[其它更多] 求助MU下载地带的邀请码

漫漫迷 发布于2011-8-7 22:12 4165 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我想在mu下载地带下载电视剧做收藏但是没有邀请码注册,有哪位好心人能够帮帮忙呢?

评分

inber -4 -10 -1 发错版区

已有(38)人评论

漫漫迷 发表于 2011-8-23 11:34:58 | 显示全部楼层
回复 38# sha1b18
8 i2 c: o6 L6 x: z1 t$ s8 K: u8 T/ d5 }6 W) u! u- m

& E/ M4 X2 h7 c( ?: G; ~7 s    喺啊!就系Dotbt Plus 邀请码  THANKS 感激不尽 ^_^

sha1b18 发表于 2011-8-23 10:25:44 | 显示全部楼层
回复 37# 漫漫迷 ! B; |! D/ h' v
+ M' _0 W' U/ @& h' o* ?
咁我呢幾日比你,你洗唔洗要埋Dotbt Plus邀請碼呀?

漫漫迷 发表于 2011-8-23 10:06:34 | 显示全部楼层
回复 36# sha1b18 - K3 t' c6 A+ c) h
. \" X6 S7 D7 l/ @0 b1 z

+ R; v5 B1 ?. [0 M8 l" I    真嘅  好啊 其实 我好想睇下个度嘅都系乜嘢,可以的话多谢你呀

sha1b18 发表于 2011-8-23 09:30:56 | 显示全部楼层
回复 35# 漫漫迷 & j, K# q$ o' |

. C1 o  s( k. O8 G5 @# `$ J: g7 e! s咁你而家仲要唔要?要嘅話我就遲D幫你拎呀

漫漫迷 发表于 2011-8-23 09:22:29 | 显示全部楼层
回复 32# sha1b18 / w; \: g3 `; \$ l  \, a3 L: L

; O# ]! v4 Z7 T- n+ q: {* Q. |0 \* Y( Y) v9 q" O  N2 l; N# h: L
    恭喜

漫漫迷 发表于 2011-8-23 09:21:42 | 显示全部楼层
回复 33# noddyy
$ q: n% B4 C3 i! V: ?5 V
1 L8 X7 B' ]9 b" Z; z9 k7 @/ n- r. u
    是的! 需要,很好奇里面的东西

noddyy 发表于 2011-8-23 00:41:07 | 显示全部楼层
需要邀请码的吗

sha1b18 发表于 2011-8-22 17:46:42 | 显示全部楼层
回复 31# 漫漫迷
' x8 ]  y: t# [' E3 l
3 Q% m3 `5 m) j5 K% l6 c我而家已經拎到啦

漫漫迷 发表于 2011-8-22 17:19:21 | 显示全部楼层
回复 30# sha1b18 0 L3 J1 c9 P: Z% d) Q2 M& p
1 ]$ w# E: H% Q- B; A
0 u, p& B0 @3 K8 ?
    我之前都睇过,粤漫社 同 MU下载 嘅资源都系一摸一样嘅,总之你努力啦
* I: R, \( i+ C6 h6 p" d祝你可以得到佢!

sha1b18 发表于 2011-8-21 17:09:01 | 显示全部楼层
回复 29# 漫漫迷 3 c7 z5 k) `1 N/ k- ~0 Y
+ C  h# d. s( f
對我黎講都仲有D所謂,因為動畫有幾個人同時發,D人多數轉載朗牙版,
7 w- h& Y7 p( p0 v4 j( V% U都唔明朗牙版有咩好,又唔夠清,又冇得較字幕

漫漫迷 发表于 2011-8-21 17:01:18 | 显示全部楼层
回复 28# sha1b18 9 D9 r4 |, y0 [
# v0 ?# a$ @0 X$ v0 w9 h. H) A# }

* E/ `. }7 c+ K8 D3 Z# o( T5 {    宜家都唔重要了,呢个系我以前嘅时候求嘅!因为我已经得到我想睇嘅节目啦 所以,冇邀请码对我来讲 无所谓啦

1234下一页