[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10776 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16:22 | 显示全部楼层
登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便
: f5 n' V0 A# x3 Hkevinchan 发表于 2011-8-6 19:14
) }/ L  }2 E2 ~( y: t6 |$ i5 A
嗯。不過都好小見你用。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:14:50 | 显示全部楼层
所以咪話叫你試吓上imo.im 網上MSN唔使安裝。
# V9 @, J% R7 Rkwanyeung 发表于 2011-8-6 18:57

5 E5 A  g" D' N4 Q- E1 @6 Y- A5 U2 k, T) A

5 s# L  e, |1 F  c: ~2 r/ k9 f    登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:11:19 | 显示全部楼层
唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题  v  |" C; Q: }+ d
反正都想用返64位win7
7 {! ^; v9 w$ u9 p+ r  Y  v! L漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07

, x" W- t: Q" n" `% m# l2 Q為咗一個MSN重裝系統你都好嘢。  s3 j: s, V8 w4 q
其實MSN咁多軟件都唔一定要裝佢官方嗰個啦。不過我中意官方嗰個只係可以多重登入啫。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:11:10 | 显示全部楼层
就算大义灭亲都要啦~!- t2 m) A8 k7 h, Y' X
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03
0 h7 }: B1 j2 x8 S
) ~4 M5 I; W2 Y, d
8 q# `$ x% d0 x
    伟大,咁我都唔阻止了

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:10:45 | 显示全部楼层
话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎
  `4 i  `5 [) r$ Bchrisrex 发表于 2011-8-6 19:09

$ k+ i  n% W2 Q; {0 S8 K; n1 E# v. D0 s" F; _5 k7 N, |

/ a* T7 Q1 O3 K3 v一齐去告状啦

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:09:17 | 显示全部楼层
alexhus0 i8 Q1 F0 G1 s" P  L5 Y/ O+ \+ X1 h
漫步雲端 发表于 2011/8/6 06:57 PM

7 p1 c- `% f) z) f9 U# G) `4 Z  B" R' N
# a- k8 l8 Y+ M. |! v* v
    话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07:57 | 显示全部楼层
ebuddy 呢? 你哋有冇牆到?
7 x2 z, ?! `" ~* b' o' o; d/ b4 Ckwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04
6 x- c3 _  A, z1 r# H8 d& d
; A( R& ~, @0 U7 q. k1 ^9 s( c

2 X$ i) i  R  ^7 ~" p" i" R- {9 a唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题
# z% X& [" G( v9 Y7 j反正都想用返64位win7

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04:26 | 显示全部楼层
个网好鬼慢...白页7 W, n+ ^9 e+ x
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:59

: N3 l. D1 c" p. D) T; jebuddy 呢? 你哋有冇牆到?

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03:24 | 显示全部楼层
你唔舍得既
- f) e3 ~: H, r+ j, [; K基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:01
+ v+ S! T: W6 k* u! [7 w
# t, p  U2 Q- `" |  c6 C4 j* P
  k+ k9 U- _+ E' V4 B1 k! ]8 l! H

4 |" A# E, `  @- j; c2 w就算大义灭亲都要啦~!

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:01:48 | 显示全部楼层
你死啦,我去告你状; T+ h5 {( b( G: P& b3 |3 Q1 k
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:00

0 D! \3 H; R, h& @7 P' K# t9 A6 `6 \2 m* V# N  \1 P% R& N
+ K; y: z0 [" n0 d# A+ R
    你唔舍得既

inber 发表于 2011-8-6 19:01:40 | 显示全部楼层
哪里明显是写错的!吹啊!
8 F* r# |0 f: d2 t* m! A8 z基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:00

( |2 I( y$ L8 N& C& \- X! |5 f
& S9 p) v3 K7 B! B* W
$ w/ i1 S& m# _4 P我這張嘴敵不過基基 4 |3 [! n. C4 l
睇片去

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:00:25 | 显示全部楼层
這是重點啊6 X8 a5 T/ i% D
inber 发表于 2011-8-6 18:58
) C6 F7 }1 `" ~
: [4 R* G$ V2 l

0 N: H- c0 w0 o( q    哪里明显是写错的!吹啊!