[吃喝玩乐] 今年年30各位打算去边度玩?咁冻

寒冰云飞 发布于2008-2-4 09:58 2767 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(25)人评论

lych 发表于 2008-2-6 11:50:57 | 显示全部楼层
应该就在这里度过
toy1986 发表于 2008-2-6 00:48:05 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-2-6 00:42 发表
* ^  Z+ A& R% ?( V0 n( t0 s8 b8 m/ \9 A1 j  ]+ i! @

+ h) O; s1 Z4 v$ Z$ E! s8 B  o' Y0 E我地依边的好乐迪是可以通宵的~~
; @2 l0 l5 G1 g' B5 J  H* @

9 {" |9 W: X. B& Q# D
7 @# R" f" |9 B$ h% W你难道要我飞广佛高速去咩。。
) p* k9 R' S7 Q! D" S" k9 U
+ _/ j5 }" `- a( T$ {我比较喜欢NEW WAY
+ y7 e& S5 {# u香港名K,可惜2点要散场
Kiver 发表于 2008-2-6 00:42:29 | 显示全部楼层
原帖由 toy1986 于 2008-2-6 00:39 发表
! v, d0 ^/ h3 R9 s' c唛有K场可以唱通宵了?2点唔T人关门啊?

- ?4 n7 b1 x1 E: i  A) {: E: l6 U  ~
我地依边的好乐迪是可以通宵的~~
toy1986 发表于 2008-2-6 00:39:14 | 显示全部楼层
唛有K场可以唱通宵了?2点唔T人关门啊?
小必必 发表于 2008-2-5 22:42:40 | 显示全部楼层
原帖由 寒冰云飞 于 5-2-2008 02:28 PM 发表
0 U) F. s1 H$ U% `! Z8 o8 O$ W- e' ~% d& {& p) v# o1 H
你就好啦~陪老婆行街街,我连GF都没有啊

# \8 Y' a" _7 S9 r# y* D
, e+ E! c& r+ C7 V* O1 @無gf~~只係緣未到....好快會有架~~~
小必必 发表于 2008-2-5 22:41:29 | 显示全部楼层
原帖由 落樱缤纷 于 5-2-2008 10:37 AM 发表 - N/ Y, w7 P3 b
8 p9 {; m: }: ]2 m# u4 U9 K( m
7 R! a4 q& }/ A. \, o- f: [
& K: @  Y% }  V( \* ?" @. J* ~
乜你..........甘浪漫....

/ {* s7 n6 n! e6 @/ U' v9 f
* v4 B3 ?, h8 n/ E& ^4 k有幾浪漫???人咁多...6 ^. [5 @8 k! B+ B3 I
hehe!!!
寒冰云飞 发表于 2008-2-5 17:20:04 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-2-5 16:55 发表
! F! ^0 \6 W8 \5 D没计,嗰荷包扁过张纸,在家上网吹水,

% ^% [$ o0 w7 t9 N* V# o唔係啊,起码有一大把网友陪你过年啦
平常心 发表于 2008-2-5 16:55:59 | 显示全部楼层
没计,嗰荷包扁过张纸,在家上网吹水,
寒冰云飞 发表于 2008-2-5 14:28:22 | 显示全部楼层
原帖由 小必必 于 2008-2-4 23:17 发表
$ I( B3 G) i9 h( f同老婆行花市,行個大運~~~

2 B) X% G. @5 V3 X2 Z你就好啦~陪老婆行街街,我连GF都没有啊
tandong 发表于 2008-2-5 14:15:25 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2008-2-5 14:08 发表 ) E& p8 _2 J# ^5 f  z7 y
) |$ t- e+ l' A& C! W2 s4 Y! V8 d- C0 ~
过年没得放假咩??
无,揾钱好过使钱!
lqyy2k 发表于 2008-2-5 14:08:28 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-2-5 13:12 发表
8 i& I2 O" g' L1 o; Q! s. R* V日頭要番工,夜晚要訓覺!

5 V+ i2 S6 s& I& S9 z4 Y+ ~4 J过年没得放假咩??
123下一页