CCBB 发表于 2021-3-25 14:52:59

[古魯家族_2:霸器新時代/The Croods: A New Age][2020] [粤国英 中英字幕][WEB-DL_1080p]

內容簡介:

上回話說古魯一家六口,從隱居洞穴到見證大世界嘅生活鉅變,最終明白到一家人齊上齊落先係最重要!呢班生番今集豁出去同舊世界講拜拜,出穴後先發現,一直認知嘅未來早已唔同晒!佢哋受到「霸器家族」最強挑機,日日精彩鑊鑊新鮮;衆人明白到,改頭換代嘅新世紀即將來臨,唔肯變,就好易係咁先!

下载地址:
**** Hidden Message *****

CCBB 发表于 2021-3-25 14:55:22

[古魯家族/The Croods] [粤英双语 中英字幕]

下载地址:
**** Hidden Message *****

Kiver 发表于 2021-3-25 17:02:47

这动画我还去电影院睇了,当时好似是英文还是国语版呢!!

chrisrex 发表于 2021-3-25 17:14:06

条癫婆咁寸

Kiver 发表于 2021-3-25 20:18:46

有冇一啊!!

yingjieyu 发表于 2021-3-25 21:21:33

厉害了我的哥,竟然有粤语

yingjieyu 发表于 2021-3-25 21:32:52

又要努力赚星梦了

shiraishi 发表于 2021-3-25 21:57:31

国语叫疯狂原始人

Pasu 发表于 2021-3-25 23:53:26

终于有粤语音轨了,感谢分享

CCBB 发表于 2021-3-26 10:16:03

Kiver 发表于 2021-3-25 20:18
有冇一啊!!

第一集有啊,只不过唔知放在边个网盘;
百度云,有7、8个帐号,要慢慢稳!

Kiver 发表于 2021-3-26 11:29:41

CCBB 发表于 2021-3-26 10:16
百度云,有7、8个帐号,要慢慢稳! ...

哗,账号大户啵

Kiver 发表于 2021-3-26 11:33:13

CCBB 发表于 2021-3-26 10:16
百度云,有7、8个帐号,要慢慢稳! ...

睇来你收埋吾少好野
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: [古魯家族_2:霸器新時代/The Croods: A New Age][2020] [粤国英 中英字幕][WEB-DL_1080p]