[粤漫动画] 【转载】横山光輝 三国志 粵日雙語 47集

klozepyj 发布于2023-9-15 19:58 3023 次浏览 414 位用户参与讨论   [复制分享主题]
语  言:粤语  日语  
语言版本:粤语(唔知是咩版本既粤语)+日语
集  数:47
文件类型:mkv
文件容量:16380 MB
来源版本:粤漫社
  << 免 責 聲 明 >>
    ● 所有分享文件仅为个人技术学习之产物,仅供个人试看或试听、讨论技术性问题之用途,严禁任何的商业用途、分发及贩卖行为!
    ● 下载链接仅为技术研究及网络测试之用途,不做任何有效性保证;请于下载后24小时内删除文件,若你喜欢请购买正版。
    ● 若原版权持有人发现文件内容涉及侵害你的版权情况,请提供版权说明并联系我们管理人员,我们将尽快进行下架处理。
    ● 请勿将文件上载于任何商业影片平台及公共网盘平台、若私自散佈造成任何法律責任,粤漫社与本人將對本贴內容恕不負責。
+ f% Q+ \: g+ t% ?1 E4 a/ r  T
横山光輝 三国志 粵日雙語 唔确定电视有无播过 呢个是先睇漫画 后来再睇动画既 画质就过得去咁啦
. I) w% u) [+ b! i5 o3 U: v
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

5 d% n' E8 E3 R" O  |
* M' b# M- m7 e. I+ W$ c1 q8 m3 @* O

已有(414)人评论

adhk 发表于 14 小时前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-18 21:38& v( w& H9 C7 ~8 a- G
保安都是外聘既 素质是咁上下噶了 不过广州的确好多富力既盘

5 m& _* W( x$ C所以奇怪點解連佢都會出現資金問題

adhk 发表于 14 小时前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-18 21:37; |& K9 ?# |2 `; m" m% ]" D0 \
香港就是行山好 中环直接就可以行山了
( a1 S! A2 I. _  r0 x# h5 ]
係呀, 總之向住山方向行就自然有路上到山項, 係廣州我都行過白雲山一次, 係朋友帶去行

klozepyj 发表于 昨天 21:38 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-18 17:42
* O2 Q4 D) x$ C! a, q1 b有次探廣州朋友佢住係廣州富力啲小區, 見保安打人都好狼

/ A  ?1 i- v; m保安都是外聘既 素质是咁上下噶了 不过广州的确好多富力既盘

klozepyj 发表于 昨天 21:37 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-18 17:42
: d$ y* l) u& }. X龍虎山係個小山丘, 其實唔係好高, 同朋友會行呢條線, 如果單人行就會行去中環由舊山項道上, 舊山項道比較 ...

5 k3 v; N* N  o) y! ?香港就是行山好 中环直接就可以行山了

adhk 发表于 昨天 17:42 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-18 16:28
! |: n4 N+ M) E' D2 e4 e7 R8 q% X我就是龙虎山径嗰边走咗一小段 同行人无兴趣行山 所以就返回了

, `4 y, K1 P) g) v龍虎山係個小山丘, 其實唔係好高, 同朋友會行呢條線, 如果單人行就會行去中環由舊山項道上, 舊山項道比較鈄, 但係行完就直接到山頂

adhk 发表于 昨天 17:42 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-18 16:26/ T5 o: s2 S0 W: [% H
应该都是玩杠杆出事 连泡沫都无埋 都唔知搵咩遮丑
7 b$ ^$ r  n5 V$ m( i
有次探廣州朋友佢住係廣州富力啲小區, 見保安打人都好狼

klozepyj 发表于 昨天 16:28 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-17 14:20
! }; H7 @5 m1 D9 @# H! c港大嗰邊上首先就會經上龍虎山嗰條徑, 再上行到山上要打橫行一到半個鐘先到太平山頂 ...

' U- k3 C  _( S; Y' b0 c+ J- W) p我就是龙虎山径嗰边走咗一小段 同行人无兴趣行山 所以就返回了

klozepyj 发表于 昨天 16:26 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-17 14:211 I2 a% i- k3 ^- m- ~( T! @! O
最唔明連富力係廣州咁強大都會唔掂
3 l. y4 @4 y, O1 \& ?6 `: O
应该都是玩杠杆出事 连泡沫都无埋 都唔知搵咩遮丑

kaga04 发表于 昨天 13:53 | 显示全部楼层
好正握,多谢老闆

adhk 发表于 前天 14:21 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-17 08:37
5 t4 R# Q& r, a3 l执得既之前都执咗了 感觉就是洗咗一轮牌

; H% \+ ?3 \& I& S& ^8 `5 I& ?最唔明連富力係廣州咁強大都會唔掂

adhk 发表于 前天 14:20 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-17 08:420 [; [4 S0 {: I4 {: F
港岛舒服啊,之前行咗下港大嗰边,悠悠闲闲咁行下

* a3 A( S2 M  g, B& T5 m港大嗰邊上首先就會經上龍虎山嗰條徑, 再上行到山上要打橫行一到半個鐘先到太平山頂