[动漫资讯] 联动动画《鲁邦三世VS猫眼三姐妹》2023年开播

L.A 发布于2022-9-22 20:47 3025 次浏览 85 位用户参与讨论   [复制分享主题]
( C+ H1 m: T8 S( B. D  D, F& a, ~. w! ~1 h
官方宣布《鲁邦三世》x《猫眼三姐妹》联动动画《鲁邦三世VS猫眼三姐妹》决定制作,并且公开了预告片和视觉图,鲁邦三世和来生瞳双双登场。动画《鲁邦三世VS猫眼三姐妹》将于2023年在Prime Video独播, z- v. n# b5 W8 n5 V- i' Z2 p
CAST
鲁邦三世:栗田貫一
来生瞳:戸田恵子
STAFF
原作:Monkey Punch/北条司
监督:静野孔文 瀬下寛之
脚本:葛原秀治
副监督:井手惠介
角色设计:中田春彌 山中純子
音响监督:清水洋史
音乐:大野雄二 大谷和夫 
动画制作:TMS ENTERTAINMENT
8 b' }* @, K' b( k. e% ]. A
/ J+ u0 O* r: Z$ J  Z/ c

% J/ q3 f/ e9 X7 p3 \8 }5 j

已有(85)人评论

zhaoronghu 发表于 6 天前 | 显示全部楼层
alam 发表于 2022-9-22 20:55
/ Y; D3 B" x, m. p$ x' w有好看的猫眼三姐妹

2 K( M0 M3 W( u; b  X猫眼我也喜欢看

shiraishi 发表于 2024-6-1 19:50:52 | 显示全部楼层
zhaoronghu 发表于 2024-5-31 22:12
# O2 n# Y) C* \3 S5 S) k很快了,马上可以看了
. Q/ b6 O: G8 _" Y# o" \! n
几时可以?

zhaoronghu 发表于 2024-5-31 22:12:21 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-9-22 21:37
* s& {# [2 F! P/ c又要等明年

* Y3 {9 i- T, L, H) D很快了,马上可以看了

rantarou 发表于 2024-5-29 17:38:25 | 显示全部楼层
zhaoronghu 发表于 2024-5-28 13:43, z( g" u" S3 O
如果真的有粤语,我可以等的

3 n+ ?) Q1 M; B0 \# m; `( ~我都会等,猫眼三姐妹,同埋相关嘅联动我都想要

zhaoronghu 发表于 2024-5-28 13:43:13 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-9-22 23:16$ @4 n$ j8 T2 C% G8 F* A$ j
如果系粵語可能要后年

) M3 S5 o# F8 w* c如果真的有粤语,我可以等的

jojojo 发表于 2024-5-8 21:11:00 | 显示全部楼层
是宫崎峻那个吗

soyang 发表于 2023-9-26 15:07:56 | 显示全部楼层
有猫眼三姐妹看了

十月围城 发表于 2023-7-27 09:42:24 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-26 23:588 O- {/ C: c, a$ ~: p2 M+ s1 B
讲真,我好耐冇下载歌了,因为新歌冇乜野好听,特别系小白脸当道,我想听嘅歌前几年都下载左,果阵一般都 ...

2 O$ [+ V& P2 z! @( S1 w粤语歌有啲都几好听嘅,最惨係唔俾下载。

rantarou 发表于 2023-7-26 23:58:05 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-26 21:551 o) E1 Q% D, T: x$ J9 P
唔惊,多啲喺“口水板块”或者“音乐版块”锄分,应该好快补返嗮嚟嘅。话是话,呢度嘅“人流”真係水静河 ...
' L+ l$ b1 K, S3 l" [
讲真,我好耐冇下载歌了,因为新歌冇乜野好听,特别系小白脸当道,我想听嘅歌前几年都下载左,果阵一般都要会员,我就在吾爱下载尐破解嘅,可以下载FLAC嘅

十月围城 发表于 2023-7-26 21:55:33 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-26 21:34
5 ]3 W2 [1 ^0 `- s因为冇力拎了
7 D, j+ D8 b# _2 B( h0 J: D
唔惊,多啲喺“口水板块”或者“音乐版块”锄分,应该好快补返嗮嚟嘅。话是话,呢度嘅“人流”真係水静河飞,如果唔挖啲旧帖,班新人要点样至筹到分啊,阴公。题外话问一下,如果你有想听嘅歌,但係网易云禁咗,听唔到,你通常会去边度down歌嚟听?

rantarou 发表于 2023-7-26 21:34:24 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-21 14:32# u- i0 y/ l5 n7 v8 G& E
男儿当自强,拎得起放得低。做大事不拘小节,好嘢。。

1 H5 l  k1 T4 d# G$ J因为冇力拎了