[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 28456 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-11 21:03:32 | 显示全部楼层
回复 20# 2497341O1 6 n8 f: @# B% j8 }$ T3 f. }

: u' E! I- g% [/ ?, c0 s; h+ o& ?8 J4 m! N5 z0 ~
多謝支持

kevinchan 发表于 2010-7-11 20:58:09 | 显示全部楼层
之前收咗half cd版本,睇嚟我都要考虑重新收了,多谢分享

2497341O1 发表于 2010-7-11 20:56:38 | 显示全部楼层
哟~  我都收左J2录影版等以后有时间合。  嘻嘻~    漫步云端哥哥合嘅话我就可以放心down啦, 我相信你嘅技术~ 嗯~  加油~   支持你阿~

maplep 发表于 2010-7-11 20:54:49 | 显示全部楼层
闷。。啊。。OP粤语?。。。

lovepx 发表于 2010-7-11 20:50:28 | 显示全部楼层
回复  lovepx 8 P2 Q& u3 K) z2 V" u6 A$ P  C5 H

- ?8 ]' _! r, `  S6 b
1 o3 ^' l. Y/ ]7 B- H$ t. l收到了...多謝曬$ p$ ]- L, h# G' n+ L1 ^! m) H0 q
慢步云端 发表于 2010-7-11 20:47
; W/ P' B/ Q! S+ p8 I. Z" w

! ^! U" r8 w7 l6 [  {$ K, \: o4 V+ Y& W9 Q) @! n* h1 w
    5使多谢..我多谢先啱~

漫步雲端 发表于 2010-7-11 20:47:42 | 显示全部楼层
回复 14# lovepx
+ T: F6 C/ G- C0 Y; {6 c( ?9 g; u8 B, _5 A/ E4 ]
5 {+ B5 S: ]4 u9 I
收到了...多謝曬

迪格斯 发表于 2010-7-11 20:47:10 | 显示全部楼层
回复  迪格斯
+ [9 {# l6 J- p) k6 M3 {$ z: u# G* ~4 W$ d, i! ^* K
. y1 Q  g$ V/ o
日語沒留意到 你自己下1集米知道囖
2 i8 {, @* T. R2 [0 r慢步云端 发表于 2010-7-11 20:29
: e1 |7 U- J! }8 Q/ L# @; m$ ]
我下载了一个意日版的,想看看是不是一样,就咁。。

freedom246 发表于 2010-7-11 20:41:53 | 显示全部楼层
多谢,03版合成好在之前未收!!

lovepx 发表于 2010-7-11 20:41:46 | 显示全部楼层
我俾咗啦..有冇收到??

lovepx 发表于 2010-7-11 20:37:58 | 显示全部楼层
多谢啊!!!

漫步雲端 发表于 2010-7-11 20:29:41 | 显示全部楼层
回复 11# 迪格斯
# U8 [' k  j; \6 [4 z$ t
+ d. g" o% D9 d) b( [: {6 I
* ], i) B/ i, O8 \日語沒留意到 你自己下1集米知道囖

迪格斯 发表于 2010-7-11 20:25:09 | 显示全部楼层
回复  迪格斯
, k9 M( R$ R0 C, f
+ M% F0 e) t1 H: M2 L( T6 @粵語音頻好似係192k mp3
+ t) p9 E( m1 x- w5 P! {( k, Z" K, c
視頻就唔記得了
+ M$ E: u8 X: [& Y慢步云端 发表于 2010-7-11 20:24
2 \1 j" L( B5 u( s( _$ v* b
是日语那个音频码率