[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10967 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:53:48 | 显示全部楼层
你忘记了一个啵2 M* _7 e% ~( w# |/ r
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:51
: `9 W( B/ ^8 H
5 [7 n+ k' v: N& x) o% R( c8 |
3 f; U" l$ H# p0 ~) Z8 I2 i
    乜仲有个咩,边个啊

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:51:27 | 显示全部楼层
不干, 有三大街长足够了3 X! R, b* U6 U
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:49

- w( s5 `% @4 I7 z- s  l3 l% {/ l5 s: e1 c7 V" q6 c
; }# M4 S5 v" S7 ^
    . \/ W5 _4 P7 M
你忘记了一个啵

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:50:11 | 显示全部楼层
舊果啲先系3 r: w0 n: C, e3 Q
(新果啲下面會附多句廢話,雖然都系好水)  H/ h4 ]; s) ?0 w. {8 O
重有我盡量都唔連續一樣的
$ \: V) ~$ t" x$ c" V
- \% L8 d. ]& A+ h: k隔止咁用3 |* Q- x' L* D) {( }2 b
( q! u! B  U! G& A5 p, t
雖然 ...2 Y7 Z) k/ |. {7 b2 E' w# E) X
inber 发表于 2011-8-6 18:42

8 M- {" k2 |# g6 J0 P. f
7 f. _8 |* j2 a, l' P  O' T
7 ?& g2 ~$ @/ R" f   
5 z2 y: L% P  j9 J7 @# q( b唔会提你,发现就直接咬 我一直好想咬下元老的

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:49:42 | 显示全部楼层
基拉申请街长& w* y4 w" {/ G% b2 B
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:48

: ^1 M7 e& m' b7 e$ O! |& f: S% \/ m2 q; r; V  l* w- V( y

, @+ W' V9 ]* d    不干, 有三大街长足够了

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:48:20 | 显示全部楼层
M仔修炼, 老虎闭关, 雀仔睇戏8 F4 }+ B- I- X1 k) ^* E, i1 W' \% N
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:45
3 q# r3 v6 h0 {
% q; D: W5 P3 ?0 V/ Q3 q

) S" K6 {: X1 l( R+ Q基拉申请街长

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:47:40 | 显示全部楼层
果啲沙發黨都唔好得我幾多(可能系我諗得嚴重左)
0 R& g: L/ ?$ W3 h: B  [要唔要我起曬你地底 + g0 y5 {2 h' f" P* Z' Z  y
睇下邊個要受死
/ a! j, p4 x6 O4 c8 L! qinber 发表于 2011-8-6 18:46

. F; T9 Y- z/ ^' v1 v$ D* Y" r" y5 Z( f' b! P* a
我没底起的

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:47:02 | 显示全部楼层
唔畀面你容不易畀你啲手下斬。
% \* k+ N4 m9 mkwanyeung 发表于 2011-8-6 18:45
& y. {5 |9 d1 [& z  ~

. t+ M' |! l1 l! M0 H( h: x5 h- V
    唔知手下,是同伴! 最多被咒骂七七四十九日

inber 发表于 2011-8-6 18:46:25 | 显示全部楼层
除非隔了很多天,要不都可以咬啦
( X9 p* |; p) J7 ?$ w+ c( S% D  K基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:44

( o  u! ~9 d6 o5 n. y/ T+ s6 O# Y+ v- K$ `# ~- k  Q' h, G

, P  E/ |+ @* g* |5 ]果啲沙發黨都唔好得我幾多(可能系我諗得嚴重左)
6 C' _( f1 W2 v) \3 p要唔要我起曬你地底
# R5 B/ ~$ q& g睇下邊個要受死

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:46:15 | 显示全部楼层
咁怪。你個VPN睇嚟有啲問題。。0 W+ z9 v5 S& R- t& G; r
你試吓imo.im 得唔得
3 I7 T! O/ q% }# s5 Kkwanyeung 发表于 2011-8-6 18:38
, a8 y" s% O, o0 r! {& @

; H, @( D: B9 w" ]3 k% p- E
+ {% y& C) n1 y4 P2 N3 m    9 \; j/ D' Q9 j6 Y' e
唔关网络问题,貌似系软件冲突...
: H: F- ?. d. ~! ]2 U6 B打开MSN就崩溃

kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:45:50 | 显示全部楼层
乜咁俾面啊, p7 ]5 _3 y8 g8 N/ X
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:36
" V. q8 E; }$ I+ F' T
唔畀面你容不易畀你啲手下斬。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:45:32 | 显示全部楼层
街长可以/ ^, Z! C9 g2 ^5 e
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:42

' [% p" q4 O9 l9 M8 c( [
& l3 x) _; L  U2 M# Z
- K! v& }1 o" ^) F    M仔修炼, 老虎闭关, 雀仔睇戏

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:44:19 | 显示全部楼层
舊果啲先系- s: X6 L4 t2 k6 X5 O6 ?
(新果啲下面會附多句廢話,雖然都系好水)
5 @! g. M8 U( k9 o$ s( M重有我盡量都唔連續一樣的
. F& {7 v7 o6 J# C' p
! _( F1 L! b; l0 i隔止咁用
8 g4 w  ]% {' F& b$ d9 Y& C9 z, I0 M" n7 z. }1 V. b& W; T  f2 Q
雖然 ...' A- `9 G5 D. }0 J. Y. z
inber 发表于 2011-8-6 18:42
  n" U, G- m& {6 g# u' Y# o/ R
, B/ d: E4 O! @: T3 e& X4 k" k1 Q4 Y
! u1 C' q! u- n8 M1 L' b3 L3 g7 `
    除非隔了很多天,要不都可以咬啦