[每日闲聊] 六一儿童节,大家的童心还在吗?

Kiver 发布于2021-6-1 00:00 11847 次浏览 171 位用户参与讨论   [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-6-12 17:26:22 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 16:19: k1 R" G& v( N& z+ y8 B
我下载咗个档案pc6-kakammbqbxz.zip
; D" H. ~' D7 f+ p. X: @. s1 Z$ N跟住就解压缩后嘅档案KAKA藤藤[142P].eif
1 Q' m1 r! S" N, h6 B' Q) F. m/ k但系E个档案KAKA藤藤[142P]. ...

+ v) Z3 D7 M2 P- W/ D& C  }要另外揾野拆噶,度娘下应该仲揾到教程
& y- x# z* K! F5 x8 l- E* [$ v4 U142连埋潜水俾左你

pusacg.org 发表于 2021-6-12 16:19:21 | 显示全部楼层
本帖最后由 pusacg.org 于 2021-6-12 16:22 编辑 % e3 @" Y) U7 B6 }0 n
勇者罗兰 发表于 2021-6-12 15:25
* W- H# p- B0 j' n/ b. x7 W我有,我夜D俾你

& k: b+ T" s2 b2 w% I我下载咗个档案pc6-kakammbqbxz.zip6 n9 P1 b) P0 W/ I. |
跟住就解压缩后嘅档案KAKA藤藤[142P].eif
6 z& p- x! [2 |但系E个档案KAKA藤藤[142P].eif都开唔到

勇者罗兰 发表于 2021-6-12 15:25:35 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 13:49
5 a, p0 {) S4 H4 p下载过喇 都唔识点搞, v% W# M  N& A2 V. V: D& h

0 P( ?% C8 I5 ^! chttp://www.gomicx.net/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=88126& ...

' ^8 O( k/ v* i* P1 {9 |我有,我夜D俾你

勇者罗兰 发表于 2021-6-12 15:25:07 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-12 12:50
7 s, {$ Y. v- F' q又想骗我加表情包?
$ f( Y" g+ |' [; \: Q' @
加埋我上面自制只潜水得唔得

Kiver 发表于 2021-6-12 14:26:29 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 13:494 P  T, Y) }0 ~7 `" Z
下载过喇 都唔识点搞: m2 n. j2 t. Y) c" `6 x
) x& k5 O( s+ ]6 r
http://www.gomicx.net/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=88126& ...

. N2 k) K) U" s: V# G下载,整理,再传,将重复已有的去除

pusacg.org 发表于 2021-6-12 13:49:54 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-12 13:19
; X$ p, x0 Z% P9 I. m, V$ Q0 D你整理啦,对比现有的,少哪些,补过来看看
* ?6 k$ @; }9 ]- z6 p- f/ V
$ Q/ e; e+ o' M  Z优先补到80个
* C' D# Q& q$ j$ l
下载过喇 都唔识点搞& b" I  B' I! I" T% j

9 d" W" S) `" h; B  khttp://www.gomicx.net/forum.php? ... &fromuid=148847

Kiver 发表于 2021-6-12 13:19:26 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 13:10. Q. p% W. [4 C- `! W: D3 o8 _
如果有齐晒KAKA妹妹142个表情就好喇
/ ^1 Y: U/ V; |5 W
你整理啦,对比现有的,少哪些,补过来看看1 o& n6 `0 n! S$ k
! W( S5 i  n* f+ E; z1 y: Y5 a) l* w
优先补到80个

pusacg.org 发表于 2021-6-12 13:10:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-12 12:505 b# D8 K: D- M
又想骗我加表情包?

! ^+ [; F7 a9 L# M) r如果有齐晒KAKA妹妹142个表情就好喇

Kiver 发表于 2021-6-12 12:50:03 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-10 07:237 I* i; U: F3 {- U8 |& x9 N
萌妹表情在十多年前已有 其实萌妹真正名字叫KAKA妹妹(卡卡妹妹) 而KAKA妹妹表情有142个, g/ D+ `( B5 J& u1 g$ J
我之前曾 ...

+ J2 j% ~* u% t1 t' Q5 Q" x% z/ a# ^又想骗我加表情包?

pusacg.org 发表于 2021-6-12 12:42:45 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-6-11 17:285 J) a, m8 |" Q+ Z: ^5 M: B
甘水埋依贴去潜水啦

V, [9 v9 r& W$ t# |今日細細回埋E帖都去潜水啦

勇者罗兰 发表于 2021-6-11 17:28:37 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-11 07:08
# k5 S' R! W$ J0 Q1 \/ A/ U多謝勇者PS潜水萌妹而家又多咗个潜水萌妹嚟玩玩

! M& b: V+ \  _/ r% i3 ~$ ^甘水埋依贴去潜水啦

pusacg.org 发表于 2021-6-11 07:08:29 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-6-10 20:25* G1 x/ J( F2 O& p
原黎叫依个名,解压睇过下,好似冇2 e9 E% |# Z, {! o
甘自制一个潜水萌妹

+ y3 l1 J! U1 f" _多謝勇者PS潜水萌妹而家又多咗个潜水萌妹嚟玩玩