[人物写真] 姐妹JK照

Kiver 发布于2021-3-5 09:34 4996 次浏览 112 位用户参与讨论   [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-3-5 15:28:36 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-5 10:31
' f' z$ E0 G0 v3 `% t1 z9 ]有可能去公安那里喝茶!!/ ?2 Q4 x, q2 r
7 g% C# {0 V! J) K- w
也试过有一次有人在我的站上发了一条响应反日的活动贴子(10几年前反 ...

% D7 Q$ j' Y5 k- J4 N9 P. E$ f甘好彩最后冇事喔

Kiver 发表于 2021-3-5 12:56:15 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-3-5 12:50! B. V6 \" @7 o
反日都饮茶,咁反其他米直接唔见咗?

' u* k3 v9 A" |# Z: v所以小心D咯

chrisrex 发表于 2021-3-5 12:50:49 | 显示全部楼层
+ O/ O% L- C8 [7 Y4 I$ l1 y有可能去公安那里喝茶!!) W5 Y2 E$ j: Y6 |; J8 S
7 c& z/ O' D8 M& i- @5 R
也试过有一次有人在我的站上发了一条响应反日的活动贴子(10几年前反 ...
: X$ T* \* j( k. \
反日都饮茶,咁反其他米直接唔见咗?

0101a 发表于 2021-3-5 11:47:07 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-5 11:41$ z7 k& n2 l! s; y3 P% z
佢地有佢地做者. }9 C6 m6 {$ U6 c1 l
; U. R& W0 T/ h4 z) e
与我识吾识佢地没有关系
' |9 |8 y" t3 ]" _( f. B
6 l" r: a4 P9 x
咁可唔可以pm個佢地係邊到發呢啲資源?
7 j9 \; h( i, z. Y* E! w, w" s4 P因為我間唔中都有需要下載

Kiver 发表于 2021-3-5 11:41:54 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-5 11:377 Y+ s# A2 t7 s, p! g6 A
你唔係話身边都有几个人在做咩?

# S: G1 }" T' I! |4 u3 ?$ n; I% P佢地有佢地做者- ^# z7 X4 Y( b& A: @

0 f) S4 f% ?  Y4 |& F) V5 L+ P  Y与我识吾识佢地没有关系
8 o: d* |" h1 v( l3 l" N& c: O7 O/ Z" r
且我只知佢地做依D0 E( r" @  ~( w! [: t* Y
: j8 ^2 k7 ~3 C$ r4 }4 O/ a& J- H
平时不会与他们讲这些的

0101a 发表于 2021-3-5 11:37:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-5 11:35* w/ U6 N/ r+ A, U2 `; I! `
点识人?

" b+ G# M4 f" i$ D你唔係話身边都有几个人在做咩?

Kiver 发表于 2021-3-5 11:35:34 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-5 11:311 z, K% n  x0 g' @! k
識人咁有冇特權?另外可唔可以pm個
* s" J" h1 I' L3 H) A* c
点识人?
回复 支持 1 反对 0

0101a 发表于 2021-3-5 11:31:50 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-5 11:05
' u: q; H/ k! P3 z: \看是没有问题的,但做发布的人和创建的人要做好身份屏蔽8 s" e5 p& ^; M( I: {8 n

. L9 `2 }4 ~3 X: J- R0 c: K我身边都有几个人在做 ...

$ t& T" k) A6 r9 V! ~識人咁有冇特權?另外可唔可以pm個

Kiver 发表于 2021-3-5 11:05:50 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-5 10:57" A- ^) ]9 \, h! _# B1 t9 x6 F, N
我又唔太覺更加严格,因為得閑看看某些東西都會間中看到一些國內的18禁論壇 ...

2 b9 D2 E- C( j5 J看是没有问题的,但做发布的人和创建的人要做好身份屏蔽' x! l# C( H& W9 {- M3 U) p
4 w$ Y, E" ?" W3 A7 n# F9 k; C
我身边都有几个人在做
回复 支持 1 反对 0

0101a 发表于 2021-3-5 10:57:17 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-5 10:54- u( A* S) W; s* o1 I
现在的管控比以前更加严格
; S5 w5 g' t1 M0 y
: E7 t$ `1 G+ T3 e: h$ g$ K
我又唔太覺更加严格,因為得閑看看某些東西都會間中看到一些國內的18禁論壇

Kiver 发表于 2021-3-5 10:54:29 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-5 10:49+ n& g4 R3 c" `. |; U! y, h
你講緊都10幾年前啦,依家又點會同10幾年前一樣呢
* D% J6 F1 |$ W; [" L4 d& |
现在的管控比以前更加严格
0 R9 ^+ b/ j4 {8 {, f你去看,去下载是没有问题
! S; t. |& |9 m6 v( P
- c7 R7 ~+ n  G+ B做发布,创造发布平台是有责任的
" d  J+ H, K  ^( p3 t/ _7 j
% g7 L1 M" V( M- J0 }, J所以一般做发布的人都会用代理,屏了自己的真实来源地
- A9 n( W3 Y4 M# n
' j; j" F. x) ?) t4 |& H
5 L' M( B  C5 A- m: K& x" F

0101a 发表于 2021-3-5 10:49:19 | 显示全部楼层
! @) s4 a% J1 g* n( L; K* G% ~* @) k- i有可能去公安那里喝茶!!  k. }3 L. L+ l1 \0 T% Q  }! t
# ]9 {& I, `( g7 S  a" s

, d, _. n5 N- r) V! o你講緊都10幾年前啦,依家又點會同10幾年前一樣呢