞,如果唔挖啲旧帖,班新人要点样至筹到分啊,阴公。题外话问一下,如果你有想听嘅歌,但係网易云禁咗,听唔到,你通常会去边度down歌嚟听?

rantarou 发表于 2023-7-26 21:34:24 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-21 14:32. ]/ z- i8 z# @# k% g
男儿当自强,拎得起放得低。做大事不拘小节,好嘢。。

( M7 P- p  @$ m+ P因为冇力拎了

十月围城 发表于 2023-7-21 14:32:59 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-21 14:27
; {3 n+ w( J+ Q5 ?咁唔系点哦
* G% w6 J& L% i# ~/ H
男儿当自强,拎得起放得低。做大事不拘小节,好嘢。。

rantarou 发表于 2023-7-21 14:27:55 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-21 13:02
0 h$ m# O) p) g' f! a! f很正能量的心态,不错哦。

* k' l# F3 x1 N% B& e. P咁唔系点哦

十月围城 发表于 2023-7-21 13:02:09 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-21 09:58* `. d* }, i) `. e) n2 l4 f/ R& ^
系呀,唯有再水过了
; F& p4 H. i8 W
很正能量的心态,不错哦。

rantarou 发表于 2023-7-21 09:58:12 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-20 22:59
" C9 ^( r: r' c! ~被扣几个100星梦,当时应该好心痛啦。
- \7 g# E  U8 U& ^0 x
系呀,唯有再水过了

十月围城 发表于 2023-7-20 22:59:03 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-20 18:02
" b1 Q5 U' o7 Y  R8 N& ]; |唔知啊,當時以為每張主題貼一日只可以水一次,所以水左好多張主題張,一下就扣左幾個100星夢了 ...

+ _; Q" {) y- r! [被扣几个100星梦,当时应该好心痛啦。

rantarou 发表于 2023-7-20 18:02:01 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-20 15:45
$ {+ a0 g' f2 P% N8 |5 X5 t. _( W4日就1000星梦,你嗰时係水“口水板块”咧?
3 a6 h* a2 E6 C9 Z; z& ^
唔知啊,當時以為每張主題貼一日只可以水一次,所以水左好多張主題張,一下就扣左幾個100星夢了