[每日闲聊] 你還有留下前度的東西在身邊嗎?

alkiu 发布于2024-3-12 08:00 1054 次浏览 246 位用户参与讨论   [复制分享主题]
! y7 X- A! D4 v; X9 l6 W
多选投票: ( 最多可选 7 项 ), 共有 85 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

已有(246)人评论

adhk 发表于 6 小时前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-18 21:35* ^+ z. [3 q5 m  ~, ~% e
似是外边受完气 翻屋企发老脾

6 D# N" A+ Q+ m, H  G/ D! z: y形容得好貼切, 由其佢又無本事, 樣樣問題都唔知點拆好, 所以政策翻來覆去

klozepyj 发表于 昨天 21:35 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-18 19:49! z. y! X+ J- E1 E! _
心有屎就覺得四圍都有屎, 越老越怕死, 但係就四圍野火頭

- J$ i6 x& T! z; Z) N2 W5 L7 _似是外边受完气 翻屋企发老脾

adhk 发表于 昨天 19:49 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-18 16:35# j  K( O7 J7 h1 U5 \" w9 ]
惊俾人知到啲秘密 毕竟唔是自己地方

$ x- A9 s) {$ _% @4 r- @, R- v6 g心有屎就覺得四圍都有屎, 越老越怕死, 但係就四圍野火頭

klozepyj 发表于 昨天 16:35 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-17 14:17* c& S( m- i& ~$ ^: {
嚟咗唔知係德政, 而家呢個嚟咗香港都驚到夜晚要番深圳住, 真係好似要賴屎咁際 ...

5 o/ ?. P* j- C& `$ M惊俾人知到啲秘密 毕竟唔是自己地方

adhk 发表于 前天 14:17 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-16 16:55' d0 z: g  L8 H+ S/ o$ i0 h( O
唔止佢 佢以前嗰啲都好扰民噶 佢其实算是咁 起码有次嚟广州 大家都唔知

6 O4 j+ n1 B. c2 n嚟咗唔知係德政, 而家呢個嚟咗香港都驚到夜晚要番深圳住, 真係好似要賴屎咁際

klozepyj 发表于 3 天前 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-15 23:51
6 j! W# ]! R1 t+ q* z- ?講起又記得係網上睇過你老細要去嗰啲地方, 附近嘅樓係唔准開窗, 附近屋頂都會安排哂狙擊手 ...
) s" B  p  v( V
唔止佢 佢以前嗰啲都好扰民噶 佢其实算是咁 起码有次嚟广州 大家都唔知

adhk 发表于 4 天前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-15 20:36; X( O" R/ ]# Y: y$ P) p
我哋唔恐惧噶 但是老细恐惧呢 我哋都是路边社知道点解要咁做

: l* g1 k* u4 F% l4 K" M  d( I講起又記得係網上睇過你老細要去嗰啲地方, 附近嘅樓係唔准開窗, 附近屋頂都會安排哂狙擊手

klozepyj 发表于 4 天前 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-15 16:29
, W  ?$ [* T1 I/ M咁大國個個城市原來都係咁危險架, 我哋從來無咁嘅恐懼
- @: M( [7 R) k% }
我哋唔恐惧噶 但是老细恐惧呢 我哋都是路边社知道点解要咁做

adhk 发表于 4 天前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-14 23:215 x% i6 r& ]8 i4 c; c7 q* n  F
其实主要是睇 两三样既 一个是液体 一个是有攻击性既嘢 反而携带体积无咩点管 ...

% M& H& S2 |' v咁大國個個城市原來都係咁危險架, 我哋從來無咁嘅恐懼

klozepyj 发表于 5 天前 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-14 17:25
3 w; }; e2 b2 p+ n1 ^咁真係無哂私隱, 好話唔好聽連女人帶姨媽巾都要俾佢哋知咁際

5 v% y+ ^; }* X  w" f其实主要是睇 两三样既 一个是液体 一个是有攻击性既嘢 反而携带体积无咩点管

adhk 发表于 5 天前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-14 13:47, B3 [* J8 I) v
好多大妈都识走位 宜家就变咗默契 只要你肯打开个袋俾佢睇 都唔使过机
3 F! k# p7 V9 [6 Y
咁真係無哂私隱, 好話唔好聽連女人帶姨媽巾都要俾佢哋知咁際