星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 求助,我多年前用的账号禁止访问

he052492 发布于2021-10-12 06:57 2212 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
$ W: ?) ]$ H  E3 W5 ^
! `* s* R) P1 x$ @( }1 g% D版主大大,您好!
0 v: E2 u# q) ~& X$ u因结婚生孩子,工作繁忙,很多年没登粤漫社,今天登录想找些以前我童年的动漫资源,以后分享给我女儿,点知账号登录话太久没登被禁了!8 I5 L" F( |& O3 d( _4 s* d3 g; F
烦请版主大大查看能否解封,谢谢!( m1 G; D" m9 C( l
账号名:010203294* ~. V6 }, L# L! v, l( C" J7 H
刚自己查了一下,那账号没多少积分,算了7 Q; x8 z$ F: r: C% y& Y7 J0 P

已有(24)人评论

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:41:53 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 16:23% b8 V" l1 P  K. e& W/ ~
你去邊度,都係前輩級人馬來嘅!我呢D後輩嘅,話冇嘅就冇架啦!

0 l% Y; N. V) z! k$ Y你等级高,你先系前辈大神: s! M6 O! p# o0 Q2 S' z
唔似我就识路过

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:40:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 15:42
3 H. \; M! Q3 T理论应该是14年
: ~! V( O# w( j9 Q5 n9 k2 H
我就记得有段时间忙,潜水左几个月,跟住就上唔翻了

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:38:59 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-10-12 23:54
: C8 l  q) X3 s6 \1 }! P边似你呢d大佬

Z% G8 C0 i, l! S& h6 _我就识路过唔系大佬啰

守护星 发表于 2021-10-15 16:59:34 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:196 [" [- E+ h/ Q( c
表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...
! e8 b* i/ e6 I7 ]
注册时间我2012年,只是白嫖了一年

mkdi 发表于 2021-10-15 16:23:52 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:36
; l# K% z5 g' l$ N; k2 P甘我好彩过你,至少个号仲系度

4 X) H5 W0 K$ `+ w# B0 Q你去邊度,都係前輩級人馬來嘅!我呢D後輩嘅,話冇嘅就冇架啦!

Kiver 发表于 2021-10-15 15:42:25 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:38
; N, s. `8 N" o% ^2 @  w不过我都唔记得,当年几时关左了

7 o9 j- a: a8 x( \- j! Z, G理论应该是14年

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:38:14 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 14:45
/ W5 Y* @0 w( [8 b十分后期了
. y5 z8 v" W' T) q. c! j0 D+ h
不过我都唔记得,当年几时关左了

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:36:36 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:197 X8 T, f! J* v2 j5 O; }% w
表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...
$ M# V6 ~: L3 e- A& G
甘我好彩过你,至少个号仲系度

mkdi 发表于 2021-10-15 15:19:47 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:225 A# A1 |+ b9 p5 y2 K" P8 K
2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚
" z- f' u) l" M) }
表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號

Kiver 发表于 2021-10-15 14:45:21 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:22
7 E/ v# G: k5 v$ i1 N2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚

8 ?! [- I: _0 W6 d2 R0 u1 O/ {十分后期了

守护星 发表于 2021-10-15 14:22:24 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-14 16:114 d! w, z: Y! e& S' J7 _$ L+ [8 L
当年停站,都是因为数据库受损!' N6 }& L) Z) D' w  M. a- q/ i5 C

; U  @' }/ e( f- m+ {那么你发的资源贴应该是好后期的了!! ...
+ A% S) d  n+ ~3 ]( n0 M0 f
2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚

123下一页