[社区发布] 粤漫社接受会员营运捐助之声明(21-0204文)

Kiver 发布于2021-2-4 10:44 7129 次浏览 79 位用户参与讨论   [复制分享主题]
seed075 发表于 2021-2-21 19:36:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 17:445 e* y; Q. }* U8 `
PM好,一对一!!!4 W. Y7 C, g9 L: B; K" M
  n( w; B" S# Y& D  E$ `
现在最怕是低级的捐了过来
( M5 J3 o8 o% D  g. y2 l
其实想问下喺咪需要限制低等级会员嘅捐助,呢样嘢其实讲心嗻,
/ w' o+ [; S2 n4 D" ]" @主要有心其实都可以嘅,其实公告都讲明唔喺话捐几多钱就可以得到几多) _8 d7 V* z7 `+ a) V* ^% Z
回报,纯喺一种心意,既喺有心人又可以支付得起都可以了,有必要限制等级?

seed075 发表于 2021-2-21 19:32:22 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-21 16:56# A4 P9 S- F, v( f/ y
@seed075 @Kiver 其實,可以係付款嘅時候備註一下論壇ID。又或者,開一張專屬嘅帖子或者PM形式講一下付款嘅 ...

% G* h8 x  l* Q% Z/ |8 o  e0 g9 g喺啊,咁样真喺比较方便,就PM提醒社长就可以啦,佢喺管理员就佢知喺边D嘅ID过咗数就OK。

mkdi 发表于 2021-2-21 19:04:13 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 17:44
( Z, s- A; [/ i3 p; C, D: U0 \4 iPM好,一对一!!!. y6 A1 J1 W2 b

7 X2 ?) `+ R$ J2 h* j7 Y现在最怕是低级的捐了过来

' g) Y+ r+ p- Z如果真係咁樣嘅話到時,你可以開帖講明清楚就係啦!

Kiver 发表于 2021-2-21 17:44:49 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-21 16:56
1 [! Q/ A$ [( [! `. N6 B' j/ a@seed075 @Kiver 其實,可以係付款嘅時候備註一下論壇ID。又或者,開一張專屬嘅帖子或者PM形式講一下付款嘅 ...

$ ^4 n* r) T& C4 I9 yPM好,一对一!!!( s) z4 o; B( a' Z

6 B* v/ r) P% C1 F- R: h现在最怕是低级的捐了过来
  T* G- Q, B0 o
0 f% Q+ t. t) J2 C是不是写明,低级别真是无偿捐献

mkdi 发表于 2021-2-21 16:56:03 | 显示全部楼层
@seed075 @Kiver 其實,可以係付款嘅時候備註一下論壇ID。又或者,開一張專屬嘅帖子或者PM形式講一下付款嘅流水號碼就清楚得多啦!

Kiver 发表于 2021-2-21 16:24:40 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-21 16:22; c' \! k; }0 w- ~1 G
转咗之后可以PM返讲声该ID就可以了

0 _- u  Q: y, ^1 U: h的确是可以甘样

seed075 发表于 2021-2-21 16:22:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 16:19
5 j  N& M- @: Q+ n1 P只是难判断谁转账过来而已' X/ I+ J& o$ A
$ R) H5 Z3 d" j" z5 @5 g
可以自由加多一角几分来区别的 ...
& B9 P" d5 F8 h2 N- q
转咗之后可以PM返讲声该ID就可以了

Kiver 发表于 2021-2-21 16:19:34 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-21 15:45) \" }; @. A0 ^4 W0 ^1 p7 o5 N3 Z3 \
扫码会方便好多,飘雪都喺咁样。
# M" I* U! J! g& i0 s
只是难判断谁转账过来而已. p& X- B  E4 h
# d+ t- j0 v9 z5 M/ E5 X
可以自由加多一角几分来区别的

seed075 发表于 2021-2-21 15:45:54 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 14:53# Z: r( T$ a3 f9 p
你这是提意而已吧!!!

6 {( y9 M( k- x) s1 Y# i扫码会方便好多,飘雪都喺咁样。

Kiver 发表于 2021-2-21 14:53:32 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-21 12:30, c7 h0 ?3 i2 e" o' B: r' t0 J
捐助支持支付宝扫码?
! F; g$ K; \* E7 V2 u
你这是提意而已吧!!!

seed075 发表于 2021-2-21 12:30:23 | 显示全部楼层
捐助支持支付宝扫码?

seed075 发表于 2021-2-21 12:29:56 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-19 22:376 v* F. M! w5 N3 ^) S# f8 }- q
主要在线播,没有多少粤语资源!!
# K/ W7 W. ?4 L3 U6 S/ y  Y
依家D新生网民唔钟意睇旧嘢