[其它更多] 又黎晒下~幪面超人 甲斗王[SHF]【可动模型】

凹凸不平 发布于2011-10-6 19:28 2923 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日翻学前去广州人民北路越富广场4楼买既~小弟第一个幪面超人模型~0 T9 F' Z0 K. x; S
# Y; X' {8 x; Y
各位社友路过的话不妨评价下吧!200万像素手机影既相,再加以美化下 4 t3 V6 k4 T- F; @

! L9 h. ]$ C* ~4 c. l6 I0 E% U: _2 T/ [
, r6 _5 E( m4 C  U/ G
8 P' d6 Y4 Z: F. k% d3 Z. Q
0 f$ ]- g, b1 P
8 {9 {) |' w$ m$ Q

6 L, C. D6 C7 |0 @) U7 ?# T6 Z/ M- U/ ]! g/ z
. i8 M) _$ J4 b5 w0 o5 v

D* O/ c) O- p/ M2 [4 [: a8 J. x7 c4 d% p. G0 Z$ |
- W) R$ f9 r2 B: C" R7 [
% n6 P0 C3 B+ M, Z% |% ^0 P
, v* i$ F/ j( b$ N/ ^4 W' l: X
" S7 g" b3 g# e4 W; L7 v9 b

已有(27)人评论

畑鹿惊 发表于 2011-10-12 10:38:54 | 显示全部楼层
有爱,靓

小果 发表于 2011-10-10 20:27:39 | 显示全部楼层
背景好笑呀!能有个好一点的背景吗?

ftman 发表于 2011-10-9 21:00:51 | 显示全部楼层
有钱人,嫉妒中……

凹凸不平 发表于 2011-10-7 20:08:36 | 显示全部楼层
回复 21# aaron81 " }& t( F3 m( D, }
6 U0 q  S+ Z$ l& V' v5 Q7 ^

* z1 Q& r1 P2 E( I    差不多200~

inber 发表于 2011-10-7 20:06:33 | 显示全部楼层
回复 23# 凹凸不平 . E/ h1 m9 R2 o

: T1 S% ?. r- M1 S, `. E% l
1 Q  @1 Q$ u! h/ X) V. J哦,原來無轉到+ G% `% N  f  b6 H
話說我的網絡真有問題了
( r) b& T3 p0 J: E6 n: S, L果頭先截圖話睇唔到,哩頭又得返

凹凸不平 发表于 2011-10-7 19:58:09 | 显示全部楼层
回复 22# inber # Z6 G3 E1 C! O8 i8 R

2 U) r! u$ s$ s8 z
$ `& a5 w: ^8 k  m    无换过啊~都系POCO照片社区,好多人都用呢个空间

inber 发表于 2011-10-7 19:48:31 | 显示全部楼层
回复  inber
1 A* O9 ~" F& W6 |0 _  Y3 {) y4 J6 k9 Z6 O1 B

9 ]9 ]5 @! q7 s8 B. X: V' C" d- e$ d    你系香港?网络问题吧
3 b0 J& N' d2 Q/ h% {凹凸不平 发表于 2011-10-7 19:22
2 j2 W2 v+ P  n3 `- U* _+ _
0 G2 q2 I+ H6 n9 T0 G6 W' }0 R; @
嗯,香港
/ s  [5 R& y) E% G, @我系7樓推斷左其中一個原因系網絡問題了
- e* {* I# {8 a9 D
2 s% H0 ?' U' q' u2 o+ Q2 {' n話說而家又睇到,你轉左圖片空間?

aaron81 发表于 2011-10-7 19:27:21 | 显示全部楼层
用左几多大洋?

aaron81 发表于 2011-10-7 19:27:03 | 显示全部楼层
回复  凹凸不平
; ^# p5 ]; o/ r# h. \
& g, `3 ]: i1 V( d6 L我表示我真系睇唔到' v0 u9 L* A) e! F$ l5 m7 v
inber 发表于 2011-10-7 18:22

- r9 v+ v3 S4 y# A应该是网络问题~无可以睇到!

凹凸不平 发表于 2011-10-7 19:22:40 | 显示全部楼层
回复 15# inber 8 U# B- f! G, J

$ s& L: Z) L1 S2 e3 i
/ f% [: I" J6 Z' f    你系香港?网络问题吧

eegbook 发表于 2011-10-7 19:17:33 | 显示全部楼层
我都唔知咩事,個個都睇到,我睇唔到8 F  |; L# H& u  M" b( l& g- s
inber 发表于 2011-10-7 19:14
' h: L4 I5 G, T) U) D, c! w+ ]

3 f$ U; k- A+ }2 s( S  A: O$ q6 |# M; H& w6 }. n
    咁样嘅话,会唔会系RB嘅问题吖?

123下一页