星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 世态炎凉啊

fenglong 发布于2008-11-29 22:18 1506 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我地学校居然逼人去旅游.人地5想去,又罗咩社会实践分来压人,仲话咩高考5录取来压人,名知佢地呃钱都无得反抗.唉~

已有(20)人评论

fenglong 发表于 2008-12-12 21:45:31 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-7 17:32 发表 6 P# I" v8 S* p8 c4 R  {

/ Q. Y7 T9 v7 J: N  Q' |3 M
' ]/ m4 M" @) U1 W4 \+ x( M/ a改到个名好似D甜品甘既
5 n( _  A. v8 P$ L- S1 n% k. Y7 q- b. `1 m1 Y3 ~
不过这名我都一样未听过~~~
$ U7 F. I$ m/ i, U8 f
讲明真系好冷清囖

Kiver 发表于 2008-12-7 17:32:45 | 显示全部楼层
原帖由 fenglong 于 2008-12-7 13:38 发表 ) G+ U9 Q3 L9 ?

# Y* Z* x( r4 \. B7 W3 D" g好似叫香蜜湖,超冷清的地方
" \) P" T& {: r8 L& ~

1 Q, F2 d, p8 J0 z7 O, {改到个名好似D甜品甘既
6 @  a8 }$ Q0 M+ ?
1 W5 G/ _: e; Z. X不过这名我都一样未听过~~~

fenglong 发表于 2008-12-7 13:38:21 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-7 12:21 发表
7 N* T6 |" O0 E- q- h- @4 U% q1 ]6 m# \6 O" h6 U. w8 V$ y% @

7 N, R! R: W  ]" t2 }* \  @未听过的地方~~~: @2 D/ F. c' f  k

0 t% W8 x3 w/ V& _

n( F! z0 ]7 ?5 p4 Z好似叫香蜜湖,超冷清的地方

Kiver 发表于 2008-12-7 12:21:45 | 显示全部楼层
原帖由 fenglong 于 2008-12-7 00:20 发表
- V4 \! D& H1 ]3 S
( c+ O+ F5 B0 }% X2 P6 P3 |深圳"臭密湖"
% l; a+ Z' s$ W2 t3 n  w% ]
1 t( e) Q* g. O- p6 [8 A
未听过的地方~~~
% Q/ ]3 r4 }% j$ d$ K9 G+ ~; K4 g2 L( k& ^; U& M9 |

nyyyyd 发表于 2008-12-7 12:20:13 | 显示全部楼层
有強權,無公理,呢個世界都系咁啦。

fenglong 发表于 2008-12-7 00:20:25 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-11-29 23:46 发表
! u5 m4 }/ D0 j3 F$ ?$ @- {9 S6 {) x  ?! }4 g% n* y

- F1 s$ `4 |" R) ?# ^3 n9 M去边度游啊??

+ K3 y# n; F# t深圳"臭密湖"

yajirobe 发表于 2008-12-1 11:03:16 | 显示全部楼层
去過我哋去都冇得去丫。

ninaomu 发表于 2008-12-1 00:22:23 | 显示全部楼层
去浸温泉就好咯~~~~3 A/ f, ]1 W9 m! _; ^4 H4 E
我地高三去过的唯一一次“旅游”就係参观建设紧嘅大学城啊,米仲郁闷

Kiver 发表于 2008-12-1 00:06:50 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2008-11-30 14:27 发表 " D% e' M! Y/ K' o% K% M
我地学校无呢活动噶`~旅游呢D也都系自己班搞的`~~$ x0 E, a0 J; [$ z
2 ]& T. v( S* C! `1 `2 ]. S+ e+ i# r
不过如果晤系太离谱的都去下拉,毕竟集体活动以后毕业后就无噶拉
; z6 Z; k2 G- t& R+ O9 U
4 }( V% H$ b1 P除非你真的不想去啊~~~又有很大的理由~~~
5 g: k; x$ L) P( B: @3 F  }- H
* i9 d4 _8 m, @% z6 Z- O
真的要珍惜一大群人一齐出去玩的时光啊~~~

dobluesky 发表于 2008-11-30 19:52:48 | 显示全部楼层
唔系啊,甘都得,不过有点活动系强制的喔

quill 发表于 2008-11-30 14:27:14 | 显示全部楼层
我地学校无呢活动噶`~旅游呢D也都系自己班搞的`~~8 z; v: y! ]1 V3 G3 u. x

2 s/ ~* k- K7 P不过如果晤系太离谱的都去下拉,毕竟集体活动以后毕业后就无噶拉
* B5 p- _7 B! ~% P/ s* J0 c7 o* F( c8 p. }/ }
除非你真的不想去啊~~~又有很大的理由~~~

12下一页