[其它更多] 牛氏2011ACG渣图展(35P贴图完毕)

lych 发布于2011-10-7 19:43 3923 次浏览 45 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
/ F' P$ P. X3 n" X. r7 _* N3 |4 x' }3 Y
今年ACG去咗2日,10月2、3日,不过拍摄技术越黎越渣,影唔到靓相( 其实一直都咁渣,无好过)
) E# i" ]0 z  `: N" E7 W而且期间见到BEE之配音组和三色堇的人,影左唔少相,不过人哋知道我是边个就唔发了( 唔好打我)
) u; V( q3 ]. B6 t% ?. q8 O0 a所以今年就得几张,有咩唔舒服都唔好揾我,唔好吐落我度呀( 你话咧)
1 ~- [4 M8 |5 a7 \9 w
, \5 Q. d9 C2 O) G# l$ `0 J
# p/ y! y0 j( B8 |  }: F牛氏渣图开展:) Z" ?* U7 X1 u. g' J0 U, N
- J9 k( H4 `" ]2 |2 M. s' j  ~" }6 i% Y7 e
$ I& V8 G6 [& U9 Y* l4 P! A: I8 z  G3 B/ q2 G
. i& P2 t: @1 q3 }) h4 `* P$ {9 M" x2 C
DSCN5123.JPG : r; q! y7 L( H; j

% V! K3 ^: O& Y/ E& A) w+ }( S DSCN5130.JPG

评分

aaron81 + 38 原创内容~ 牛牛辛苦了!

已有(45)人评论

嚣のЪ 发表于 2011-10-9 10:55:52 | 显示全部楼层
面码毁了!!!

傲笑傻人 发表于 2011-10-9 01:26:13 | 显示全部楼层
唔明喱句点解?5 G0 C* P# ]9 P+ A3 A+ f! `- ~
lych 发表于 2011-10-8 19:40

( z; p7 A  O: p7 J( E2 ~( F( z. c
& Q  D' O! l# o$ A; e
" ?- b; }, p5 _7 q   國內唔知點…香港d會場人山人海、   影相好似『戰地記者』阿響咁辛苦為大家博回來…
( h, N# M( h( P. H  y9 R; l
% N# ?! A) u4 Q, B& G6 @) I+ U" _2 ^9 b) i0 t* y/ Z6 T

- T9 ~5 Z4 l8 O喂…負責審查嘅公安朋友唔該快手d,我次次都隔晚先可以睇番我講d野呀…

101696144 发表于 2011-10-8 23:29:09 | 显示全部楼层
cos芽衣子的系男系女(真系分吾出来罗)

whatisye 发表于 2011-10-8 20:26:31 | 显示全部楼层
劲啊!!!!

基拉杰特 发表于 2011-10-8 19:49:54 | 显示全部楼层
唔知你讲咩嘅路过 # J) {8 j' g4 N! N( h* D, K0 \
原因在1楼已经讲明了~~~~
  g2 e* r/ f* D2 C' H+ H6 @5 ?lych 发表于 2011-10-8 19:35
. M' h, A" U6 ~7 q
/ C3 ~: M; S0 A

) c' _/ _9 F: m; G' Z    私下发给我,QQ

lych 发表于 2011-10-8 19:40:29 | 显示全部楼层
感激不盡、多謝分享。
9 I1 ?& R  w& \' R+ ]0 y) ]
; Z- s2 ~& ~# C, }7 |其實大家唔好嫌三嫌四、牛氏似『超時空要塞 II』嘅神崎響,人群中拍照不易…[em22 ...- D! b$ Q8 y( `2 }
傲笑傻人 发表于 2011-10-8 01:54

' [" n# z' G6 S; E
9 g( E* f. F6 V3 s+ n, K% }4 f; g
  牛氏似『超時空要塞 II』嘅神崎響
' u$ w# u' K8 `
唔明喱句点解?

lych 发表于 2011-10-8 19:35:31 | 显示全部楼层
BEE之配音组和三色堇的人$ j* A' u( L; u0 \  [; W- o2 U) Z
不发就轮你大米!
$ u8 U/ m( ]! T+ D/ q基拉杰特 发表于 2011-10-8 10:25

" `8 k1 }% |8 T  l唔知你讲咩嘅路过 5 e/ J$ B8 K7 m' f5 B/ ]1 I
原因在1楼已经讲明了~~~~

lych 发表于 2011-10-8 19:33:02 | 显示全部楼层
你见到距地边个啊??% f3 l, F/ j3 g4 q/ U  W% F5 k
Kiver 发表于 2011-10-7 23:21

' r9 U8 E0 H: b$ h2 v* gBEE组:K8、呀之类的,啊BEE唔见~~~' ^; h; @( N, o
三色堇唔知道是边位

QQ车 发表于 2011-10-8 17:39:56 | 显示全部楼层
好多靓相,多谢!

ruan 发表于 2011-10-8 12:31:00 | 显示全部楼层
我都好想去漫展啊!

基拉杰特 发表于 2011-10-8 10:25:35 | 显示全部楼层
BEE之配音组和三色堇的人
5 P2 g- m2 n: L不发就轮你大米!

1234下一页