[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26733 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-16 13:40:16 | 显示全部楼层
我唔係全天都搞合成的,只係晚上放工偶爾合1-2個鐘而已...1 j: j( M' M+ G# j2 }
可能我嘅方法較特別啦所以合成效率高 咁自 ...
7 v1 O6 O: w! u6 P慢步云端 发表于 2010-7-14 23:18

1 q9 D7 @! V. z+ p9 g0 `  `0 Y, j( ^/ y! m5 ^) X# \* Z
' g0 D; O" @2 F% E8 G
    写教程吧,我第一个支持

kevinchan 发表于 2010-7-16 13:38:01 | 显示全部楼层
又会快得甘紧要嘅,佩服,支持

漫步雲端 发表于 2010-7-16 10:01:19 | 显示全部楼层
等待音频更新2 S' C7 }" g+ p( F% L
天才不二 发表于 2010-7-16 09:56
- [" w. R' u* v) G6 U2 d# q

3 @7 E' L8 W( |, K; w3 b" a8 F% A5 G: W
快啦,今個星期日應該合完 到時全集打包

天才不二 发表于 2010-7-16 09:56:50 | 显示全部楼层
等待音频更新

Ace0210 发表于 2010-7-16 04:46:02 | 显示全部楼层
下完03再下FA個HD就快無啦

aaron81 发表于 2010-7-15 22:25:19 | 显示全部楼层
支持LZ发片

alex131 发表于 2010-7-15 20:37:14 | 显示全部楼层
good{:5_335:}

maplep 发表于 2010-7-15 20:02:57 | 显示全部楼层
更新了

漫步雲端 发表于 2010-7-15 19:48:25 | 显示全部楼层
做咩D连接打唔开既?; E7 z3 ]3 `7 r, T
xiongmaogfw 发表于 2010-7-15 19:12
) w( v8 u( b8 J- I
: Q5 J" o. u0 |- V

9 x& f) u. X/ Y: Z" r連接打唔開自己睇教程 http://dotmu.net/viewthread.php?tid=642&extra=page%3D12 y7 {% t2 d4 |
9 d) C2 D+ ]' v2 N" w
$ T  O" O8 U) X1 r- J
順便更新至22集

xiongmaogfw 发表于 2010-7-15 19:12:49 | 显示全部楼层
做咩D连接打唔开既?

xiongmaogfw 发表于 2010-7-15 18:41:20 | 显示全部楼层
喔!振奋人心啊!! 岩睇玩FA正想睇翻2003版的   多谢搂住分享~~~~~~~

漫步雲端 发表于 2010-7-14 23:18:50 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
' n; B; U% E+ M8 \) e
  a; _! w' J+ ^* T% o+ T+ M' Q$ Q0 W3 I5 R  i0 ^
    多謝先!啊云您是個好人
. S4 v, \9 f" ~4 r5 W4 }6 A) @4 o: O2 Q- b5 W7 q) J
1 ]) L+ U0 Y6 Q
(又要工作,又要忙合成,還是要注意休息啊 .../ S3 ?6 z) j3 U* n  F
Ling1988 发表于 2010-7-14 22:51

- p3 I( _) M- Q2 c9 `" I; |4 i. e4 u

7 s2 F5 }8 Q$ z8 T* E# d& ^我唔係全天都搞合成的,只係晚上放工偶爾合1-2個鐘而已..., L* R% D3 \6 N  D" z
可能我嘅方法較特別啦所以合成效率高 咁自然就更新得快