[其它更多] [原创]宫崎骏 风之谷 陈慧娴黄沾版+BD FULLHD

chrisrex 发布于2011-8-22 14:01 6671 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-8-28 00:05:46 | 显示全部楼层
明星級配音超正,嗰陣入電影院睇非常多港式笑位,真係好好笑,好懷念啊 : N" [; f9 g9 ?, `
後期DVD版重新配音,跟返當年嘅 ...1 B# ~: s' R# r6 b1 G2 R5 v: l
whm315 发表于 2011/8/27 11:56 PM

9 R7 i2 c* N6 m3 h
& ~" Y" z8 y! J8 R5 N$ S* r呢啲咁经典嘅音频都系伸手返嚟嘅,所以冇乜资源- -

whm315 发表于 2011-8-27 23:56:22 | 显示全部楼层
明星級配音超正,嗰陣入電影院睇非常多港式笑位,真係好好笑,好懷念啊 & d- X! `# P2 g0 k3 r5 x
後期DVD版重新配音,跟返當年嘅對白咁配,搞到不倫不類......
* c( L: K' X, l$ w& j提外話 :  請問樓主有沒有"歲月的童話"第一代林憶蓮配音的版本,好想睇返,thx

ttsti 发表于 2011-8-25 00:42:05 | 显示全部楼层
我只480P版可以删了.

magicp01 发表于 2011-8-23 16:58:46 | 显示全部楼层
Thank you for sharing!

cannacz 发表于 2011-8-23 10:47:06 | 显示全部楼层
我看过,好好看

chrisrex 发表于 2011-8-22 23:56:13 | 显示全部楼层
聽晚要傳k-on
* i8 Q( b$ f% U0 [& q8 a* ]Batcat 发表于 2011/8/22 11:07 PM

0 L4 ~4 B# ?* V8 {+ L! @/ o. T! V; i  x8 i! z# G( b
  Z2 u& _, ^4 F/ F: G9 T
    咁后晚帮我传- -

Batcat 发表于 2011-8-22 23:07:36 | 显示全部楼层
咁听晚帮我传啦- -3 m8 l9 d: h" v' _4 ~7 \* y4 C8 ?
chrisrex 发表于 2011-8-22 22:52

6 X! b9 b0 U  {5 f: N; ?. d! Y# |% ^4 a( B: y. s% T5 V0 F

" ^/ L9 s# D$ T4 i4 I   聽晚要傳k-on

chrisrex 发表于 2011-8-22 22:52:35 | 显示全部楼层
依家先問,我唔幫傳今晚要傳音頻!!!" B; r+ }+ P/ N3 z1 b, g
Batcat 发表于 2011/8/22 10:48 PM

3 l! v) ?( f: X; P; x& u0 c. h; F, k
2 _( d3 c2 U+ k6 h" J0 z/ g; _
    咁听晚帮我传啦- -

Batcat 发表于 2011-8-22 22:48:58 | 显示全部楼层
而家问,帮我传片源- -
6 n- |* e9 P5 k7 _1 i  H4 T& Y  w; _9 Ichrisrex 发表于 2011-8-22 22:34
3 e7 K1 V* k7 `9 Z; e7 K
! W& m9 c7 C- Z
+ C1 w; y0 l4 ^$ [' [# A0 ?
   依家先問,我唔幫傳今晚要傳音頻!!!

chrisrex 发表于 2011-8-22 22:34:18 | 显示全部楼层
點解唔問我的片源!!分明唔記得我了!!8 o2 ?. Z' o, M5 K) U3 b0 H
Batcat 发表于 2011/8/22 10:16 PM
' Q7 q0 K! D4 t7 D  ?3 Y& `

& {6 c) e+ Y$ B8 W
4 h" c2 c, f- O3 h1 G1 I    而家问,帮我传片源- -

so_h2o 发表于 2011-8-22 22:24:06 | 显示全部楼层
我最中意呢类

Batcat 发表于 2011-8-22 22:16:08 | 显示全部楼层
點解唔問我的片源!!分明唔記得我了!!