[其它更多] 求助MU下载地带的邀请码

漫漫迷 发布于2011-8-7 22:12 4224 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我想在mu下载地带下载电视剧做收藏但是没有邀请码注册,有哪位好心人能够帮帮忙呢?

评分

inber -4 -10 -1 发错版区

已有(38)人评论

漫漫迷 发表于 2011-8-23 11:34:58 | 显示全部楼层
回复 38# sha1b18
! ]. p$ V* e& B) _8 O
3 Q; X  T+ O$ Q& f
* r2 S$ a+ g7 U9 Y% S8 K7 ~    喺啊!就系Dotbt Plus 邀请码  THANKS 感激不尽 ^_^

sha1b18 发表于 2011-8-23 10:25:44 | 显示全部楼层
回复 37# 漫漫迷
/ {% Y* c/ w9 H  p5 z. q9 n! O. f& e( Y. x3 {- o' y8 g# K( ^5 Q
咁我呢幾日比你,你洗唔洗要埋Dotbt Plus邀請碼呀?

漫漫迷 发表于 2011-8-23 10:06:34 | 显示全部楼层
回复 36# sha1b18
. ~7 M; `, m4 m4 s  X. o" ~% h- X! A$ h+ E6 N# D- k. n& V0 g2 C
2 j( b* n* i4 m* {
    真嘅  好啊 其实 我好想睇下个度嘅都系乜嘢,可以的话多谢你呀

sha1b18 发表于 2011-8-23 09:30:56 | 显示全部楼层
回复 35# 漫漫迷
3 ?' z( Q' S! ~4 m  X6 s5 {3 P; L7 n  S2 C
咁你而家仲要唔要?要嘅話我就遲D幫你拎呀

漫漫迷 发表于 2011-8-23 09:22:29 | 显示全部楼层
回复 32# sha1b18
# Y" r) z7 r1 s5 [2 F( r+ ]! s8 q& F' T6 R( V: Z( M* I. \
' R# f6 K: v# k2 o4 G4 e) i9 @( V
    恭喜

漫漫迷 发表于 2011-8-23 09:21:42 | 显示全部楼层
回复 33# noddyy 0 N* i; T, n" u; K
! n9 c0 n7 r/ G" M5 D7 L6 j8 [

4 V% z( a& J* ~, d. \  c    是的! 需要,很好奇里面的东西

noddyy 发表于 2011-8-23 00:41:07 | 显示全部楼层
需要邀请码的吗

sha1b18 发表于 2011-8-22 17:46:42 | 显示全部楼层
回复 31# 漫漫迷 ( c) E4 k8 o$ M9 F4 ^

% p" v. w) X% x我而家已經拎到啦

漫漫迷 发表于 2011-8-22 17:19:21 | 显示全部楼层
回复 30# sha1b18 " }" j* n4 b6 X/ `, e

7 W3 y/ y3 L9 q" ~
& r- \( F9 ]: j1 C( h5 Y    我之前都睇过,粤漫社 同 MU下载 嘅资源都系一摸一样嘅,总之你努力啦 ! O) `8 J8 B, V7 `2 {8 H; i! c
祝你可以得到佢!

sha1b18 发表于 2011-8-21 17:09:01 | 显示全部楼层
回复 29# 漫漫迷 5 Y$ z3 Z3 G# l0 ~
3 v% k" v$ |' H% E: F
對我黎講都仲有D所謂,因為動畫有幾個人同時發,D人多數轉載朗牙版,
# d6 e8 t" a/ K7 g& x% l都唔明朗牙版有咩好,又唔夠清,又冇得較字幕

漫漫迷 发表于 2011-8-21 17:01:18 | 显示全部楼层
回复 28# sha1b18 ; w$ D( c% @: g1 w0 z6 d

9 B/ P+ g- n. m( _2 e' Z  N2 }& Z# p+ v
    宜家都唔重要了,呢个系我以前嘅时候求嘅!因为我已经得到我想睇嘅节目啦 所以,冇邀请码对我来讲 无所谓啦

1234下一页