勇者王GaoGaiGar Final [DVDRip][粤语][MKV][全8集]

Kiver 发布于2011-7-26 23:00 9640 次浏览 65 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
勇者王GaoGaiGar Final
" H6 N: a2 X/ t) ]9 O6 d本作品讲述地球防卫勇者队3G,Gusty Galaxy Guard,对抗三重连太阳系的守护神索鲁十一游星主,保卫整个宇宙的故事。
1 G% ]( l  M4 u$ a- E! U) i$ X( w本作品是电视版勇者王GaoGaiGar的续篇,由2000年开始发售,至2003年完结,共八话。

已有(65)人评论

吓虾米 发表于 2011-10-11 12:23:43 | 显示全部楼层
终于稳到啦,多谢晒啊!

126789 发表于 2011-10-10 20:24:22 | 显示全部楼层
好东西,希望资源充足

sevenkam 发表于 2011-9-30 10:54:59 | 显示全部楼层
8集加埋350MB? DVDRip喎?  v, a) z  {& n0 W; N5 u1 J
另, 勇者王係好睇,但都係走唔甩要加入巨乳女呢條路= =

fd3870 发表于 2011-9-28 19:54:06 | 显示全部楼层
哇勇者王阿 清晰版好野阿 lz好野  比tvbkt睇爽好多

wataru37 发表于 2011-9-25 21:24:29 | 显示全部楼层
有没有勇者急先锋?

wendy98 发表于 2011-9-17 02:12:00 | 显示全部楼层
呢个地址点下载啊?求教程

Kiver 发表于 2011-9-16 23:27:17 | 显示全部楼层
好慢呀4 U; M% r2 |. ^0 w* ?
大大你會不會用其他download tools 3 E# V7 z1 t$ Y1 B& q9 v! f. x
我最快只是96kb/s
* S; x  m+ c# Y: d/ K0 E  R# P* R. csamamtha 发表于 2011-9-10 16:00

# y7 K2 o/ o2 u
: j( h5 L& I0 `* j1 i  b- W7 C
: }! {; V; C+ j' Y    麻烦你叫I版帮你试试
5 F0 I, a) R6 _" a# Z0 {有几多速度
! q6 {' w5 L/ a4 j) R" O3 m0 ~3 X# U4 u+ I1 I8 F
PM下距啦~

Kiver 发表于 2011-9-16 23:26:31 | 显示全部楼层
好慢呀2 S) L2 O- t; A: \/ i
大大你會不會用其他download tools ) g* `) N8 m& S
我最快只是96kb/s
8 b6 p* Z, b% `) y( isamamtha 发表于 2011-9-10 16:00

/ {5 f; t. L. W1 c/ T  t( ?! a* X0 d* O  p* D( t0 e

* B8 H- X6 @2 P' }4 ~$ S    你乜野网络啊?

Kiver 发表于 2011-9-16 23:26:02 | 显示全部楼层
K社,点解第3.4.5.6.8集全部解压唔到,下左三次啦!!!& a( b& Q) R/ z
dgztlwj 发表于 2011-8-2 17:55
+ s9 o) I3 b/ p8 C0 Q* J2 r
4 o: h9 N* p* d

- [! g, Z0 x& m) O( n    经重新下载测试
8 M8 p. ]' x" }5 ^  B5 y, i所有文件完好的啵~~~

fd3870 发表于 2011-9-16 20:32:30 | 显示全部楼层
好野来的辛苦lz 果断偷扼拐骗积分

samamtha 发表于 2011-9-10 16:00:26 | 显示全部楼层
好慢呀
& c7 e8 x2 o( Q7 N, l3 u7 E大大你會不會用其他download tools   {1 \( w( z  v$ C4 L2 @
我最快只是96kb/s

dgztlwj 发表于 2011-9-9 23:31:37 | 显示全部楼层
点解每部动画D女仔身材个个都变得哽好?