[粤漫动画] (原创自SEED) Code Geass 叛逆的魯魯修R1+R2 720P BDRIP 粵語合成版

wulove 发布于2011-2-26 21:17 7878 次浏览 60 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
twngai 发表于 2011-3-4 20:57:33 | 显示全部楼层
thanks you for your sharing

wulove 发表于 2011-3-2 23:08:34 | 显示全部楼层
回复 12# vskenying
# p$ [7 J. K& k# A$ T7 ^( P9 T3 O1 s- u# O' u+ J! b1 [3 Q* {

7 c6 V" J+ c4 x' u4 Q    我唔係成日做種................ 你早幾日下載一早下完............ 前幾成粒種成500幾% 今日得返99%............ 更係慢左好多

vskenying 发表于 2011-3-2 21:13:05 | 显示全部楼层
720P平均200-300mb 一集你想有幾大?? 話哂都係BD黎 好清嫁啦格仔都冇粒* e; p( Z: `2 T; @6 |: d
wulove 发表于 2011-3-2 10:11
% N* h6 x$ m5 [% \6 O0 N- k# k
# D( A# O9 _9 C* p0 E* T. V9 B
1 _6 {5 O+ _+ {
    嗯,不过种子/下载为:11/300,平均20~30KB/S,有时甚至都无,好慢,唔好甘快撤种哦.

wulove 发表于 2011-3-2 10:11:53 | 显示全部楼层
明天囬傢就下!!!+ ~- ]5 F& s% q  L5 c- Q; }
vskenying 发表于 2011-3-2 01:35

. i% M' y" l8 d) u- B2 u
2 [8 T  w# ]  Y. a
, c0 S* o+ s0 A) t# n0 t: [    720P平均200-300mb 一集你想有幾大?? 話哂都係BD黎 好清嫁啦格仔都冇粒

vskenying 发表于 2011-3-2 01:35:47 | 显示全部楼层
明天囬傢就下!!!

vskenying 发表于 2011-3-2 01:34:58 | 显示全部楼层
學某人的,嚴重支持!!!未下過,又可以下齊R1同R2,又720P,隻得9.92G甘少?非常好.速度快嗎?有無種?非常感謝!!!

天野爱 发表于 2011-2-28 08:57:57 | 显示全部楼层
谢谢发布,最喜欢鲁路修了!

kamisa 发表于 2011-2-27 09:22:58 | 显示全部楼层
多谢发布

老威 发表于 2011-2-27 04:17:23 | 显示全部楼层
支持下先 迟点在下

wulove 发表于 2011-2-26 21:53:16 | 显示全部楼层
回复 2# kidhitomi $ R/ m- T5 O" D& J* }) B+ b" s
& ^( L) U  a* h! j$ O
  o8 ~% ]8 ~% ?# Y! [
    你是但去下載BDRIP片源咪有囉.......
, k4 @( {. w; @$ C 叛逆的魯魯修BRRIP 一街都係 720p 1080p都岩同嫁啦........

wulove 发表于 2011-2-26 21:52:10 | 显示全部楼层
回复 3# Ling1988 . s# t3 X0 e! [: }, X3 i8 T- N

0 D# S6 F2 `0 F0 j+ o/ I, F$ o4 Z# ]! u: d4 L
    係呀.........

Ling1988 发表于 2011-2-26 21:32:51 | 显示全部楼层
wulove兄:9 C/ _7 o  F4 s* q; K3 W4 R

8 Y  ?1 W) g6 v     呢個是唔是上次JS果個版本啊!