[每日闲聊] 一个水泡的诞生

ET0-0 发布于2011-6-28 08:04 2272 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
4 W9 L6 x6 P% q, W8 B  s9 a/ }) }3 D. c* W* Y
# _: b) h) j0 `8 nhttp://v.ifeng.com/vblog/discover/201106/8d8cda5e-6d89-4054-8479-59c38329b6ba.shtml: _, `# r* d5 v! w. G

: d' C3 _1 P1 _0 }  w! j全世界最巨的“水抱”% r0 f0 O3 F2 I% K/ B' u) @

2 Z# |7 C# y" l0 o3 i" u
1 x# G( p$ h5 a+ P: t2 P, z% o3 V6 j没心理准备的人千万别看

已有(29)人评论

cao0422c 发表于 2011-6-29 10:58:17 | 显示全部楼层
呢个系唔系属于“违规建筑”

kyo1983 发表于 2011-6-29 10:18:04 | 显示全部楼层
没有最大,只有更大

FeTale 发表于 2011-6-29 00:03:05 | 显示全部楼层
我想问:这是甚???

老威 发表于 2011-6-28 18:38:27 | 显示全部楼层
隆胸的吧

ET0-0 发表于 2011-6-28 18:11:22 | 显示全部楼层
回复 24# 凹凸不平 , P% e+ u- K+ U' W1 G. t

8 F4 Q! p+ I1 \2 O; g' D  V6 J% |4 S& ~8 H" M3 ]: E" n
    天生 应该无可能吧 应该系以前细时吃多佐激素食物吧

占士man 发表于 2011-6-28 17:19:35 | 显示全部楼层
/ {/ B% w7 e1 C% n; Z+ u% q7 C; a8 U1 [! t! d  u  L
以為什麼水泡甘特別...原來就這樣+ B% |7 E- Y! j2 H* h
" T2 \. T. Q3 D2 ~3 K

7 I/ f" D% h3 C: ~外國真這麼多怪異= =

凹凸不平 发表于 2011-6-28 17:13:32 | 显示全部楼层
这个只能说天生太....

eegbook 发表于 2011-6-28 14:54:22 | 显示全部楼层
睇咗下张图,就知。。。好可怕

快明天 发表于 2011-6-28 13:43:44 | 显示全部楼层
据港呢个中系天然个~!

kevinchan 发表于 2011-6-28 12:44:40 | 显示全部楼层
佢直接貼條link出黎
9 d% ]6 t; _5 L; |* D' [點可以咁易過骨; L; e' R* f4 j1 A; E0 g
inber 发表于 2011-6-28 11:35
' ^3 Q! Q- c% R3 p  y+ N7 ]

( ^" F. n% m& f- R6 N
8 h+ h2 v0 t% y" ]- Q    依家可以嘞,当时我都睇唔到,我当时入嚟只係得一条link,一句话

inber 发表于 2011-6-28 11:35:54 | 显示全部楼层
唔算水贴,可以当新闻咁睇
$ w  ~$ G. n7 s) kkevinchan 发表于 2011-6-28 11:23

. w3 Y. l3 g9 G3 e
$ D- p6 P# |3 Q) c& A1 B) M: A; [1 e# n0 r! `3 k
佢直接貼條link出黎
' Z/ v- u+ [  t" |: t點可以咁易過骨

123下一页