[粤漫合成] [合成]机动战士高达ZZ J粤 bdrip

chrisrex 发布于2021-5-7 13:24 4990 次浏览 59 位用户参与讨论   [复制分享主题]
windghost 发表于 2021-7-9 16:52:30 | 显示全部楼层
好神秘- m+ l+ m1 z2 X6 [8 P

madisn1995 发表于 2021-6-20 20:09:05 | 显示全部楼层
睇嚟要洗版了

chunhung 发表于 2021-6-20 08:53:48 | 显示全部楼层
高達經典作品多謝樓主分享

Ming0714 发表于 2021-5-20 02:08:20 | 显示全部楼层
感謝樓主分享

勇者罗兰 发表于 2021-5-20 01:08:26 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-5-19 22:50
- J# H3 ^: [" i" Z3 b( d旧时亚视依次序播放过 超时空要塞 超时空世纪 机甲创世记 就E三部
/ [* t0 i! k1 h& R超时空骑团 就唔知亚视有冇播过 ...

4 `% e! k0 O0 P+ r后者好似引进果时叫南十字宫9 B1 Y# j/ b4 Q; f: B' s' N
太空堡垒版就唔知有冇了,老美改左故事背景,仲三部串埋一部

pusacg.org 发表于 2021-5-19 22:50:28 | 显示全部楼层
; R" F6 @# ?$ W0 s  Z1 Y0 R
勇者罗兰 发表于 2021-5-11 19:13
  G+ G- ]6 F% S甘期待下先
9 c8 A5 A$ c& ^' L0 z原黎依部译依个名,依部我好似就机战里边见过咋
" o# J$ P( u4 n4 k" e2 x3 q我讲果个系老美将超时空要塞、超时空骑团、机甲创世纪剪埋一齐果部

3 u% T' _; b. `6 q" R旧时亚视依次序播放过 超时空要塞 超时空世纪 机甲创世记 就E三部
& ^; O1 n( i$ V/ m超时空骑团 就唔知亚视有冇播过

袭影如形 发表于 2021-5-19 20:14:26 | 显示全部楼层
每集容量48?~好大啊~~~~~~

勇者罗兰 发表于 2021-5-11 19:13:47 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2021-5-10 11:48
8 Z* x4 e, K5 R! K, L' ^& h太空堡壘(超力電磁俠)70年代無線播放有粵語配音,不過本人未有錄影機!當年的錄影機好貴本人都要去到82 ...

9 T2 F& H* R0 g) U  i1 E& d甘期待下先$ v; k" Z6 A# ]3 e
原黎依部译依个名,依部我好似就机战里边见过咋
9 K" k. m+ n8 F& m* x% G我讲果个系老美将超时空要塞、超时空骑团、机甲创世纪剪埋一齐果部8 l9 F0 @' R5 \+ i7 t2 k

manghk 发表于 2021-5-10 11:48:41 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-5-9 17:47
1 H  W2 \7 e8 `; I! x8 F# h讲起身,知唔知太空堡垒,当年有冇引进出过粤语噶?

3 {; ^1 a  d8 E: l* j太空堡壘(超力電磁俠)70年代無線播放有粵語配音,不過本人未有錄影機!當年的錄影機好貴本人都要去到82年先有第一部錄影機!有部分麗的或無線當年播放動畫特攝都是用卡式帶錄低音域呢做合成數量唔多!遲啲可以畀兄弟幫手分享到粵漫社!

翼天使 发表于 2021-5-9 23:39:29 | 显示全部楼层
犀利啊谢谢分亨

勇者罗兰 发表于 2021-5-9 17:47:16 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2021-5-8 22:232 U+ g$ K" R% X
由80年代去到2021年我終於搵齊0079`Z`ZZ高達幫大家尋回美夢,還有80年代亞視超時空三部曲都已經集齊!禁止轉 ...
. X/ l* V- p/ D* V
讲起身,知唔知太空堡垒,当年有冇引进出过粤语噶?

manghk 发表于 2021-5-9 17:30:08 | 显示全部楼层
粵漫社冇問題