中秋节快乐!派红包了!!!

tandong 发布于2011-9-12 08:42 6893 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]
fms2046 发表于 2011-9-12 10:31:19 | 显示全部楼层
入黎攞红包,各位中秋节快乐,早上好多云啊

评分

kevinchan + 50 中秋快乐

Mikkukan 发表于 2011-9-12 10:22:48 | 显示全部楼层
各位中秋快乐,心想如意( R- |2 h( i) |) @% w- I
基拉杰特 发表于 2011-9-12 10:11
/ x' t1 h+ N+ d. J- I6 H
4 b) ~' F) e" C; e
% \  z- `* _% G0 I# `' d1 m
    吓?? 居然讲既台词同Mikk一模一样,仲系讲先兼讲多咗D也。Mikk唔际
7 I  x5 M7 y. ]. w7 D
3 ?' r+ r6 {+ @* J3 U* F2 zMikk要重新讲过 -- 祝各位中秋发好梦,梦见泳装嫦娥

lovepx 发表于 2011-9-12 10:21:44 | 显示全部楼层
粤漫社各位中秋节快乐啊..
8 [  l8 O- k8 ~/ ?有冇人去广州塔拍拖啊..998蚊2位(幸福摩天轮 陈奕迅喂OAO

评分

天才不二 + 50 中秋快乐

天才不二 发表于 2011-9-12 10:19:35 | 显示全部楼层
店长有得拿吗

评分

lych + 50 中秋节快乐!当然有啦!

lych 发表于 2011-9-12 10:18:12 | 显示全部楼层
中秋节孤牛独赏月,泪牛满面!(讲笑啫0 b: u3 [( F5 f  B3 Y2 G. E& {$ l
祝各位中秋节快乐!

评分

Mikkukan 发表于 2011-9-12 10:17:01 | 显示全部楼层
各位中秋快乐

评分

基拉杰特 发表于 2011-9-12 10:11:17 | 显示全部楼层
各位中秋快乐,心想如意

评分

timaousi 发表于 2011-9-12 09:59:13 | 显示全部楼层
大家中秋节快乐~~今晚仲要翻工冇得赏月咯~

评分

chrisrex + 1 + 50 治愈T兄[img]抱抱图[/img] - -

aubert22 发表于 2011-9-12 09:58:45 | 显示全部楼层
我又要啊老虎仔~

评分

lych + 50 中秋节快乐!老虎唔见,牛的要吗?

help6288 发表于 2011-9-12 09:43:03 | 显示全部楼层
๑ 中秋佳節 ๑۩۞۩๑۩۞۩๑
: p2 I% K* S6 L( H$ {✰‿↗⁀❉♥ ❉‿↗⁀╰✰ √ ✰╮‿↗⁀❉♥ ❉‿↗⁀✰- w; J2 o; O5 z5 p
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
6 ~4 r2 ]7 V( }! m3 m. Q- k┃祝福┃┃好友┃┃中秋┃┃佳節┃┃愉快┃% f: e+ [/ A8 k, S( m' h
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛5 P/ j6 a4 o! s8 e

* O& I. j& O- W. k& d8 I2 V悟空仔祝大家中秋節快樂

评分

aubert22 + 50 中秋红包~

freedom246 发表于 2011-9-12 09:41:14 | 显示全部楼层
大家中秋快乐啊,今日天气真系唔错,云都见唔到一朵!!

评分

若神 发表于 2011-9-12 09:31:26 | 显示全部楼层
系唔系啊

评分