樱桃小丸子 第1-3季 [TVB-VCDRip][粤语][RMVB][全156集,欠#124]

Kiver 发布于2011-5-8 19:19 14647 次浏览 101 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-5-9 12:39:33 | 显示全部楼层
无问题啊
4 e5 d" x  _0 m, ^
7 D% ?8 j! P* H  J3 U6 \( t0 E你系吾系用得太多线程啊?
" @1 X# C! L/ F1 q# DKiver 发表于 2011-5-9 12:27

; n% G/ i; R. a& \. ]) M, y4 H3 L) D7 z! C0 R. w* D
0 L, P, ^& {' E( b" D
一系死左一part(個別帳號問題)& Y1 e: _7 P' ~  _+ Y5 Z: F! \
一系神神地,果刻連唔到,停左佢再連過
4 D/ L, ^* ]4 d! K
, m" e0 v0 Z2 h2 A6 i我只系諗到呢兩個可能性

ET0-0 发表于 2011-5-9 12:30:17 | 显示全部楼层
回复 40# Kiver ; h7 k* k# K& l# ]

6 [6 U) b# F7 h2 T
9 e% T5 E$ B! F    最低运行数1咯 下载到55%就唔得喇

Kiver 发表于 2011-5-9 12:27:26 | 显示全部楼层
K社点解第5集等等下载完全唔郁得 下载唔到3 y8 \6 d* i/ y; z
ET0-0 发表于 2011-5-9 12:24
( r& G2 L- ?, s, r  h' X: U$ h

1 f. G( @5 ]- a+ P4 s8 J6 j
0 S; L$ q1 U" D1 n# I    无问题啊2 m7 J; Y# m$ H' s4 f" Y

_5 l9 M5 ?2 _* c  h你系吾系用得太多线程啊?

ET0-0 发表于 2011-5-9 12:24:35 | 显示全部楼层
K社点解第5集等等下载完全唔郁得 下载唔到

gold 发表于 2011-5-9 11:58:30 | 显示全部楼层
挺令人怀念,可惜钱不够

kidhitomi 发表于 2011-5-9 09:07:47 | 显示全部楼层
感谢分享& N$ T# x- K& F& o% ]6 {) O) e' O- x
K社放晒全集真劲

大天使007 发表于 2011-5-9 07:55:51 | 显示全部楼层
MU盘已经下了,这个应该是一样的

ET0-0 发表于 2011-5-8 22:29:30 | 显示全部楼层
识下未?》?9 a; Z6 Z! F- r4 c: a. N
Kiver 发表于 2011-5-8 20:55

2 D6 Z* T. R0 n6 A! }. @1 a$ j9 g# G' S2 d
! m# F' ~6 t* j& V/ O* H% D: f. c6 a: j
    下载紧 好像几块

eegbook 发表于 2011-5-8 22:24:41 | 显示全部楼层
K社,你点知我好呢个嘅。真系抵锡。
$ ^$ v4 d& H  G7 S如果有蜡笔小新,咁就仲正嘞。

mpfiqqk 发表于 2011-5-8 22:00:06 | 显示全部楼层
很好,很强大
% `+ ~$ J. m0 s3 {7 X' e- L' R' e长不大的小丸子

lovepx 发表于 2011-5-8 21:56:49 | 显示全部楼层
全部已经下完

seed22 发表于 2011-5-8 21:44:32 | 显示全部楼层
最爱小丸子了,太卡哇尔了